canlı yayın
-aylin-cesur-bu-elektrik-duzenlemesi-ahbap-cavuslar-icin-icinde-vatandas-yok

AYLİN CESUR: BU ELEKTRİK DÜZENLEMESİ AHBAP ÇAVUŞLAR İÇİN, İÇİNDE VATANDAŞ YOK

SNAFIN, ÇİFTÇİNİN, İŞLETMECİNİN, EMEKLİNİN CEBİNDEKİ DELİK BÜYÜYOR BUNLARI DÜZELTMEK İÇİN NİYET, BİR DE NİYET EDECEK GAYRET VE VİZYON GEREK, O DA SİZDE YOK Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Elektrik Piyasası Kanunu’nda değişiklik yapılması teklifi görüşülürken, İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, iktidar tarafından getirilen düzenlemeleri eleştirdi ve elektrik fiyatlarının geldiği son durum konusunda hükümete yüklendi.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

baskan-cinarin-vaat-ettigi-45-projeden-27si-1-yil-icinde-hayata-gecti

BAŞKAN ÇINAR’IN VAAT ETTİĞİ 45 PROJEDEN 27’Sİ 1 YIL İÇİNDE HAYATA GEÇTİ

“Milletimize Hizmet Etmenin Aşkıyla Hiç Durmadan Çalışıyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 2019 yılının 31 Mart’ında yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinden bugüne kadar Yeşilyurt’u 2023 vizyonuna uygun hale getirmek adına hiç durmadan çalıştıklarını, seçimlerde yapmayı vaat ettikleri 45 projeden 27’sini bir yıl gibi kısa bir sürede gerçeğe dönüştürmenin gururunu yaşadıklarını söyledi.

keskin-yeni-sanayi-sitesi-malatya-icinde-sart

Keskin: “Yeni sanayi sitesi Malatya içinde şart”

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Yeni Sanayi Sitesi ile ilgili taleplerini Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a ilettiklerini kaydetti.

tarim-alanlari-10-yil-icinde-yok-olabilir

Tarım alanları 10 yıl içinde yok olabilir

Yıllara göre hesaplanan iklim raporları, son 150 yıl içerisinde dünyanın sıcaklık derecesinin her geçen gün daha fazla arttığını gösteriyor. Ortalama sıcaklık farkının 1,5 dereceyi geçmesi tüm dünyayı olduğu gibi Türkiye’yi de oldukça etkiliyor.