canlı yayın
malatyamiza-yeni-bir-icmesuyu-kaynagi-olusturmak-icin-calisiyoruz

MALATYA’MIZA YENİ BİR İÇMESUYU KAYNAĞI OLUŞTURMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Melet Deresi boyunca yaklaşık 1 km yürüyerek suyun kaynağına ulaşan Başkan Gürkan, “Tahliller ve suyun debisi ile ilgili yürütülecek çalışmalar neticesinde verimli olduğuna karar verilirse, Malatya’ya aktarılması için gerekli çalışmalara başlanacak.

sahnahan-icmesuyu-ve-kanalizasyon-altyapi-calismalarinda-sona-yaklasildi

ŞAHNAHAN İÇMESUYU VE KANALİZASYON ALTYAPI ÇALIŞMALARINDA SONA YAKLAŞILDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş ve beraberindeki heyet, Şahnahan’da gerçekleştirilen içmesuyu ve kanalizasyon çalışmalarını yerinde incelediler.

icmesuyu-altyapisina-179-bin-436-metre-yatirim

İÇMESUYU ALTYAPISINA 179 BİN 436 METRE YATIRIM

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Malatya’nın altyapısına yönelik yapılan yatırımlar aralıksız bir şekilde devam ediyor. Malatya genelinde birçok ilçede çalışmalarını sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğü 2019 yılının son 9 ayında toplam maliyeti 18.5 milyon lira olan 179 bin 436 metre uzunluğundaki içmesuyu altyapı çalışmasını tamamladı.

30-yillik-icmesuyu-sorunu--cozume-kavusuyor

30 YILLIK İÇMESUYU SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞUYOR

Muhtar Çelebi: “Boğazgören Mahallemizin 30 yıllık su sorunu çözülecek. Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Gürkan olmak üzere tüm ekibine teşekkür ediyorum.”

4-mahalleye-12-bin-600-metrelik-yeni-icmesuyu-hatti

4 MAHALLEYE 12 BİN 600 METRELİK YENİ İÇMESUYU HATTI

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından, bazı ilçelerin kırsal mahallelerinde yaşanan içmesuyu sıkıntısı yapılan çalışmalar sonucunda çözüme kavuşturuldu.

fendoglu-kuluncak-ilcesindeki-su-sorunu-var

FENDOĞLU, KULUNCAK İLÇESİNDEKİ SU SORUNU VAR

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu TBMM 55. Birleşiminde söz alarak Kuluncak ilçesindeki içme suyu ve sulama suyu problemlerini dile getirdi.