canlı yayın
30-agustosta-yakilan-istiklal-mesalesi-asla-sonmeyecektir

30 Ağustos’ta Yakılan İstiklal Meşalesi Asla Sönmeyecektir”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “30 Ağustos Zaferi; ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen devletlere karşı, yokluk içinde, en zor koşullarda ve her şeyin bittiği sanılan bir dönemde, yüce milletimizin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği, iman gücü ve kahramanlığı ile kazanılmış onurlu bir zaferdir.” dedi.

istiklal-icin-birlik-istikbal-icin-dirlik-kazanan-turkiye-olacak

İstiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan Türkiye olacak.”

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 14 Mart 2021’de yapacağı 13.Olağan Büyük Kurultayında Çağrımız zamanlar üstü bir kavrayış ve kader ortaklığının özetidir:

baskan-duyar-istiklal-marsi-turk-milletinin-vicdanin-ortak-sesidir

Başkan Duyar: İstiklal Marşı, Türk milletinin vicdanın ortak sesidir

Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa DUYAR 12 Mart "İstiklal Marşının Kabulünün" 99’uncu yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Duyar mesajında “Tarih boyunca sayısız destanlar yazmış olan kahraman milletimizin, vatanımızın bağımsızlık ve hürriyeti için göstermiş olduğu büyük fedakârlığın timsali olan İstiklal Marşı, Türk milletinin vicdanın ortak sesidir.

istiklal-marsimizin-kabulu

İstiklal Marşı’mızın Kabulü

Gençlik ve Eğitim Derneği Genel Başkanı Ahmet Bayduz İstiklal Marşı’mızın Kabulü ile alakalı mesaj yayınladı Bayduz “İSTİKLAL MARŞIMIZ, MİLLİ BİLİNCİMİZİN VE HÜRRİYET SEVDAMIZIN DESTANIDIR”

mhp-kadin-kollari-baskani-selma--cicek-istiklal-marsinin-kabulu-nedeniyle-bir-mesaj-yayimladi

MHP Kadın kolları başkanı Selma Çiçek İstiklal Marşının kabulü nedeniyle bir mesaj yayımladı

Aziz Türk milleti nin varlığına bagimsizligina göz diken hainlere karşı gösterdiği eşsiz mücadelenin mısralara dökülerek Türk milleti nin kararlılığını dünya ya ilân eden muhteşem istiklal marşımızı kabulünün 99.yıl dönümünü kutlamaktayiz

istiklal-marsinin-kabulu-nedeniyle-bir-mesaj-yayimlayan-baskan-ilhan

İstiklal Marşının kabulü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Başkan İlhan

İstiklâl Marşı, milletimizin kanadının kırıldığı, kapana kıstırılmaya çalışıldığı, ümitsizliğe sevkedilmeye çalışıldığı,dört bir yanının işgalciler tarafından kuşatıldığı anda bile; yılmadan, umudunu kaybetmeden, hürriyet inancını yitirmeden tek yürek olarak nasıl kahramanca mücadelesinin destanıdır.

sayin-valimizin-12-mart-istiklal-marsinin-kabul-edildigi-gunu-ve-mehmet-akif-ersoyu-anma-gunu-mesajlari

Sayın Valimizin 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabul Edildiği Günü Ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü Mesajları

İstiklal Marşı Türk Milletinin bağımsızlık aşkının, imkânsızlıklar içerisinde gösterdiği büyük kahramanlığın, azim ve bin bir fedakârlıkla verilen kurtuluş mücadelesinin mısralara dökülmüş en müstesna örneğidir.

istiklal-marsinin-kabulu-nedeniyle-bir-mesaj-yayimlayan-baskan-gurkan

İstiklal Marşının kabulü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Başkan Gürkan

TÜRK MİLLETİ TARİH BOYUNCA ZULME BOYUN EĞMEDİ X- Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “12 Mart Perşembe günü saat 13.00’de Valiliğimiz, Büyükşehir, Battalgazi ve Yeşilyurt Belediyelerimizin organizasyonuyla Öğretmenevi önünden başlatacağımız ‘İstiklalden İstikbale’ temalı yürüyüşümüze tüm hemşerilerimi davet ediyorum.”

baskan-samanli-istiklal-marsinda-millet-vardir-turkluk-vardir-milliyetcilik-her-satirindadir

Başkan Samanlı: İstiklal Marşı’nda millet vardır, Türklük vardır, milliyetçilik her satırındadır.

Bugün 12 Martta çok önemli bir tarihin yıldönümünü idrak ediyoruz. Bağımsızlığımızın manifestosu, milli varlığımızın manzum ifadesi olan İstiklal Marşımız 99 yıl önce bugün, yani 12 Mart 1921 tarihinde TBMM’nde büyük bir coşku ve heyecanla kabul edilmiş,Merhum vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un eşsiz duyuş ve hissedişiyle kaleme alınan istiklalimizin dizeleri aziz millet varlığına milli şuur ve inanç kaynağı olmuştur.

mehmet-akif-ersoy-istiklal-marsini-kalemiyle-degil-yuregiyle-yazmistir

MEHMET AKİF ERSOY İSTİKLAL MARŞINI KALEMİYLE DEĞİL YÜREĞİYLE YAZMIŞTIR

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un vefatının 83’ncü yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mehmet Akif Ersoy’un ülkesi parçalanmak istenen bir milletin istiklal haykırışına ses olduğunu vurgulayan Başkan Gürkan, “Milletimizin destan yazdığı İstiklal mücadelemizin başarısında şüphesiz, cephedeki kahramanlarımız kadar şiirleri, yazıları ve vaazlarıyla milli mücadelenin manevi ve fikri cephesini inşa ederek, milletimize moral, cesaret ve ümit aşılamıştır.

100-yil-once-yakilan-istiklal-mesalesi-ulkemizi-ilelebet-aydinlatacak

“100 Yıl Önce Yakılan İstiklal Meşalesi Ülkemizi İlelebet Aydınlatacak”

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’dan başlayan bağımsızlık hareketi, birlik ve dayanışma ruhuyla birleşerek tüm yurtta dalga dalga yayılıp milli mücadelemizin zaferiyle sonuçlanmıştır. 100 yıl önce yakılan istiklal meşalesi ülkemizi ilelebet aydınlatacaktır” ded