canlı yayın
mhp-li-bulut-istifami-ediyor-

MHP Lİ BULUT İSTİFAMI EDİYOR !

Tokat AK Parti eski milletvekili MKYK üyesi Z.A ile çeşitli konularda adı sık sık gündeme gelen MHP milletvekili Yücel Bulu

divan-kurulundan-adil-gevreke-istifa-et-cagrisi

Divan Kurulu'ndan Adil Gevrek'e istifa et çağrısı

Yeni Malatyaspor Divan Kurulu olağanüstü bugün toplandı.Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın da katıldığı toplantıda radikal kararlar alındı. Divan Kurulu “Geçtiğimiz sezon sonu itibarıyla kamuoyunda büyük güven kaybına uğrayan yönetimin gereğini yenine getirmesi yolundaki tavsiye ve çağrısı”, Adil Gevrek yönetimini istifaya davet olarak yorumlandı.

ahmet-cakir-divan-kurulundan-istifa-etti

Ahmet Çakır, Divan Kurulundan İstifa etti

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, BTC Türk Y. Malatyaspor divan kurulu başkanlığından istifa ettiği bildirildi.

haine-yardim-eden-aslina-ihanet-eder-istifa-et

Haine yardım eden Aslına ihanet eder “İSTİFA ET”

Katıldığı bir panelde Yargılanan veya Zaten Hiçbiri Örgüt Suçunu Kabul Etmeyen Örgüt Liderinin İnkar edin gerekirse Hakkımda her türlü kötü konuşmayı yapın Çözülmeyin ama diye Emir veren fetö Örgüt Elamanları İle ilgili Açıklama yapan Türk Tarih Kurumu Başkanı Ahmet Yaramış,“Darbe teşebbüsüne karışmış, pişman olmuş kişilere de sahip çıkmamız onları bu toplumun içine dahil etmemiz kazanmamız gerekiyor”Sözleri Ülke Çapında Şok etkisi yaşattı Özellikle 15 Temmuz Şehit ve Gazi yakınları ve Bu Örgütle Mücadele Eden Yüce Türk Milleti tarafından Esefle karşılandı.

alabas--ak-partiden-istifa-etti

ALABAŞ AK PARTİD'EN İSTİFA ETTİ.

AK Parti Yeşilyurt ve Malatya Büyükşehir meclis üyesi Murat Alabaş, düzenlediği basın toplantısında partisinden istifa ettiğini açıkladı

gevrekten-istifa-sinyali

Gevrek'ten İstifa Sinyali!!

BTCTurk Yeni Malatyaspor’da 2. yarı süren kötü gidişat sonrası Başkan Adil Gevrek'in görevi bırakmaya hazır olduğunu iddia edildi.

mhp-malatya-il-baskani-bulent-avsar-il-baskanligindan-istifa-etti

MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar, İl Başkanlığından İstifa Etti

Değerli hemşerilerim yol yürümekten şeref duyduğum dava arkadaşlarım; kutsallığına inandığım ve onurla şerefle yürüttüğüm Malatya İl Başkanlığı görevimi Genel Başkanım Liderim Sn. Devlet Bahçeli beyden aldığım müsaade ile bugün itibariyle bırakıyorum. Şunu belirtmek isterim ki; her zaman davamın, liderimin ve teşkilatımın emrinde olacağım. Son nefesime kadar da bu dualı ve mübarek davamıza ayrıca liderime ve teşkilatıma sadakatla bağlı kalacağım

oda-baskani-istifa-etti

ODA BAŞKANI İSTİFA ETTİ

BAKIŞ gazetesi olarak yayımlamış olduğumuz ‘ODA BAŞKANI HAKSIZ KAZANÇ MI SAĞLIYOR’ haber sonrası Tokat berberler ve kuaförcüler odası Başkanı Turan Ulaşlı gazetemiz genel yayın yönetmenine telefon ile ulaşarak TESOB ve AHİ evleri denetleme kurul üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

chp-adayi-istifa-etti

CHP ADAYI İSTİFA ETTİ

Tokat CHP belediye Başkan adayı istifa etti..

istifa-etti

İSTİFA ETTİ

AK Parti ilçe başkanı Yusuf Güzel aldığı mahkumiyet kararı sonrası istifa etti