canlı yayın
yesilyurt-belediyesi-ile-malatya-aile-egitim-dernegi-arasinda-isbirligi-protokolu-imzalandi

Yeşilyurt Belediyesi İle Malatya Aile Eğitim Derneği Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

“Bayanlarımızın Üretim Ekonomisine Olan Katkılarını Artıracağız” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Malatya Aile Eğitim Derneği ile imzaladığımız işbirliği protokolü neticesinde, Kiltepe Meslek Edindirme Merkezimizde açtığımız tekstil kursumuzla bayanlarımızın hem ev bütçelerine hem de ülke ekonomisine olan katkılarını artıracağız.” diye konuştu.

battalgazi-belediyesi-ile-fka-arasinda-protokol-imzalandi

BATTALGAZİ BELEDİYESİ İLE FKA ARASINDA PROTOKOL İMZALANDI

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ’ PROJESİ HAYATA GEÇİYOR Battalgazi Belediyesi ve Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) ortaklığında yürütülen projelere bir yenisi daha eklendi. Battalgazi Belediyesi tarafından hazırlanan “Birlikte Başaracağız” projesinin protokolü Fırat Kalkınma Ajansı arasında imzalandı. Battalgazi’deki işsizlik oranının azaltılmasına büyük katkı sunacak 1 milyon 100 bin TL bütçeli “Birlikte Başaracağız” projesinin protokolü, Battalgazi Belediyesi ve Fırat Kalkınma Ajansı arasında imzalandı. Fırat Kalkınma Ajansı Toplantı Salonunda düzenlenen proje imzalama törenine, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Muammer Zafer katıldı. Programda konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, işsizliği azaltacak projeye hayata geçirmenin mutluluğu yaşadıklarını belirterek, ilçenin kalkınmasına katkı sağlamak adına FKA ile sürekli işbirliği içerisinde olduklarının altını çizdi.

hayirsever-is-adami-sabri-gunata-ile-24-derslikli-okul-protokolu-imzalandi

Hayırsever İş Adamı Sabri Günata ile 24 Derslikli Okul Protokolü İmzalandı

Malatya Valiliği ile hayırsever arasında Malatya İli, Yeşilyurt İlçesinde tamamı yapılarak hibe edilecek olan, 24 derslik, Anadolu Lisesi İnşaatına ilişkin protokol düzenlendi.

mtu-tip-icin-malatya-egitim-ve-arastirma-hastanesi-protokolu-imzalandi

MTÜ Tıp için Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi protokolü imzalandı

Sağlık Bakanlığı ile Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörlüğü arasında Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Malatya Turgut Özal Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından birlikte kullanılmasına ilişkin protokol imzalandı.

8-derslikli-ciglik-abuzer-gungor-ilkokulu-ortaokulu-insaati-protokolu-imzalandi

8 derslikli Çığlık Abuzer Güngör İlkokulu-Ortaokulu İnşaatı Protokolü İmzalandı

Vali Aydın Baruş Başkanlığında İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Güngör Tarım İnş. San. ve Tic. A.Ş. adına Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Güngör arasında protokol imzalandı

yesilyurt-belediyesi-ile-hizmet-is-sendikasi-arasinda-toplu-is-sozlesmesi-imzalandi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ İLE HİZMET-İŞ SENDİKASI ARASINDA TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI

Yeni Yılın İlk Toplu İş Sözleşmesi Yeşilyurt Belediyesinde İmzalandı Yeşilyurt Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında bir süredir devam eden toplu iş sözleşmelerinde mutabakata varılarak, kadrolu işçileri kapsayan iki yıllık toplu iş sözleşmesi imzalandı. Başkan Çınar, 2020 yılında Malatya’da toplu iş sözleşmesini imzalayan ilk yerel yönetim olmanın sevincini yaşadıklarını söyled

5-uluslararasi-bolgesel-kalkinma-konferansi-isbirligi-protokolu-imzalandi-

5. Uluslararası Bölgesel Kalkınma Konferansı İşbirliği Protokolü İmzalandı

Bu yıl beşincisi düzenlenecek olan “Uluslararası Bölgesel Kalkınma Konferansı” İşbirliği Protokolü Fırat Kalkınma Ajansı ile Malatya Turgut Özal Üniversitesi arasında imzalandı

ar--ge-inovasyon-isbirligi-protokolu-imzalandi

“AR – GE İnovasyon İşbirliği Protokolü” İmzalandı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi, KOSGEB ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası arasında “AR – GE İnovasyon İşbirliği Protokolü” imzalandı.