canlı yayın
vali-barus-egitim-ve-arastirma-hastanesinde-meydana-gelen-yangin-ile-ilgili-incelemelerde-bulundu

Vali Baruş, Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Meydana Gelen Yangın İle İlgili İncelemelerde Bulundu

Vali Aydın Baruş, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde meydana gelen yangın ile ilgili yetkililerden bilgi alarak yerinde incelemelerde bulundu.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

tc--malatya-valiligi--il-emniyet-mudurlugu

T.C. MALATYA VALİLİĞİ İl Emniyet Müdürlüğü

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce torbacı olarak tabir edilen Sokak Satıcılarına yönelik yapılan çalışma sonucu;

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

vali-barus-korona-virus-ile-ilgili-alinan-tedbir-ve-kararlarin-uygulamalarini-denetledi

Vali Baruş, Korona Virüs İle İlgili Alınan Tedbir ve Kararların Uygulamalarını Denetledi

Vali Aydın Baruş, toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından sosyal izolasyonu temin, mesafeyi koruma ve korona virüs salgınının yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla alınan tedbirlerin ve kararların uygulamalarını denetledi.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

vali-barus-pandemi-ile-ilgili-alinan-kararlari-acikladi

Vali Baruş, Pandemi İle İlgili Alınan Kararları Açıkladı

Vali Aydın Baruş, 12 Ağustos 2020 günü Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen İl Pandemi Kurulu Toplantısının ardından basın mensuplarına ilimizde covid-19 salgını ile mücadele kapsamında alınacak tedbirler ve kararlar ile ilgili açıklamalarda bulunda.

yeni-malatyaspor-ile-ilgili-basin-toplantisi-duzenleyen-baskan-gurkan

Yeni Malatyaspor ile ilgili basın toplantısı düzenleyen Başkan Gürkan,

Malatyaspor ile ilgili basın toplantısı düzenleyen Başkan Gürkan, BİZLER MALATYA VE MALATYASPOR SEVDALILARIYIZ Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeni Malatyaspor ile ilgili gelişmeler hakkında basın mensupları ile bir araya gelerek, değerlendirmelerde bulundu. Ramada Otelde düzenlenen basın toplantısına Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ile basın mensupları katıldı

baskan-kirazin-15-temmuz-darbe-girisimi-ile-ilgili-mesaji

Başkan Kiraz'ın 15 Temmuz Darbe Girişimi ile ilgili mesajı

15 Temmuz 2016 yılında bir darbe girişimiyle ülke olarak karşı karşıya kalmıştık. Bu yıl 4'üncü yılı. 4'üncü yılında bir kez daha darbe kalkışmasını gerçekleştirenleri, buna destek olanları kınadığımızı belirtmek istiyorum.

baskan-ilhanin-15-temmuz-darbe-girisimi-ile-ilgili-mesaji

Başkan İlhan'ın 15 Temmuz Darbe Girişimi ile ilgili mesajı

Yüce Türk milleti tarih boyunca buhranlı dönemler yaşamıştır ancak bu güçlükleri büyük feraseti sayesinde yenmesini bilmiştir.

malatya-valiligi-sokaga-cikmalari-kisitlanan-cocuklar-ve-gencler-ile-ilgili-karari

Malatya Valiliği Sokağa çıkmaları kısıtlanan Çocuklar ve Gençler ile ilgili kararı

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu 26.05.2020 Salı günü Vali Aydın BARUŞ başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda toplanmış ve aşağıdaki konuyu görüşerek karara bağlamıştır.