AKP
AKP
yesilyurtta-gonul-belediyeciligi-hizmetleriyle-vatandaslarin-ihtiyaclari-gideriliyor

YEŞİLYURT’TA ‘GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ’ HİZMETLERİYLE VATANDAŞLARIN İHTİYAÇLARI GİDERİLİYOR

“En Güzel Hizmet, Yüreklere Dokunandır” ‘Gönül Belediyeciliği’ hizmetleriyle vatandaşların iyi ve zor anlarında yanlarında olmaya özen gösteren Yeşilyurt Belediyesi, Aşağıbağlar, Abdulgaffar ve Cemal Gürsel mahallelerindeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırmak üzere hazırladığı 2.200 adet kıyafet kolisini Mahalle Muhtarlarına teslim etti.

yesilyurt-belediyesi-emanet-carsida-236-bin-adet-temel-ihtiyac-malzemesinin-dagitimi-yapildi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ EMANET ÇARŞIDA, 236 BİN ADET TEMEL İHTİYAÇ MALZEMESİNİN DAĞITIMI YAPILDI

“Emanet Çarşımız, Gönül Belediyeciliği Yatırımlarına Örnek Gösteriliyor” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Nezih ve kaliteli alanlarının yanı sıra doğru planlama ve düzenli organizasyonuyla ‘Gönül Belediyeciliği’ yatırımlarına örnek gösterilen Emanet Çarşımızdaki sosyal yardımlardan yararlanan ihtiyaç sahibi hemşerilerimize bugüne kadar toplamda 236 bin adet temel ihtiyaç malzemesinin dağıtımında bulunduk.” diye konuştu.

yesilyurtta-ihtiyac-sahibi-ogrenciler-icin-tablet-bagisi-kampanyasi-baslatildi

YEŞİLYURT’TA İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLER İÇİN TABLET BAĞIŞI KAMPANYASI BAŞLATILDI

“Bir Tablet Bağışla Eğitimin Kalbine Dokun” Yeşilyurt İlçe Kaymakamlığı, Yeşilyurt Belediyesi ve Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, uzaktan eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrenciler için tablet bağış kampanyası başlattı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, projeye 200 tablet bağışında bulunduklarını açıkladı

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

buyuksehir-ihtiyac-duydugu-cimi-kurdugu-tesiste-uretiyor

Büyükşehir ihtiyaç duyduğu çimi kurduğu tesiste üretiyor

BÜYÜKŞEHİR HEM TASARRUF SAĞLIYOR HEMDE MİLLİ SERMAYE’YE KATKIDA BULUNYOR Daha yeşil bir Malatya için, geleceğe nefes olmak için dört mevsim ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç duyduğu çim bitkisini kendi tesislerinde üretiyor.

buyuksehir-belediyesi-ihtiyac-sahiplerine-sifa-oluyor

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ŞİFA OLUYOR

Malatya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlar tarafından kullanılmayan ihtiyaç fazlası ilaçları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Şehrin imarının yanı sıra sosyal hizmet anlayışını her geçen gün genişleten Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi insanların ilaç almalarını kolaylaştırıyor. Malatyalılardan toplanan ilaçlar, ihtiyaç sahiplerine ücretsiz dağıtılıyor.

ozel-harekat-sube-mudurlugu-ihtiyac-sahibi-ailelere-kurban-kesti

Özel Harekat Şube Müdürlüğü İhtiyaç sahibi ailelere Kurban kesti

Özel Harekat Şube Müdürlüğü İhtiyaç sahibi ailelere Kurban kesti

baskan-cinar-hayirseverlerin-yardimlarini-ihtiyac-sahibi-vatandaslara-ulastirdi

BAŞKAN ÇINAR, HAYIRSEVERLERİN YARDIMLARINI İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA ULAŞTIRDI

“Emanetlerinizi Sahiplerine Ulaştırıyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, hayırsever vatandaşların Yeşilyurt Belediyesi Emanet Çarşısına yaptıkları bağışlarla bir araya getirilen yardım kolilerini, ihtiyaç sahibi vatandaşlara kendi eliyle teslim etti. Başkan Çınar, koronavirüs salgınından dolayı yaşanılan zor ve sıkıntılı dönemde taşın altına elini koyarak duyarlı bir yaklaşım sergileyen hayırseverlere teşekkürlerini gönderdi.

ihtiyac-sahibi-350-vatandasimiza-gunluk-4-cesit-sicak-yemek-ulastiracagiz

İhtiyaç Sahibi 350 Vatandaşımıza Günlük 4 Çeşit Sıcak Yemek Ulaştıracağız

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Ramazan Ayı boyunca 65 yaş ve üstü, kronik hastalığı bulunan, engelli ve yemek yapacak durumu olmayan ihtiyaç sahibi 350 vatandaşımıza 4 çeşit yemeğin olduğu paketleri teslim edeceğiz. Bolluk, bereket ve paylaşım ayı olan Ramazan Ayının manevi iklimini hep birlikte soluyacağız.” dedi.

yesilyurt-belediyesinden-ramazan-ayi-oncesinde-ihtiyac-sahiplerine-gida-paketi-destegi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN RAMAZAN AYI ÖNCESİNDE İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GIDA PAKETİ DESTEĞİ

“200 Ailemize Gıda Paketlerimizi Teslim Ettik” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ramazan Ayı öncesinde koronavirüs salgını nedeniyle mağdur olan vatandaşların gıda ihtiyaçlarını karşılanmak amacıyla hazırladıkları 200 adet gıda ve yardım kolisini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını söyledi

battalgazi-belediyesinden-ihtiyac-sahiplerine-gida-yardimi

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GIDA YARDIMI

Battalgazi Belediyesi, ilçede yeni tip koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında evlerinden çıkmaları kısıtlanan ihtiyaç sahibi ailelere, içerisinde temizlik ve temel gıda malzemelerinin bulunduğu yardım paketi dağıtımı yapıyor.

battalgazi-belediyesi-ve-kizilay-ihtiyac-sahiplerini-unutmad

BATTALGAZİ BELEDİYESİ VE KIZILAY, İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ UNUTMAD

Battalgazi Belediyesi ve Kızılay Malatya Şubesi Vefa Destek Grubu ekipleri, korona virüsüne karşı önlem mücadelesi kapsamında 65 yaş üstü ve ihtiyaç sahiplerine, içerisinde gıda ve hijyenik malzemelerin bulunduğu yardım kolileri dağıttı.