canlı yayın
malatya-tsonun-2021-hedefi-daha-cok-istihdam-daha-fazla-uretim-yukselen-ihracat---

Malatya TSO’nun 2021 hedefi; “Daha çok istihdam, daha fazla üretim, yükselen ihracat”

2020 yılında yaşanan tüm olumsuzluklara karşın ekonomi, üretim, ticaret ve sosyal alanda önemli çalışmalara imza atıklarını belirten Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “2021 yılında da ‘daha çok istihdam, daha fazla üretim, yükselen ihracat’ hedefiyle canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

baskan-sadikoglu-hedefimiz-daha-fazla-ihracat

Başkan Sadıkoğlu: “Hedefimiz daha fazla ihracat

Malatya’nın ihracat rakamlarının artması için çalıştıklarını ifade eden Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “İş dünyası olarak ülkemizin ve şehrimizin ihracattaki payını artırmak için canla başla çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

temmuz-ayinda-malatyanin-ihracat-rakami-artti

Temmuz ayında Malatya’nın ihracat rakamı arttı

Malatya TSO Başkanı Sadıkoğlu: - “Covid-19 salgını tüm dünyayı sarmışken, ihracat yapmak için çalışan, gecesini gündüzüne katan Malatyalı iş insanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum

sporda-ithal-eden-degil-ihrac-yapan-ulkeye-donusmeliyiz

Sporda İthal Eden Değil İhraç Yapan Ülkeye Dönüşmeliyiz

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, sporda ithal eden değil ihraç yapan ülkeye dönüşmelerinin şart olduğunu vurgulayarak, “Sportif anlamda tüketimden çok üretimi olan, ithalatı değil ihracatı önceleyen kulüplerimizi destekleyeceğiz. Nasıl teknolojiden tarıma, sanayiden ticarete, sağlıktan savunma sanayine kadar milli bir kalkınma hamlesine geçiyorsak futbol için de aynı anlayış geçerli” diye konuştu.

yeni-sire-ve-bugday-pazari-projesine-ihracatcilardan-tam-not

Yeni Şire ve Buğday Pazarı Projesine ihracatçılardan tam not

GÜRKAN: “GELECEK YÜZ YILIN İHTİYAÇLARINA CEVAP VERECEK BİR PROJE HAZIRLADIK” Malatya Büyükşehir Belediyesinin vizyon projeleri arasında yer alan Yeni Şire ve Buğday Pazarı Projesinin tanıtım programında Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan kayısı ihracatçıları ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu

yas-meyve-sebze-ihracatcilari-2020-yilinda-uzakdogu-ve-afrikaya-acilacak

Yaş meyve sebze ihracatçıları 2020 yılında Uzakdoğu ve Afrika’ya açılacak

Ege Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği (EYMSİB), 2019 yılında yüzde 7 artışla 890 milyon dolar ihracat yaparak tarihinin en yüksek ihracat rakamına ulaştı. Taze meyve sebze ihracatçıları 2020 yılında Uzakdoğu ve Afrika pazarında büyüyerek 1 milyar dolar ihracat hedefliyor.

maden-sektorunde-ihracatin-yildizlari-bursada-odullerine-kavusuyor

Maden sektöründe ihracatın yıldızları Bursa’da ödüllerine kavuşuyor!

Ege Maden İhracatçıları Birliği; Adana, Ankara, Aydın, Balıkesir, Bursa, Hatay, İstanbul, Kayseri ve Konya illerinde Madencilik ve Doğal Taş Sektörlerinde faaliyet gösteren, 2018 yılında Türkiye’ye 290 milyon dolar döviz kazandıran, 42 üyesini ödüllendireceği “İhracatın Yıldızları Ödül Töreni"ni, 22 Ekim 2019 Salı akşamı Bursa'da gerçekleştirecek.

ticaret-ve-sanayi-odasinda-gerceklestirilen-devlet-destekli-alacak-sigortasi-konulu-toplanti

Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen Devlet Destekli Alacak Sigortası konulu toplantı

TSO 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya TSO Yönetim Kurulu Başkanı-TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Halk Sigorta Genel Müdürü Bülent Karan, SMMMO Başkanı Nuh Boyraz, Banka Şube Müdürleri, Sigorta Acenteleri ve Tso üyeleri katıldı.

kazakistan--malatya-ithalat-ihracat-yatirim-isbirligi-ve-firsatlar-toplantisi

Kazakistan – Malatya; İthalat-İhracat, Yatırım, İşbirliği ve Fırsatlar Toplantısı

Odamız tarafından yürütülen çalışmalar çerçevesinde ilimizin dış ticaret hacmini geliştirmek ve iş adamlarımıza yeni fırsatlar sunmak amacı ile Kazakistan Türkiye Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Sayın Abzal SAPARBEKULY ve yine Kazakistan Ticari Ateşesi Nuriddin AMANKUL tarafından ilk ağızdan bilgilendirme yapmaları ve bir takım temaslarda bulunmak üzere Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Oğuzhan Ata SADIKOĞLU tarafından ilimize davet edilmiştir.

kuresel-oyuncu-olmak-icin-ihracati-arttirmaliyiz

KÜRESEL OYUNCU OLMAK İÇİN İHRACATI ARTTIRMALIYIZ

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya il Başkanı.R.Bülent AVŞAR, 2018 yılında gerçekleşen ekonomik makro göstergeler hakkında açıklamalarda bulundu.