AKP
AKP
ekmek-ve-yemek-fabrikasi-ihalesi-yapildi

EKMEK VE YEMEK FABRİKASI İHALESİ YAPILDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen Yeni Ekmek ve Yemek Fabrikası’nın yapım işi ihalesi de gerçekleştirildi. Büyükşehir’in önemli projeleri arasında yer alan fabrika, 10 bin metrekarelik kapalı alana sahip olacak.

depremden-zarar-goren-ilcelerimiz-icin-ihaleler-devam-ediyor

Depremden zarar gören ilçelerimiz için ihaleler devam ediyor.

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Depremden en çok zarar gören Pütürge ilçemizde 85 Köyevi, 85 ahır, Cami ve Köy Konağı yapıyoruz projemizin ihalesi ise 28 Mayıs’ta. Doğanyol, Pütürge ve Kale ilçelerimize de 200 köyevi, 75 ahırın ihalesini de 29 Mayıs’ta TOKİ tarafından yapılacak ve en kısa zamanda bitirilecek” dedi.

depremde-hasar-goren-binalarin-yikim-ihalesi-gerceklestirildi

Depremde Hasar Gören Binaların Yıkım İhalesi Gerçekleştirildi

Elazığ Belediyesi şehrin muhtelif yerlerinde depremde ağır hasar gören binalara ilişkin yıkım ihalesini gerçekleştirdi. 24 Ocak’ta yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından gerçekleştirilen hasar tespit çalışmaları sonrasında ağır hasar gören binaların yıkım çalışmaları devam ediyor. Elazığ Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar doğrultusunda, şehrin muhtelif yerlerinde depremde ağır hasar gören 20 bin metrekare alana sahip üç ayrı yıkım ihalesi gerçekleştirildi.

calik-dunyada-depremden-45-gun-sonra-yeni-konut-ihale-surecini-baslatma-ornegi-azdir-bunu-turkiye-basardi

Çalık, “Dünyada depremden 45 gün sonra yeni konut ihale sürecini başlatma örneği azdır, bunu Türkiye başardı”

Çalık, “Dünyada depremden 45 gün sonra yeni konut ihale sürecini başlatma örneği azdır, bunu Türkiye başardı” AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, gelerek 24 Ocak’ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki Sivrice depremi sonrasında Doğanyol ve Pütüre ilçelerinde yapılan ve yapılacak çalışmaların mahalle muhtarları ile istişare etti. Çalık, “Depremden 45 gün sonra yeni konut yapımı için sürecin başlatılmış olma örneği dünyada azdır. Bu durumu büyüyen Türkiye gerçekleştiriyor.” dedi.

-is-kur-muduru-ekin-feto-kumpasi-dedi

İŞ-KUR MÜDÜRÜ EKİN FETÖ KUMPASI DEDİ

Gazaiantep te İhalelere fesat karıştırıldığı tespit edilen Gaziantep İŞKUR İl Müdürü ve şube Müdürlerinin de aralarında bulunduğu sanıklar, 10 ay ile 1 yıl 3 aya kadar değişen hapis cezasına çarptırıldılar..

motasa-ait-reklam-alanlari-ihale-yoluyla-kiraya-verilecek

MOTAŞ’A AİT REKLAM ALANLARI İHALE YOLUYLA KİRAYA VERİLECEK

Malatya Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ tarafından Otobüs ve trambüslerdeki reklam alanları ihale yoluyla kiraya verilecek.

tck-235-kurtardi

TCK/235 KURTARDI

BAKIŞ GAZETESİ OLARAK YAPTIĞIMIZ HABERLERİN TAKİPÇİSİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ BAKIŞ GAZETESİ ÜÇ MAYMUN OLMADI

fesatcilara-ceza

FESATÇILARA CEZA

TOKAT Zile İlçesi AKP İlçe Başkanı Yusuf Güzel “Kamu kurum ve kuruluşlarının ihalesine fesat karıştırmak”tan hapis cezası aldı.

bu-ihale-civcivi-de-sasirtti

BU İHALE CİVCİVİ DE ŞAŞIRTTI

Göz göre göre eksik evrak, fahiş fiyatla “Lop lop” götürdüler. Tokat’ın Zile İlçesinde AKP ilçe Başkanı Y. G ile kardeşi A. G ve Zile İmam Hatip Lisesi Müdürü M. A. K ile birlikte altısı öğretmen sekiz kişi Ağır Ceza Mahkemesi’nde kamu ihalesine fesat karıştırmaktan yargılanıyor.