canlı yayın
-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

kadin-girisimciler-istisare-toplantisinda-bulustu

KADIN GİRİŞİMCİLER İSTİŞARE TOPLANTISINDA BULUŞTU

BAŞKAN GÜDER: “KALKINMA HEDEFLERİNİN EN ÖNEMLİ AYAĞI KOOPERATİFÇİLİKTİR” AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ın başkanlığında Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi’nin ev sahipliğini yaptığı Girişimci Kadın Kooperatifi istişare toplantısı, Battalgazi Belediyesi konferans salonunda düzenlendi. Toplantıda konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Kalkınma hedeflerinin en önemli ayağı Kooperatifçiliktir ve bizler Kooperatifçiliğe büyük önem veriyoruz” dedi

baskan-ilhan-her-zaman-istisare-icerisinde-olacagiz

Başkan İlhan, Her Zaman İstişare İçerisinde Olacağız

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Yönetimi MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan’a Hayırlı olsun Ziyaretinde bulundu. Dağ, MHP Battalgazi İlçe Başkanlığına seçilen İlhan İlhan’a başarılar diledi.

baskan-cinar-esnaflarla-istisare-ve-degerlendirme-toplantisinda-bulustu

BAŞKAN ÇINAR, ESNAFLARLA ‘İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME’ TOPLANTISINDA BULUŞTU

“Galericiler Sitelerimizin Ruhsat Problemini Çözdük” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ İlçe sınırlarımızda ticari faaliyetlerine devam eden Galericiler Sitelerimizin en büyük sıkıntısı olan ruhsat problemini esnaflarımızla aramızdaki güzel diyalog ve iletişim sayesinde büyük oranda çözüme kavuşturduk.” diye konuştu.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

baskan-guderin-mahalle-sakinleriyle-kentsel-donusum-istisaresi

BAŞKAN GÜDER’İN MAHALLE SAKİNLERİYLE KENTSEL DÖNÜŞÜM İSTİŞARESİ

BAŞKAN GÜDER: “ŞEHİT FEVZİ’DEKİ KENTSEL DÖNÜŞÜM KENTİN VİZYONUNU DEĞİŞTİRECEK” Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Riskli alan ilan edilen Şehit Fevzi Mahallesi’ndeki mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Güder, “Buradaki insanlarımızı mağdur etmeme adına, hem milletvekillerimiz hem de Belediyeler olarak sizlerin yanınızda duracağız” dedi.

yesilyurt-belediyesi-meclis-uyeleri-ve-muhtarlarla-istisare-toplantisi-duzenledi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, ‘MECLİS ÜYELERİ VE MUHTARLARLA İSTİŞARE’ TOPLANTISI DÜZENLEDİ

“Sürekli Değişim ve Sürekli Yenilikle İlçemizi Geleceğe Hazırlıyoruz” AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti Milletvekili Ahmet Çakır ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ‘Meclis Üyeleri ve Muhtarlarla İstişare’ toplantısında talep ve önerileri dinlediler.

samanli-her-zaman-istisare-icerisinde-olacagiz

Samanlı; Her Zaman İstişare İçerisinde Olacağız

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Yönetimi MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı’yı Ziyaret Etti.

baskan-avsar-losemili-cocuklari-unutmadi

Başkan Avşar Lösemili Çocukları Unutmadı

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Eğitim ve Araştırma Hastanesi onkoloji servisinde yatan lösemili çocukları ziyaret ederek acil şifalar diledi. Başkan Avşar Lösemili çocuklara çeşitli hediyeler vererek Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman yanlarında olduklarını açıkladı

baskan-cinar-lezzet-vadisi-projesi-icin-istisare-toplantilarini-surduruyor

BAŞKAN ÇINAR, LEZZET VADİSİ PROJESİ İÇİN İSTİŞARE TOPLANTILARINI SÜRDÜRÜYOR

“Yeşilyurt Mutfağı, Gastronomi Sektöründe Lezzet Vadisiyle Yerini Alacaktır” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Yeşilyurt’umuzun tadına doyulmaz etli ve sulu yemeklerinin yanı sıra sabah kahvaltılıklarını ‘Lezzet Vadisi’ projemizle daha geniş kesimlere duyuracağız. Yurt içi veya yurt dışından ilçemize gelecek olan misafirlerimizin ‘Lezzet Vadisi’ kapsamında yöresel ürünlerimizden istifade etmesini istiyoruz” dedi

kayisi-festivali-icin-istisare-toplantisi-gerceklestirildi

KAYISI FESTİVALİ İÇİN İSTİŞARE TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bu yıl 23’ncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Malatya Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali nedeniyle, Nikâh Sarayında bilgilendirme ve istişare toplantısı düzenlendi.