AKP
AKP
kiraz-ilk-toplantisini-yapti

Kiraz ilk toplantısını yaptı

8 Şubat tarihinde yapılan 37. Olağan Kongre ile yeniden Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığına seçilen Enver Kiraz bugün yeni yönetim kuruluyla ilk toplantısını yaptı. Kiraz’ın başkanlık yaptığı toplantıda yönetim kurulu üyeleri tam kadro yer aldı. Kongre değerlendirmesinden hemen sonra yönetim kurulu üyelerinin görev dağılımı belirlendi. Alınan karara göre CHP Malatya Teşkilatı;

kiraz-ilk-toplantisini-yapti

Kiraz ilk toplantısını yaptı

8 Şubat tarihinde yapılan 37. Olağan Kongre ile yeniden Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığına seçilen Enver Kiraz bugün yeni yönetim kuruluyla ilk toplantısını yaptı. Kiraz’ın başkanlık yaptığı toplantıda yönetim kurulu üyeleri tam kadro yer aldı. Kongre değerlendirmesinden hemen sonra yönetim kurulu üyelerinin görev dağılımı belirlendi. Alınan karara göre CHP Malatya Teşkilatı;

mhp-lideri-bahceli-kudus-ilk-kiblemiz-ve-ortak-kaderimizdir

MHP Lideri Bahçeli: Kudüs ilk kıblemiz ve ortak kaderimizdir

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli,"ABD-İsrail işbirliğiyle servis ve beyan edilen batış planı kesinlikle yok hükmündedir, hiçbir dayanağı, hiçbir kapsayıcılığı ileri sürülemeyecektir.

ilk-yardim-egitim-seminerine-katilan-mahalle-muhtarlarina-sertifikalari-verildi

İLK YARDIM EĞİTİM SEMİNERİNE KATILAN MAHALLE MUHTARLARINA SERTİFİKALARI VERİLDİ

“İlk Yardımın Bilinçli Ve Doğru Yapılması Hayat Kurtarabilir” Yeşilyurt Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ile İnönü Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Dekanlığının işbirliğiyle düzenlenen ‘İlk Yardım Eğitim’ seminerine katılan Yeşilyurt İlçesindeki muhtarlara sertifikaları takdim edildi.

2020-yilinin-ilk-meclisi-toplandi

2020 YILININ İLK MECLİSİ TOPLANDI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OCAK AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, 2020 yılının Ocak ayı toplantısı 8 Ocak Çarşamba günü Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında gerçekleştirildi.

yesilyurt-belediye-meclisi-2020-yilinin-ilk-toplantisini-gerceklestirdi

Yeşilyurt Belediye Meclisi 2020 Yılının İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar Başkanlığında 2020 Yılının ilk toplantısını yapan Yeşilyurt Belediye Meclisi, komisyon raporları ve gündemdeki maddeleri tek tek görüşerek karara bağladı. Yeşilyurt Belediyesi Gedik Kültür Merkezi Meclis Salonunda gerçekleşen Ocak Ayı Toplantısı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Açılış ve yoklamanın ardından 05 Aralık 2019 tarihli meclis karar özeti oy birliğiyle kabul edildi.

2020-yilinin-ilk-meclis-toplantisi-yapildi

2020 YILININ İLK MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Battalgazi Belediye Meclisi, 2020 yılının ilk toplantısını Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in başkanlığında gerçekleştirdi. Ocak ayı ilk toplantısında ağırlıklı olarak imar konuları görüşüldü. Battalgazi Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen Ocak ayı Olağan Toplantısı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Açılış ve yoklamanın ardından meclis gündemine alınacak kararlar okundu. Kararların okunmasının ardından bazı maddeler hakkında Belediye Meclis üyelerine detaylı bilgiler verildi.

milletvekili-calik-ile-baskan-cinar-2020-yilinin-ilk-bebegi-azra-bebegi-ve-ailesini-ziyaret-etti

MİLLETVEKİLİ ÇALIK İLE BAŞKAN ÇINAR, 2020 YILININ İLK BEBEĞİ ‘AZRA’ BEBEĞİ VE AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Başkan Çınar, Azra Bebeğin Kulağına İsmini Okudu, Dua Etti AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Öznur Çalık ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya’da 2020 yılının ilk dakikalarında Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde dünyaya gelen ‘Azra’ bebeği ziyaret ederek, Karakaya Ailesinin sevincine ortak oldu. Başkan Çınar, Azra bebeğin ismini kulağına okuyup dua etti.

mhp-malatya-il-baskani-rbulent-avsar-2020-turkiyenin-toparlanma-silkinip-ayaga-kalkma-yili-olmalidir

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, "2020, Türkiye'nin toparlanma, silkinip ayağa kalkma yılı olmalıdır.

Avşar, yeni yıl mesajında, milletçe yeni bir yıla girildiğini, taze ve yepyeni umutlara kapı aralandığını belirtti. Türkiye düşmanlarının her vasıtayı kullanarak hınçla, nefretle, öfkeyle saldırıya geçtiği 2019 yılının aynı zamanda milli birlik ve dayanışma ruhunun canlanmasına, darbecilerle, teröristlerle, kandan beslenen odaklarla dişe diş mücadele edilmesine vesile olduğunu aktaran Avşar, "Unutulmasın ki, büyük Türk milleti güçsüz ve çaresiz değildir. Aziz milletimiz geçmişin en umutsuz anlarında milli birlik ve beraberlik duygusuyla doğrulmuş, üzerinde oynanan oyunları yüksek irade ve azmiyle bozmasını bilmiştir." açıklamasını yaptı.

genc-yazar-aybukenin-ilk-kitabi

Genç Yazar Aybüke'nin İlk Kitabı

Genç yazar onsekiz yaşındaki Aybüke Önür’ün Çürüyen Kalpler Daima Sessiz Olur isimli ilk kitabı okuyucuları ile buluştu.

calik-uyesi-oldugu-odanin-ilk-kadin-baskanini-tebrik-etti

Çalık, üyesi olduğu Odanın ilk kadın başkanını tebrik etti

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, kendisinin de üyesi olduğu Malatya Eczacı Odası Başkanlığına seçilen ilk kadın başkan olan Ebru Sönmez ile Malatya’dan ilk defa Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti’ne seçilen Tahir Özelçi’yi ziyaret ederek tebrik etti.

sahislar-adina-ilk-soz-malatya-milletvekilimiz-sayin-mehmet-celal-fendogluna-aittir

Şahıslar adına ilk söz, Malatya Milletvekilimiz Sayın Mehmet Celal Fendoğlu'na aittir

MEHMET CELAL FENDOĞLU (Malatya) - Sayın Başkan, Gazi Meclisimizin siz saygıdeğer milletvekilleri; şahsınızda yüce Türk milletinin her ferdini, "Her kim bu insanlık deryasından bir katre tadacak olursa Yüce Rabb'im ona yeten yolu nasip eder." diyen Hoca Ahmet Yesevi'nin, "Bir olalım, iri olalım, diri olalım." diyen hünkâr Hacı Bektaş Veli'nin selamıyla selamlıyorum sizleri.

ameliyat-olan-eren-tozlunun-durumu-hakkinda-ilk-bilgiler

Ameliyat Olan Eren Tozlu'nun Durumu Hakkında İlk Bilgiler

TCTurk Yeni Malatyaspor'un oyuncusu Eren Tozlu çapraz bağ sakatlığından dolayı Acıbadem Fulya Hastanesi’nde ameliyat oldu

vali-barus-battalgazi-imam-hatip-ortaokulu-ve-selcuk-ilkokulunu-ziyaret-etti

Vali Baruş, Battalgazi İmam Hatip Ortaokulu ve Selçuk İlkokulunu Ziyaret Etti

Vali Aydın Baruş, Battalgazi İmam Hatip Ortaokulu ve Selçuk İlkokulunu ziyaret etti. İlk olarak Battalgazi İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret eden Vali Baruş’u burada Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Battalgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Bulut ve Okul Müdürü Ahmet Geçici karşıladı. Okul Müdürü Geçici’den okulun fiziki ve eğitim durumu hakkında bilgi alan Vali Baruş, okul bünyesinde bulunan Fen ve Teknoloji Laboratuarı ve sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti

ilkokulda-dil-becerileri-calistayi-basladi

‘İlkokulda Dil Becerileri Çalıştayı’ Başladı

20 – 21 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Çalıştaya; Vali Yardımcısı Mustafa ŞAHİN, İl Milli Eğitim Müdürü Ali TATLI, İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı İlhan ERDEM, Yıldız Teknik Üniversitesinden Doç. Dr. Mustafa BAŞARAN, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinden Prof. Dr. Bilal DUMAN katılım sağladı. Bunun yanında panel kısmına çok sayıda sınıf öğretmeni ve idareci de katıldı. Ayrıca İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesinden akademisyenlerde çalıştayda bulundu

dogansehir-atiksu-aritma-tesisi-icin-ilk-adim-atildi

DOĞANŞEHİR ATIKSU ARITMA TESİSİ İÇİN İLK ADIM ATILDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Doğanşehir’de kurulacak atıksu arıtma tesisi için ilk adımı attı. MASKİ Genel Müdürü Mehmet Yaşar Karataş ve beraberindeki heyet Doğanşehir ilçesini ziyaret ederek kurulacak atıksu arıtma tesisi için incelemelerde bulundu.

unlu-oyuncu-selcuk-yontem-yillar-sonra-ilkokulunu-ziyaret-etti

Ünlü oyuncu Selçuk Yöntem yıllar sonra ilkokulunu ziyaret etti

Ünlü oyuncu Selçuk Yöntem, 59 yıl önce ilkokula başladığı Malatya'daki okulunu ziyaret etti. Duygulu anlar yaşayan Yöntem'i öğrenciler coşkuyla karşıladı.

battalgazi-belediye-personeline-ilkyardim-egitimi-verildi

BATTALGAZİ BELEDİYE PERSONELİNE İLKYARDIM EĞİTİMİ VERİLDİ

Güder: “70 personelimiz ‘ilkyardımcı belgesi’ alacak Battalgazi Belediyesi, İş Sağlığı ve Güvenliği kanunu hükümleri gereğince çeşitli birimlerde görev yapan personeline uygulamalı ilk yardım eğitimi veriyor. İlk yardım eğitimini yakından takip eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilk yardım eğitimlerinin önemine değindi.

yesilyurt-belediyesinden-mahalle-muhtarlarina-ilk-yardim-egitim-semineri

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN MAHALLE MUHTARLARINA İLK YARDIM EĞİTİM SEMİNERİ

“İlk Yardım Hayat Kurtarır” Yeşilyurt Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü tarafından mahalle muhtarlarına yönelik ilk yardım eğitim semineri düzenlendi.

battalgazi-belediye-meclisi-bolgede-bir-ilke-imza-atti

BATTALGAZİ BELEDİYE MECLİSİ BÖLGEDE BİR İLKE İMZA ATTI

Meclis Kararıyla Mağduriyeti Gideren İlk Belediye Battalgazi Belediye Meclisi 6. Birleşimini yaptı. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder Başkanlığında toplanan Battalgazi Belediye Meclisi’nde gündemdeki maddeler görüşüldü. Battalgazi Belediye Meclis Toplantısının altıncı birleşimi Battalgazi Belediyesi Meclis Salonunda yapıldı. 2020 Mali yılı ücret tarifeleri görüşüldüğü toplantıda komisyon raporları ve teklifleri karara bağlandı.