canlı yayın
-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

cumhuriyetimizn-97yili-kutlu-olsun-81-ilde-5-adet-cumhuriyet-cinari-fidesi-toprakla-bulusacak

CUMHURİYETİMİZN 97.YILI KUTLU OLSUN. 81 İLDE 5 ADET ‘CUMHURİYET ÇINARI’ FİDESİ TOPRAKLA BULUŞACAK

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, “Cumhuriyet'imizin 97. inci yılında ülke geneli 81 ilde gönüllülerimizce, ilkini, 10 yıl önce yaptığımız farklı bir kutlama yapacağız.

81-ilde-81-okula-kayisi-cekirdegi-dagitimi-devam-etti

81 İlde 81 Okula Kayısı Çekirdeği Dağıtımı Devam Etti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Milli Eğitim Bakanlığının aldığı yüz yüze eğitim kararı ile okula yeniden başlayan Hacı Hüseyin Kölük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12.sınıf öğrencilerinin heyecanına ortak olarak

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

cumhurbaskani-erdogan-30-ildeki-deneyap-teknoloji-atolyelerinin-acilisini-yapti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 ildeki "Deneyap Teknoloji Atölyeleri"nin açılışını yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te düzenlenen "Teknofest 2020" etkinliğinde, içerisinde Malatya’nın da bulunduğu 30 ildeki Deneyap Atölyelerinin açılışını yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Üretmek isteyen herkese aradığı fırsatı sunduk." derken "Teknolojinin hızına yetişmek artık bir tercih değil, mecburiyet halini almıştır. Geleceğin ürünlerinin Türk Malı damgası ile üretileceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

gurkan-kutuphane-malatyaya-ozgun-ve-yakisir-bir-sekilde-projelendirildi

GÜRKAN: KÜTÜPHANE MALATYA’YA ÖZGÜN VE YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE PROJELENDİRİLDİ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Millet Kütüphanesinin ihalesi Eylül ayı içerisinde yapılacak. Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeşil Kuşak Projesi kapsamında Millet Kütüphanesi yaptırılıyor.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJ

Türk milletinin hürriyet ve istiklalini yok etmeye çalışan düşman unsurlarına karşı, 26 Ağustos 1071 Malazgirt zaferiyle vatan haline gelen Anadolu’nun, 851 yıl sonra, yine bir 26 Ağustosta başlayan kutlu taarruzla hiçbir güç tarafından ele geçirilemeyeceği gösterilmiştir.

baskan-guder-81-ilden-malatyaya-gelen-genclerle-bulustu

BAŞKAN GÜDER, 81 İLDEN MALATYA’YA GELEN GENÇLERLE BULUŞTU

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Genç Stratejik Araştırmalar Derneği’nin düzenlediği ‘Bölgesel Kalkınmaya Gençlik Katılım Zirvesi’ne konuşmacı olarak katıldı. Gençliğin sorunlarının masaya yatırıldığı zirvede konuşan Başkan Güder, “Gençlerimizin hayalleri ve ümitleri, bize her daim yol gösterici olmaktadır” dedi.

19-mayis-ruhu-nesilden-nesile-tasinacaktir

19 MAYIS RUHU NESİLDEN NESİLE TAŞINACAKTIR

Milletimizin el ele vererek yazdığı bir büyük destan ile Kurtuluş Savaşı kazanılmış ve Türkiye Cumhuriyeti kurulmuştur. 19 Mayıs bunun başlangıcıdır. Cumhuriyet’imiz de Büyük Atatürk'ün ve milletimizin en büyük eseridir.

turkiye-kovid-19-sureciyle-saglikli-bir-sekilde-mucadele-ediyor

Türkiye, kovid-19 süreciyle sağlıklı bir şekilde mücadele ediyor”

“Türkiye, kovid-19 süreciyle sağlıklı bir şekilde mücadele ediyor” AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Kovid-19 sürecini uluslararası bağlantılarımız ile yapmış olduğumuz görüşmeler var, orada da görüyorum ki Türkiye, bütün dünya devletlerinin deve dişi gibi dünyanın jandarması olan ülkelerin baş edemediği kovid-19 sürecinde çok daha sağlıklı bir şekilde mücadele ediyor” dedi.

10-ilde-maskesiz-sokaga-cikmak-yasak

10 ilde maskesiz sokağa çıkmak yasak!

Maskesiz sokağa çıkmanın yasaklandığı bu 10 ilin yanı sıra Gaziantep, İzmir, Adana gibi kentlerde de insan yoğunluğunun oluştuğu bazı cadde ve çarşılara maskesiz girilmesi yasaklandı.

76-ildeki-yurtlarda-23-bin-801-vatandasimiz-gozlem-altinda

76 İldeki Yurtlarda 23 Bin 801 Vatandaşımız Gözlem Altında

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yurt dışından gelen vatandaşlarımızın 14 günlük karantina süreçlerini geçirdikleri 76 ildeki yurtlarda halen 23 bin 801 vatandaşımızın bulunduğunu açıkladı. Bakan Kasapoğlu, 32 bin 668 vatandaşın ise evlerine uğurlandığını kaydetti.

bes-ilde-valilikler-serbest-kiyafet-uygulamasina-gecti

BEŞ İLDE VALİLİKLER SERBEST KIYAFET UYGULAMASINA GEÇTİ

Gaziantep'ten sonra Ordu, Çanakkale, Çorum ve Şanlıurfa Valilikleri de kamu çalışanları için serbest kıyafet uygulamasına geçti.

bakan-duyurdu-23-ilde-11-bin-269-kisi-karantinada

Bakan duyurdu! 23 ilde 11 bin 269 kişi karantinada

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Bakan Kasapoğlu, yeni tip corona virüs (Covid-19) salgını sonrası Türkiye’ye dönen ve karantinaya alınan vatandaşların durumu hakkında bilgi verdi.

otomobilden-hirsizlik-yapan-zanlilar-tutuklandi

Otomobilden hırsızlık yapan zanlılar tutuklandı

Malatya'da otomobilden para ve değerli eşya çaldığı tespit edilen 2 zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

yesilderden-kizilaya-anlamli-plaket

YEŞİLDERden Kızılay’a anlamlı plaket

Kızılay Malatya Şubesi tarafından, çevreyolu altı olarak tabir edilen Yeşiltepe ve civar mahalleleri kapsayan bölgede 1.000 Adet mont dağıtımı yapılmasının ardından YEŞİLDER’den, Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu’ya, teşekkür plaketi verildi