canlı yayın
aylin-cesur-egirdirde-iktidara-seslendi---egirdir-golu-can-cekisiyor-

AYLİN CESUR EĞİRDİR’DE İKTİDARA SESLENDİ: “EĞİRDİR GÖLÜ, CAN ÇEKİŞİYOR”

Yİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, Eğirdir ilçesine geldi ve temaslarda bulundu. İYİ Parti Isparta İl Başkanı Mustafa Şimşek, Merkez İlçe Başkanı Murat Çağrı Yıldız, İl ve İlçe teşkilatları ile İYİ Parti Eğirdir İlçe Teşkilatına ziyaretle başlayan program, Eğirdir halkı ile buluşarak devam etti. Vatandaşlar tarafından sevgi ile karşılanan Cesur ve beraberindekiler, Eğirdir esnafını tek tek gezerek sorunlarını dinledi, notlar aldı! “Bizim sorunlarımızı sizden başka gelip dinleyen yok” diyen Eğirdir esnafının hükümete serzenişi de dikkat çekti.

kiraz-iktidara-bir-seyi-de-yuzunuze-gozunuze-bulastirmadan-yapin-diye-seslendi

Kiraz: İktidara 'Bir şeyi de yüzünüze gözünüze bulaştırmadan yapın! 'diye seslendi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Akçadağ ilçesine bağlı Kürecik'te bulunan Karahan geçidine giderek AKP'yi hedef alan zehir zemberek açıklamalar yaptı.

karadag-biz-ulkenin-gelecegine-iktidara-talibiz

Karadağ, Biz Ülkenin Geleceğine İktidara Talibiz

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Genel Başkanlığını yaptığı Gelecek Partisi Malatya İl Teşkilatı ve Gelecek Partisi Kültür ve Turizm Politikalar Başkan Yardımcısı Yeşim Karadağ, Gelecek Partisi Kurucular Kurulu üyesi Ferhat Esener, Savunma ve Sanayi Teknoloji Politikaları Başkanı Engin Keskinel, Kurucular Kurulu üyesi Fatma Aydın Ateş Anadolu Basın Birliği Derneğini ziyaret etti.

-milletvekili-aylin-cesurdan-iktidara-turkiyemizi-dolama-cumhuriyeti-haline-getirdiniz

Milletvekili Aylin CESUR'dan İktidara: TÜRKİYE’MİZİ “DOLAMA CUMHURİYETİ” HALİNE GETİRDİNİZ

TÜRKİYE’MİZİ “DOLAMA CUMHURİYETİ” HALİNE GETİRDİNİZ İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, TBMM’nde Çarşı ve Mahalle Bekçileri Kanunu ile verdiği önerge üzerine yaptığı konuşmasında iktidara böyle seslendi: Getirdiğiniz her kanun ve düzenlemeyle, Türkiyemizi bir “Dolama Cumhuriyeti” yaptınız, demokrasinin işlemeyen her kurumunda sancı var. Gelin yetkinizi; her yeri sızlayan cumhuriyetimizi, mutlu, barış ve huzur içinde yaşamaya susamış milletimizin hakkı için, artık yeni sorunlar yaratacak kanunlar yerine, beraberce sorun çözecek kanunlar çıkarmaya kullanın.

aylin-cesurdan-iktidara-3600-sozu-verdiniz-tutun

AYLİN CESUR’DAN İKTİDARA: “3600 SÖZÜ VERDİNİZ, TUTUN”

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın cevaplamasını isteyerek iktidara 3600 sözünü hatırlattı.

milletvekili-cesurun-iktidara-uyarisi-halk-sizi-diskalifiye-edecek

MİLLETVEKİLİ CESUR’UN İKTİDARA UYARISI: “HALK SİZİ DİSKALİFİYE EDECEK”

İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, iktidarı uyardı; teknik faul alıyorsunuz, diskalifiye edileceksiniz, benden söylemesi!

milletvekili-aylin-cesur-iktidara-sordu-----bir-tokluk-siniriniz-var-mi---

MİLLETVEKİLİ AYLİN CESUR İKTİDARA SORDU: “BİR TOKLUK SINIRINIZ VAR MI”

2020 Bütçesi üzerinde görüşmeler sürerken, İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur’un bütçe konuşması sırasındaki sözleri yankı uyandırdı. Özelleştirmelerden bahsettiği konuşmasında, önce fabrika kuran fabrikaların, sonra sanayi kuruluşlarının elden çıkarıldığını, çoğunda Demirel İmzası olan bu eserlerin Cumhuriyet Hükümetlerince yapıldığını belirtti. İşsizlikten, yoksulluktan, yokluktan söz eden Cesur, "3Y" vaadiyle geldiğiniz iktidarınızda yolsuzluk, yasaklar ve yoksulluk balonla geziyor artık dedi ve sordu: