canlı yayın
cocuklarin-hayallerini-battalgazi-belediyesi-gerceklestirdi

ÇOCUKLARIN HAYALLERİNİ BATTALGAZİ BELEDİYESİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Battalgazi Belediyesi ‘Sen Hayal Et Biz Gerçekleştirelim’ projesi ile ilçedeki kırsal mahallelerde yaşayan çok sayıda çocuğun hayallerini gerçekleştirdi. ‘Çocuklar bizim bugünümüz, yarınımız ve geleceğimizdir’ diyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın yüzündeki tebessüme vesile olduk, Mutluyuz” dedi.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

baskan-guder-ozel-gereksinimli-cocuklarla-cay-ve-kahve-icti

BAŞKAN GÜDER, ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUKLARLA ÇAY VE KAHVE İÇTİ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Covid-19 nedeniyle evde karantinada olduğu dönemde Engelsiz Yaşam Merkezi’nde tedavi ve eğitim gören özel gereksinimli çocuklara verdiği kahve ve çay sözünü tuttu. Özel gereksinimli çocuklarla sosyal mesafe kuralına uygun olarak kahve-çay içen Başkan Güder, onlarla sohbet etti.