canlı yayın
-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

tibbi-atiklar-cevreye-ve-dogaya-buyuk-zararlar-vermekte

Tıbbi atıklar çevreye ve doğaya büyük zararlar vermekte

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GÜNLÜK 4 TON TIBBİ ATIK TOPLUYOR Hizmet ve yatırımlarında çevreye duyarlı bir anlayışla çalışmalarını sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi tıbbi atıkları diğer atıklardan ayrı toplayarak çevreye ve doğaya zarar vermeden bertaraf edilmesi için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor

rektor-karabulut-ilk-500-universite-arasina-girmek-hayal-degil

Rektör Karabulut: “İlk 500 üniversite arasına girmek hayal değil”

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde (MTÜ) görevli akademisyenlere yönelik olarak, “Üniversitemizin dünya sıralamasında yerini alması için gerekli yaklaşımları belirlemek” konulu seminer düzenlendi.