AKP
AKP
egitim-calisanlarimiza-

EĞİTİM ÇALIŞANLARIMIZA !

Tokat EBS 1. Nolu Şube Başkanı Şaban Ceylan2022-23 Eğitim Öğretim yılı ÖNCESİ açıklamama yaptı.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

saglik-calisanlarina-vefa-konulu-mektup-resim-ve-kisa-film-yarismalari

"Sağlık Çalışanlarına Vefa" konulu "Mektup, Resim ve Kısa Film Yarışmaları"

Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü ile Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü iş birliğinde "Sağlık Çalışanlarına Vefa" konulu "Mektup, Resim ve Kısa Film Yarışmaları" düzenleniyor.

coronavirus-sahada-calisanlari-es-geciyor-galiba

Coronavirüs sahada çalışanları es geçiyor galiba

Pozitif vaka görülen kurum ve kuruluşlarda tüm personele test yapılmalı ve riskli kişiler sahadan çekilmelidir. İnsan hayatı açısından tehlikeli olan yeni tip Coronavirüs (Covid-19) salgını nedeni ile İlimizde de maalesef can kaybı ve vaka sayısı artmaya devam ediyor.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

ak-parti-battalgazi-ilce-teskilatindan-polislere-ve-saglik-calisanlarina-anlamli-ziyaret

AK Parti Battalgazi ilçe teşkilatından Polislere ve Sağlık çalışanlarına anlamlı ziyaret

Ak Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Battalgazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Harun Erdem ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Malatya Hasan Çalık Devlet Hastanesi ve Malatya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis kontrol noktalarını ziyaret etti.

ptt-calisanlarina-siperlik-dagitildi

PTT ÇALIŞANLARINA SİPERLİK DAĞITILDI

Koronavirüsle mücadele kapsamında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla başlatılan ‘Millî Dayanışma Kampanyası’na 1 milyon TL, ‘Şimdi Vefa Vakti’ kampanyasıyla da İHH, Deniz Feneri ve Kızılay’a 1 milyon TL olmak üzere toplamda 2 milyon TL’lik destekte bulunan Memur-Sen’den sonra; Memur Sen’ bağlı ve farklı iş kollarında hizmet veren Şubelerden de destekler devam ediyor. Bu kapsamda, Tokat Ptt Çalışanlarına Eğitim-Bir-Sen Tokat 1 Nolu Şube ve Birlik Haber-Sen Tokat Şubesinden Siperlik Hediye Edildi.

saglik-calisanlari-bir-butundur-performans-ucreti-herkesin-hakki

Sağlık çalışanları bir bütündür, Performans ücreti herkesin hakkı

Sağlık çalışanlarına ödenecek olan performans ücretinin sadece memurlara değil sağlık sektöründe ki tüm çalışanlara verilmesi gerekir. Pozitif çıkan 601 sağlık çalışanın içinde doktor, hemşire, tıbbi Sekreter, hasta rehberi, hasta bakıcı, ambulans sürücüsü, temizlik personeli, güvenlik personeli yani her meslek grubundan hasta bulunmaktadır. Virüs ayrım yapmıyor ek ödeme noktasında da ayrım yapılmamalıdır.

kamu-calisanlarina-kiyafet-serbestligi-getirildi

KAMU ÇALIŞANLARINA KIYAFET SERBESTLİĞİ GETİRİLDİ.

Antalya Valiliği tarafından yayınlanan genelgede, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Personelin Kılık ve Kıyafetine Dair Yönetmelik hükümlerini çok fazla esnetmemek suretiyle kıyafet serbestliği getirildi!

baskan-guderden-saglik-calisanlarina-moral-ziyareti

Başkan Güder’den Sağlık Çalışanlarına Moral Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında 7 gün 24 saat esasına göre görevlerini ifa eden Sağlık çalışanlarına moral ziyaretinde bulundu. Başkan Güder, “Bizler her daim sağlık çalışanlarımızın yanındayız” dedi.

baskan-guderden-saglik-calisanlarina-moral-ziyareti

Başkan Güder’den Sağlık Çalışanlarına Moral Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Koronavirüs (Covid-19) ile mücadele kapsamında 7 gün 24 saat esasına göre görevlerini ifa eden Sağlık çalışanlarına moral ziyaretinde bulundu. Başkan Güder, “Bizler her daim sağlık çalışanlarımızın yanındayız” dedi.

buyuksehir-belediye-personellerinden-saglik-calisanlarina-destek

Büyükşehir Belediye Personellerinden Sağlık Çalışanlarına Destek

Malatya Büyükşehir Belediyesi dünyada ve ülkemizde hızla yayılan korona virüsüne karşı gecesini gündüzüne katarak, her türlü fedakârlığı yapan sağlık çalışanlarını unutmadı.

mantar--saglik-calisanlarinin-sesi-sagliksendir

MANTAR : Sağlık Çalışanlarının sesi SAĞLIKSEN’dir..

Sağlık çalışanlarıyla bir araya gelmekte yeni bir yöntem başlattıklarını belirten Sağlıksen şube başkanı Suat MANTAR çalışanların sorunlarını dinleyip çözüm üretiyoruz dedi. Tokat Sağlık sen Şube başkanlığı Sağlık çalışanlarıyla “Sorunlar ve Çözüm önerileri” istişare toplantılarıyla bir araya gelmeye devam ediyor.

firat-edas-enerji-calisanlari-haftasini-kutladi

Fırat Edaş Enerji Çalışanları Haftası’nı Kutladı

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., ülkemizde bu yıl ilk kez uygulanan Enerji Çalışanları Haftası’nı çalışanlarıyla kutladı.