canlı yayın
ak-parti-mkyk-uyesi-ve-milletvekili-oznur-calik-yesilyurt-kadin-girisimi-uretim-ve-isletme-kooperatifini-ziyaret-etti

AK PARTİ MKYK ÜYESİ VE MİLLETVEKİLİ ÖZNUR ÇALIK, YEŞİLYURT KADIN GİRİŞİMİ ÜRETİM VE İŞLETME KOOPERATİFİNİ ZİYARET ETTİ

“Sürdürülebilir Kalkınmanın En Önemli Ayağı, Kadın Kooperatifleridir” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Öznur Çalık, 21 Aralık Dünya Kooperatifçilik günü vesilesiyle Yeşilyurt Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifini ziyaret ederek, yöresel eşyalar ve lezzetlerin tanıtım faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

chpden-dogu-hamlesi-parti-uyesi-olmayan-koy-kalmayacak

CHP'den Doğu hamlesi: Parti üyesi olmayan köy kalmayacak.

CHP'de Doğu ve Güneydoğu bölgelerindeki 22 il başkanı ile toplantı yapıldı. Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, "İstanbul’da hep birlikte büyük bir demokrasi mücadelesi verdik. Artık bunun hasadını tüm Türkiye’den alma zamanı. Bölgede, partimizin üyesi bulunmayan bir tane dahi mahalle ve köy bırakmayacağız" dedi. Toplantıda her il için özel bir dosya hazırlandı ve ilgili il başkanlarına teslim edildi.

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

calik-uyesi-oldugu-odanin-ilk-kadin-baskanini-tebrik-etti

Çalık, üyesi olduğu Odanın ilk kadın başkanını tebrik etti

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, kendisinin de üyesi olduğu Malatya Eczacı Odası Başkanlığına seçilen ilk kadın başkan olan Ebru Sönmez ile Malatya’dan ilk defa Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti’ne seçilen Tahir Özelçi’yi ziyaret ederek tebrik etti.

cumhurbaskanligi-ekonomi-politikalar-kurul-uyesi-bayindirdan-baskan-gudere-ziyaret

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikalar Kurul Üyesi Bayındır'dan Başkan Güder'e Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikalar Kurul Üyesi Prof.Dr. Servet Bayındır’ı makamında ağırladı. Malatya Milli Türk Talebe Birliği’nin daveti üzerine ilimize gelen Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikalar Kurul Üyesi Prof.Dr. Servet Bayındır, Milli Türk Talebe Birliği İl yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret etti.

-chpli-baskan-vekaleti-akpli-meclis-uyesine-verdi

CHP’Lİ BAŞKAN VEKALETİ AKP’li MECLİS ÜYESİNE VERDİ

Tokat’ın CHP’li Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın şehir dışında ve izinli olduğu günlerde belediye başkanlığı görev vekaletini AK Partili belediye meclis üyesi Mehmet Erçelik’e verdi.

ticaret-ve-sanayi-odasinda-gerceklestirilen-devlet-destekli-alacak-sigortasi-konulu-toplanti

Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen Devlet Destekli Alacak Sigortası konulu toplantı

TSO 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya TSO Yönetim Kurulu Başkanı-TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Halk Sigorta Genel Müdürü Bülent Karan, SMMMO Başkanı Nuh Boyraz, Banka Şube Müdürleri, Sigorta Acenteleri ve Tso üyeleri katıldı.

cumhurbaskanligi-yik-uyesi-arinc-malatya-valiligini-ziyaret-etti

Cumhurbaşkanlığı YİK Üyesi Arınç Malatya Valiliğini Ziyaret Etti

Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere ilimize teşrif eden Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi, TBMM eski Başkanlarından Bülent Arınç, Vali Aydın Baruş’u ziyaret etti

chp-li-tanal-tbmm-de-yasanan-kurgu-ve-kumpas

CHP li Tanal, TBMM de Yaşanan kurgu ve Kumpas

CHP Milletvekili Mahmut Tanal'ın 14.05.2019 tarihinde TBMM'de şahsıma yönelik kurulan senaryo, kurgu ve kumpasla ilgili yaptığı basın açıklaması

oznur-calik-malatya-milletvekili-ak-parti-mkyk-uyes-1-mayis-mesaji

Öznur ÇALIK Malatya Milletvekili AK Parti MKYK Üyes 1 Mayıs mesajı

İşçi ve emekçi kardeşlerimiz, ülkemizin büyümesi ve istikrar içinde gelişmesi, belirlenen hedeflere ulaşması sürecinde önemli bir role sahiptir. İşçi ve emekçilerimizin, çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve haklarına sahip çıkılması devletimizin her zaman öncelikli konuları arasında yer almıştır.

-yukselmeclis-uyesi-adayi

Yüksel,Meclis Üyesi Adayı

1970’ lerin en çileli dönemlerinde, ülkü ocaklarında ve partide görev alan ve camiada sevilen isimlerin başında gelen Hasan Basri Yüksel, Yeşilyurt Belediye Meclis Üyesi adayı oldu.

vahap-murat-listeye-girdi

Vahap Murat Listeye Girdi

2017 Haziran’da MHP’de yapılan kongrede MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar’ın listesinden yönetime giren ve yönetim kurulu kararı ile İl Genel Sekreteri olan emekli Vahap Murat, Yeşilyurt Belediye Meclis üyesi adayı oldu.

yukselmeclis-uyesi-adayi

Yüksel,Meclis Üyesi Adayı

1970’ lerin en çileli dönemlerinde, ülkü ocaklarında ve partide görev alan ve camiada sevilen isimlerin başında gelen Hasan Basri Yüksel, Yeşilyurt Belediye Meclis Üyesi adayı oldu.

yesilyurt-belediye-meclis-uyesi-aadayi-hasan-yilmaz

YEŞİLYURT BELEDİYE MECLİS ÜYESİ A.ADAYI HASAN YILMAZ

Malatya yeşilyurt belediye meclis üyeligini daha önceden açıklayan Hasan YILMAZ çalışmalarını son sürat sürdürüyor.

-bir-baska-bahara-mi

Bir Başka Bahara mı?

Tokat'ta FETÖ/PDY üyeleri hakkında açılması beklenen davaların açılmaz iken Müştekilerin ticari mal varlıklarını da bir başka şahıslara devretmesi sonucu elde edilen haksız kazançları aklama girişimine yol açıyor.