AKP
AKP
soylemez-aile-butunlugunu-koruyan-karar-verildi

Söylemez, Aile Bütünlüğünü Koruyan Karar Verildi

Eşi Kırıkkale’de görev yapan davacının Malatya Akçadağ ilçesinde görevine devam etmesi halinde aile bütünlüğünün bozulacağı açık olup, bu durumun davacı ve eşi için telafisi güç neden olacağı açıktır.

unlu-is-adami-tso-baskani-celik

Ünlü İş Adamı TSO Başkanı Çelik

Açıklayamazsan, bir başka kuruluşu zan altına alarak servis yaptığın o belgenin altında kalıp EZİLİRSEN ve BAKIŞ GAZETESİ olarak belgeleriyle açıklama yaparsam sen ne yapacaksın Saygın, İtibarlı, Ünlü İş Adamı TSO Başkanı Dr. Ali Çelik.

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

yesilyurtta-modern-kent-yapilasma-metoduna-uygunluk-icin-299-metruk-ev-yikildi

YEŞİLYURT’TA MODERN KENT YAPILAŞMA METODUNA UYGUNLUK İÇİN 299 METRUK EV YIKILDI

“Kent Estetiğine Değer Katan Projelerimizi Yaygınlaştırıyoruz” Yeşilyurt’u metruk evlerden arındırıp, sağlıklı, huzurlu ve güvenli yaşam alanları oluşturma noktasında ciddi adımlar atan Yeşilyurt Belediyesi, Karakavak’ta yol açma ve genişletme hizmetlerine engel teşkil eden iki evin yıkımıyla birlikte toplamda 299 adet metruk ev yıkarak bu alanda büyük bir başarının altına imza attı.

24082020-korona-gunlugu

24.08.2020 korona günlüğü

Sağlık Bakanlığı tarafından 24 Ağustos koronavirüs tablosu, vaka, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı.

yesilyurt-belediyesi-ekipleri-firin-unlu-mamuller-ve-pastaneleri-mercek-altina-aldi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ EKİPLERİ, FIRIN, UNLU MAMULLER VE PASTANELERİ MERCEK ALTINA ALDI

“Hemşerilerimizin Sağlıklı ve Temiz Gıdalar Tüketmesi İçin Denetimlerimiz Yoğunlaştı” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Kurban Bayramı öncesinde ilçe genelindeki fırın, unlu mamuller, pastane, market ve kasap gibi işyerlerindeki gıda kontrollerinin titizlikle devam ettiğini, vatandaşların sağlıklı, temiz ve hijyenik ürünler tüketmesi için gereken hassasiyeti gösterdiklerini söyledi.

battalgazi-belediyesi-veznelerinde-vergi-yogunlugu

BATTALGAZİ BELEDİYESİ VEZNELERİNDE VERGİ YOĞUNLUĞU

2020 yılı Emlak ve Çevre Vergilerinde birinci taksit ödemelerinin son gününe yaklaşılırken, Battalgazi Belediyesi veznelerinde yoğunluk yaşanıyor. Belediyelere ödenmesi gereken 2020 yılına ait Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi birinci taksitlerinin son ödeme tarihi 1 Haziran Pazartesi günü sona erecek. İlk taksit ödemesini son günlere bırakıp ödemek isteyenler Battalgazi Belediyesi Hizmet Binası içerisinde yoğunluk yarattı. Çok sayıda vatandaş vergisini ödemek için sıra bekledi.

covid-19-malatya-yogunluk-haritasi

COVİD 19 MALATYA YOĞUNLUK HARİTASI

MALATYA YOĞUNLUK HARİTASI VERİLER SAĞLIK BAKANLIĞINDAN ALINMIŞTIR. TEYFİK TEMELLİ SIFIR VAKA

ihtiyac-sahibi-350-vatandasimiza-gunluk-4-cesit-sicak-yemek-ulastiracagiz

İhtiyaç Sahibi 350 Vatandaşımıza Günlük 4 Çeşit Sıcak Yemek Ulaştıracağız

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Ramazan Ayı boyunca 65 yaş ve üstü, kronik hastalığı bulunan, engelli ve yemek yapacak durumu olmayan ihtiyaç sahibi 350 vatandaşımıza 4 çeşit yemeğin olduğu paketleri teslim edeceğiz. Bolluk, bereket ve paylaşım ayı olan Ramazan Ayının manevi iklimini hep birlikte soluyacağız.” dedi.

yesilyurtta-ki-firin-ve-unlu-mamuller-satis-noktalarinda-denetimler-yogunlasti

YEŞİLYURT’TA Kİ FIRIN VE UNLU MAMÜLLER SATIŞ NOKTALARINDA DENETİMLER YOĞUNLAŞTI

“Halkımızın Sağlığını Korumak Adına Her Türlü Tedbiri Alıyoruz” Yeşilyurt Belediyesi Zabıta İşler Müdürlüğü ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların sağlıklı gıda tüketimini yapılabilmesi amacıyla fırın ve unlu mamuller satış noktalarında hijyen ve gramaj denetimlerini aralıksız sürdürüyor.