AKP
AKP
kim-bu-namussuz--serefsizler-

Kim Bu Namussuz , Şerefsizler !

Yapmış olduğu açıklamalarla gündem yaratan yemek bedelini TSO tarafından ödeten Başkan Ali Çelik’in Rantla, Yolsuzlukla, Usulsüzlükle, Kurumlarda çalışan Cemaat üyeleri ile, Din alıp satanlarla, Namussuz ve şerefsizlerin kim olduğunu belgeleri ile KAMUYONA Açıklamasını bekliyoruz.

baskan-gurkan-meydana-gelen-depremin-merkez-ussu-ulukoyde-incelemelerde-bulundu

BAŞKAN GÜRKAN, MEYDANA GELEN DEPREMİN MERKEZ ÜSSÜ ULUKÖY’DE İNCELEMELERDE BULUNDU

Merkez üssü Battalgazi İlçesi Uluköy Mahallesi olan 4.7 şiddetindeki depremin ardından Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, depremin merkez üssü Uluköy mahallesinde incelemelerde bulundu. Başkan Selahattin Gürkan, yapılan incelemelerde herhangi bir mal veya can kaybı olmadığını belirtti.

maske-uretiminde-turkiyenin-merkez-ussu-konumundayiz

MASKE ÜRETİMİNDE TÜRKİYE’NİN MERKEZ ÜSSÜ KONUMUNDAYIZ

MASKE ÜRETİMİNİ DAHA DA ARTIRMAYI PLANLIYORUZ Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Birinci ve İkinci Organize sanayi bölgesinde tekstil üretimi yapan ve salgının ülkemizde de yaygınlaşması ile birlikte ihtiyaç duyulan maske ve tulum ihtiyacını karşılamak amacıyla faaliyetlerini bu yönde sürdüren tekstil firmalarını ziyaret edip, çalışmalarından dolayı firma idarecileri ile çalışanlara teşekkür etti.