AKP
AKP
sadikoglu-tobb-orman-urunleri-meclis-toplantisina-baskanlik-yapti

Sadıkoğlu, TOBB Orman Ürünleri Meclis toplantısına başkanlık yaptı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Orman Ürünleri Meclisi toplantısı video konferans yöntemiyle gerçekleştirildi.

baskan-gurkan-fransa-urunlerine-boykot-cagirisina-destek-verdi

BAŞKAN GÜRKAN FRANSA ÜRÜNLERİNE BOYKOT ÇAĞIRISINA DESTEK VERDİ:

“ ESENLİK MARKETLERDE FRANSA ÜRÜNLERİ SATILMAYACAK” Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, Fransa’da son dönemde artan İslam karşıtlığı ve Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’e yönelik hakaret içerikli karikatürlerin yayınlanması sonrasında Fransa ürünlerine boykot çağrısının ardından Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Büyükşehir iştiraklerinden olan Esenlik Marketlerinde Fransa ürünlerinin raflardan kaldırılacağını ve satışının yapılmayacağını söyledi.

gurer-enerji-amacli-bitkisel-urunler-yayginlastirilmalidir

Gürer: “Enerji amaçlı bitkisel ürünler yaygınlaştırılmalıdır”

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’in soru önergesini yanıtlayan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, tarıma kazandırılan enerji amaçlı bitkileri açıkladı. Bakan Pakdemirli, dünyada enerji amaçlı olarak tanımlanan Kolza, Aspir ve Ketencik gibi bitkilerin ülkemizde de değerlendirildiğini bildirdi. Gürer ise ülkemizde önemli bir potansiyel olmasına rağmen, tarımsal üretimden elde edilebilecek enerji kaynaklarının bile ithal edildiğine dikkat çekerek, “Kullanılmayan tarım arazilerini, tarımsal enerjinin üretimi için yeniden tarıma elverişli hale getirmeliyiz” dedi.

baskan-cinar-toplum-ve-insan-sagligi-icin-dogal-urunler-tuketilmesi-cagrisinda-bulundu

BAŞKAN ÇINAR, TOPLUM VE İNSAN SAĞLIĞI İÇİN DOĞAL ÜRÜNLER TÜKETİLMESİ ÇAĞRISINDA BULUNDU

“Sağlıklı Bir Hayat İçin Dengeli Beslenip, Doğal Ürünler Tüketelim” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Yeni Tip Koronavirüs ( COVİD-19) salgını başta olmak üzere farklı hastalık türlerinden uzak kalabilmek için sağlıklı, hijyenik ve doğal ürünler tüketilmesine daha fazla ağırlık verelim. Bağışlılık sistemimizi güçlü hale getirmek için tükettiğimizin ürünlere dikkat edelim.” diye konuştu.

viruse-karsi-kayisi-ve-kayisi-urunleri-tuketelim

Virüs’e Karşı Kayısı ve Kayısı Ürünleri Tüketelim

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, küresel bir tehdit haline dönüşen ‘Koronavirüs’ salgınından Türkiye’nin en alt seviyede etkilenmesi, can kaybı olmaması ve vatandaşların gerekli tedbirleri alması noktasında çok yoğun bir mesai yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya, Malatya Kayısısı ile Kayısı Kolonyası gönderdi.

esenlik-genel-muduru-unlu-gerekirse-zamli-urunleri-almayacagiz

Esenlik Genel Müdürü Ünlü; Gerekirse zamlı ürünleri almayacağız

Korona virüsü salgını nedeniyle Türkiye'nin bir çok yerinde hijyen ve gıda maddelerinde fahiş oranlarda fiyat artışı yaşanırken Malatya'daki Esenlik Süper Marketler zincirine bağlı 38 markette bu ürünlerde indirime gidildi.

malatya-buyuksehir-belediyesi-ekipleri-emanet-carsisi-dogal-urunler-pazarini-inceledi

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ, EMANET ÇARŞISI-DOĞAL ÜRÜNLER PAZARINI İNCELEDİ

“Kentimize Değer Yatırımların Artması İçin Her Türlü Desteğe Hazırız”

ak-parti-milletvekili-ahmet-cakir-dogal-urunler-pazari-emanet-carsisini-gezdi

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AHMET ÇAKIR, DOĞAL ÜRÜNLER PAZARI-EMANET ÇARŞISINI GEZDİ

“Yeşilyurt Belediyemiz Takdir Ettiğimiz Hizmetler Sunuyor” Yeşilyurt Belediyesi Doğal Ürünler Pazarı ve Emanet Çarşısında incelemelerde bulunan AK Parti Milletvekili Ahmet Çakır, “ Malatya ve bölgemize yakışan, her yönüyle nezih ve modern alanlara sahip, vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu değerli bir eseri Malatya’ya kazandıran Belediye Başkanımızı ve ekibini tebrik ederim.” diye konuştu.

ak-parti-milletvekili-hakan-kahtli-dogal-urunler-pazari-emanet-carsiyi-inceledi

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ HAKAN KAHTÂLI, DOĞAL ÜRÜNLER PAZARI-EMANET ÇARŞIYI İNCELEDİ

“Gönül Belediyeciliği Hizmetleriniz Takdire Şayan” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Doğal Ürünler Pazarı-Emanet Çarşı Hizmet Binasında misafir ettiği AK Parti Milletvekili Hakan Kahtâlı ile AK Parti İl ve İlçe Teşkilatı Üyelerine, sosyal belediyecilik alanında yaptıkları hizmetler ile yeni dönem yatırımları hakkında bilgilendirmede bulund