canlı yayın
kimya-fabrikamizin-uretim-kapasitesini-arttirdik

Kimya Fabrikamızın üretim kapasitesini arttırdık.

Dünya insanlığı,hızla yayılan bir salgınla karşı karşıya kaldı. *Gün, birlik günüdür diyerek,hemen hazırlıklara başladık. *Malatya Valiliğimizin koordinesinde AFAD,Kızılay ve Büyükşehir Belediyesi Başkanlığımızla birlikte tüm ekiplerimiz sahaya indiler.

malatya-tsonun-2021-hedefi-daha-cok-istihdam-daha-fazla-uretim-yukselen-ihracat---

Malatya TSO’nun 2021 hedefi; “Daha çok istihdam, daha fazla üretim, yükselen ihracat”

2020 yılında yaşanan tüm olumsuzluklara karşın ekonomi, üretim, ticaret ve sosyal alanda önemli çalışmalara imza atıklarını belirten Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “2021 yılında da ‘daha çok istihdam, daha fazla üretim, yükselen ihracat’ hedefiyle canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

gurer--ithalati-degil-yerli-uretimi-artirmaliyiz

Gürer: “ İthalatı değil yerli üretimi artırmalıyız”

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, küresel bir tehdit haline gelen korona virüs salgının tüm dünyayı etkilediği bir dönemde, AKP iktidarının küresel salgın ve mültecilerin gıda tüketimine etkisini yeterli biçimde hesaplayamadığını ve tarım ürünlerinde ithalatçı bir politika izlemesinin, önümüzdeki süreçte ülkemizin gıdaya erişim konusunda ciddi sorunlar yaşamasına neden olabileceğini söyledi.

ak-parti-mkyk-uyesi-ve-milletvekili-oznur-calik-yesilyurt-kadin-girisimi-uretim-ve-isletme-kooperatifini-ziyaret-etti

AK PARTİ MKYK ÜYESİ VE MİLLETVEKİLİ ÖZNUR ÇALIK, YEŞİLYURT KADIN GİRİŞİMİ ÜRETİM VE İŞLETME KOOPERATİFİNİ ZİYARET ETTİ

“Sürdürülebilir Kalkınmanın En Önemli Ayağı, Kadın Kooperatifleridir” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Öznur Çalık, 21 Aralık Dünya Kooperatifçilik günü vesilesiyle Yeşilyurt Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifini ziyaret ederek, yöresel eşyalar ve lezzetlerin tanıtım faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

buyuksehir-belediyesi-enerji-uretiminde-ornek-calismalara-imza-atiyor

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ENERJİ ÜRETİMİNDE ÖRNEK ÇALIŞMALARA İMZA ATIYOR

Yaka Mahallesinde çalışmaların devam ettiği GES alanındaki inceleme gezisine Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın yanı sıra, Genel Sekreter, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları, ilgili şube müdürleri ile müellif firma yetkilileri katıldı.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ENERJİ ÜRETİMİNDE ÖRNEK ÇALIŞMALARA İMZA ATIYOR

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yaka mahallesinde Güneş Enerji Santrali (GES) çalışmalarının devam ettiği alanda incelemelerde bulundu. Başkan Gürkan, “Malatya genelinde yapılan çalışmaların yanında enerji alanında yapılan çalışmalarla da Malatya’nın geleceğine yatırımlarımız devam ediyor” dedi.

megsas-kisitlama-gunlerinde-de-uretime-devam-ediyor

MEGSAŞ KISITLAMA GÜNLERİNDE DE ÜRETİME DEVAM EDİYOR

Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan MEGSAŞ, İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan son genelge ile sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanacağı Cumartesi ve Pazar günlerinde halkın mağdur olmaması için üretim ve satış hizmetlerini sürdürecek.

tarihi-yesilyurt-konaklarinda-ki-azet-baci-bez-bebek-uretimi-dikkat-cekiyor

TARİHİ YEŞİLYURT KONAKLARINDA Kİ ‘AZET BACI’ BEZ BEBEK ÜRETİMİ DİKKAT ÇEKİYOR

“Azet Bacı Bez Bebeklerimiz Yoğun İlgi Görüyor” Yeşilyurt Belediyesi tarafından yapılan restorasyon ve yenileme çalışmalarından sonra geleneksel hüviyetine yeniden kavuşan Tarihi Yeşilyurt Konaklarında yer verilen Yeşilyurt Derme Kadın Kooperatifi, Kadim Çırmıhtı ile özdeşleşmiş ‘Azet Bacı’ bez bebeklerinin üretimini yaparak, bölgeyi ziyaret edenlerin beğenisine sunuyor.

yesilyurt-belediyesi-100-bin-adet-mevsimlik-cicek-uretimi-yapip-ek-bir-maliyetten-daha-kurtuldu

YEŞİLYURT BELEDİYESİ 100 BİN ADET MEVSİMLİK ÇİÇEK ÜRETİMİ YAPIP, EK BİR MALİYETTEN DAHA KURTULDU

“Millet Bahçemiz ve Parklarımız, Mevsimlik Çiçeklerimizle Daha Prestijli Olacak” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşil Gıda Sera alanında üretimini yaptıkları 100 bin adet 7 farklı mevsim çiçek bitkisinin başta Beylerderesi Şehir Parkı ikinci etabındaki Millet Bahçesi olmak üzere park ve yeşil alanlara yeni güzellikler katacağını söyledi. Başkan Çınar, ihtiyaç duydukları ürünleri kendi imkanlarıyla yetiştirip belediye bütçesini kâra geçirdiklerini sözlerine ekledi.

tarimsal-uretimlerde-ilkleri-gercege-donusturuyoruz

“Tarımsal Üretimlerde İlkleri Gerçeğe Dönüştürüyoruz”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Tarımsal Üretim ve AR-GE sahamızda ki toplam 15 dönümlük alanda üretimini yaptığımız rulo çimlerimiz, Beylerderesi Şehir Parkı Millet Bahçemiz ile yeşil alanlarımızın sosyal yapısına farklı bir renklilik getirdi. Bir yandan belediye bütçesine ek gelir kazandırmış olurken diğer taraftan sağlam ve dayanıklı çimlerle yeşil alanlarımız daha renkli ve canlı kalacaktır.” diye konuştu.

baskan-sadikoglu-fabrikalarda-tedbirler-alinarak-uretim-devam-ediyor

Başkan Sadıkoğlu: “Fabrikalarda tedbirler alınarak üretim devam ediyor”

Malatya OSB’de üretim yapan fabrikaları ziyaret eden Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Covid-19 salgınına karşı alınması gereken tedbirleri hatırlatarak, “Sanayicimiz işin ciddiyetinin farkında. Gerek maske, mesafe, temizlik olsun, gerekse filyasyon konusu olsun kurallara son derece riayet ederek üretmeye, ülke ekonomisine katma değer sağlamaya devam ediyor” dedi.

baskan-akay-kayseri-sekerin-uretim-asamalarini-inceledi

BAŞKAN AKAY KAYSERİ ŞEKER'İN ÜRETİM AŞAMALARINI İNCELEDİ

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, 26 Eylül tarihinde pancar işlemeye başlayacak olan Kayseri Şeker Üretim Tesislerinde incelemelerde bulunarak, kampanya süresince 24 saat çalışacak olan tesislerde çalışan işçiler ile sohbet edip, İşletme Müdürü Sırrı Doğanlı ve diğer Birim Amirlerinden üniteler ve randımanları hakkında bilgiler aldı.

malatya-kadin-girisimi-uretim-ve-isletme-kooperatifi-aciliyor

Malatya Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi açılıyor

MALATYA’LI ÜRETİCİLERİN ÜRÜNLERİ “MALDİANA” MARKASIYLA PAZARLANACAK Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın eşi Hafize Gürkan Hanımefendinin Fahri Başkanlığını yaptığı Malatya Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, Japonya Büyükelçisi Miyajımo AKİO’nun katılımıyla 21 Ağustos Cuma günü saat 17’00’de düzenlenecek törenle açılacak.

battalgazinin-kalbi-kadin-kooperatifinin-egitim-ve-uretim-merkezi-torenle-hizmete-acildi

BATTALGAZİ’NİN KALBİ KADIN KOOPERATİFİ’NİN EĞİTİM VE ÜRETİM MERKEZİ, TÖRENLE HİZMETE AÇILDI.

BAŞKAN GÜDER: “KOOPERATİFİMİZ MALATYA KADININA GÜÇ VERECEKTİR” Türkiye’nin ilk Endüstriyel Mutfağına sahip Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi Kafe-Marketinin Uygulamalı Eğitim ve Üretim merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Törende konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Açılışını gerçekleştirdiğimiz Kooperatifimizin Eğitim ve Üretim Merkezi, Malatya kadınına güç verecektir” dedi.

mollakasim-mahallesindeki-1gunes-enerji-santralinde-enerji-uretimi-basladi

MOLLAKASIM MAHALLESİNDEKİ 1.GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİNDE ENERJİ ÜRETİMİ BAŞLADI

“Enerji Yatırımlarımızla Milli Ekonomiye Katkı Sunuyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Yeni dönem vaatlerimiz arasında yer alan ‘Yeşilyurt’un 5 Farklı Noktasına GES’ projemizin ilki olan Mollakasım Mahallesi Güneş Enerji Santralinde enerji üretimine başladık. Enerji yatırımlarımızla milli ekonomiye katkı sunmuş oluyoruz.” dedi.