canlı yayın
eski-sayaclar-ucretsiz-olabilirucreti-nasil-olsa-cikartiliyor

Eski Sayaçlar Ücretsiz Olabilir..?Ücreti nasıl olsa çıkartılıyor

31 Aralık 2010 tarihi itibarıyla da Elazığ, Malatya, Bingöl ve Tunceli illerini kapsayan elektrik dağıtım hizmeti ,Kazancı Holding A.Ş 'nin kuruluşu Fırat Aksa Elektrik Hizmetleri A.Ş nin devir aldığı, Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yürütülmeye başlanmıştır.

gurkan-toplu-tasima-araclari-bayram-suresince-ucretsiz

GÜRKAN: TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI BAYRAM SÜRESİNCE ÜCRETSİZ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı. 31 Temmuz-3 Ağustos tarihleri arasında kutlanacak olan Kurban Bayramında vatandaşların sorun yaşamamaları için Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından bazı tedbirler alındı.

malatyada-yksye-girecek-ogrencilere-ulasim-ucretsiz

MALATYA'DA YKS'YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE ULAŞIM ÜCRETSİZ

27 - 28 Haziran tarihlerinde YKS’ye girecek adaylar, Büyükşehir Belediyesine ait toplu taşıma araçlarından sınav giriş belgesini göstererek ücretsiz yararlanacaklar.

buyuksehir-belediyesine-ait-toplu-ulasim-araclari-lgs-ogrencilerine-ucretsiz

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE AİT TOPLU ULAŞIM ARAÇLARI LGS ÖĞRENCİLERİNE ÜCRETSİZ

Malatya Büyükşehir Belediyesi MOTAŞ’ye ait otobüslerin 20 Haziran Cumartesi günü Liselere Geçiş Sınavına (LGS) katılacak olan öğrencilere ücretsiz olarak hizmet verecek. Malatya’da Liselere Geçiş Sınavı (LGS) kapsamında yapılacak olan merkezi sınava girecek öğrenci sınav giriş belgesini göstererek refakatçisi ile birlikte Büyükşehir Belediyesine ait toplu ulaşım araçlarından 07.30 ile 14.00 saatleri arasında ücretsiz olarak faydalanacak.

yesilyurt-belediyesi-ilcenin-her-noktasinda-ucretsiz-maske-dagitiyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, İLÇENİN HER NOKTASINDA ÜCRETSİZ MASKE DAĞITIYOR

“Hemşerilerimizin Sağlığı Herşeyden Önemlidir” Koronovirüs (KOVİD-19) salgınıyla mücadelede çalışmalarını mesai mefhumu gözetmeksizin sürdüren Yeşilyurt Belediyesi, ilçenin farklı noktalarına kurduğu Maske Dağıtım Stantlarıyla esnaflara ve vatandaşlara ücretsiz maske dağıtımına hız verdi. Başkan Çınar, “Halkımızın sağlığı için sahada olmaya devam ediyoruz.” diye konuştu.

kizilay-vatandaslara-ucretsiz-ekmek-dagitti

Kızılay, vatandaşlara ücretsiz ekmek dağıttı

Ramazan Ayının başlaması ile birlikte yardım faaliyetlerine ağırlık veren Kızılay, Malatya’da ihtiyaç sahibi vatandaşlara iftar öncesi ekmek dağıttı. Ramazan Ayının başlaması ile birlikte yardım faaliyetlerine ağırlık veren Kızılay, Malatya'da ihtiyaç sahibi vatandaşlara iftar öncesi ekmek dağıttı.

cetkoder-halka-ucretsiz-olarak-maske-ve-kolonya-dagitti

ÇETKODER HALKA ÜCRETSİZ OLARAK MASKE VE KOLONYA DAĞITTI

Kısa adı ÇETKODER olan yurt geneli örgütlü bulunan Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı Mustafa Göktaş, içinde bulunduğumuz şartlar neticesi kendi imkânları ile edindikleri 5 bin adet maske ile 1000 şişe kolonyayı ücretsiz olarak halka dağıttı.

izmirde-muhtarlara-ucretsiz-ulasim-mujdesi

İzmir’de Muhtarlara Ücretsiz Ulaşım Müjdesi

zmir Büyükşehir Belediyesi 2015 yılından beri düzenlenen Muhtarlar Günü’nü, Fuar İzmir’de düzenlenen bir öğle yemeğiyle kutladı. 1 Kasım 2019 tarihinden itibaren İzmir’deki toplu ulaşım araçlarının muhtarlara ücretsiz olacağını açıklayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Sizler demokrasi zincirinin ilk halkası ve yerelde halkla devletin tümü arasında ilişki kuran en önemli konumdasınız. Mahalle ve köylerimizin ortak ihtiyaçlarını belirlememiz, yapacağımız çalışmalarımızın yaşam bulması ve halka doğru hizmet sunabilmemiz için bizim en önemli yoldaşlarımız sizsiniz” dedi.

65-yas-ustu--ucretsiz--sehir-ici--otobus--biletlerine-sinirlama

65 YAŞ ÜSTÜ ÜCRETSİZ ŞEHİR İÇİ OTOBÜS BİLETLERİNE SINIRLAMA

Malatya büyük şehir belediyesi geçen hafta şehir içi otobüs biletlerine yaklaşık yüzde 25 zam yaptıktan sonra şimdide 65 yaş üzeri ücretsiz otobüs biletlerine sınırlama getirileceği söyleniyor

belediye-otobusleri-ucretsiz-hizmet-verecek

BELEDİYE OTOBÜSLERİ ÜCRETSİZ HİZMET VERECEK

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle tüm hatlarda Büyükşehir Belediyesine ait otobüsler ücretsiz hizmet verecek.