canlı yayın
baskan-cinar-ogretmenleri-gedik-tepesindeki-oba-cadirinda-agirladi

BAŞKAN ÇINAR, ÖĞRETMENLERİ GEDİK TEPESİNDEKİ OBA ÇADIRINDA AĞIRLADI

“Emeklerinizi Ve Gayretlerinizi Takdirle Karşılıyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Yeşilyurt’un farklı bölgelerinde hizmet veren Millet Kıraathaneleri, Bilgi Evi, Yeşilkonak, Kültür ve Sanat Merkezlerinde görevli öğretmenleri, Gedik Tepesindeki Oba Çadırında ağırladı.

vali-barusa-ogretmenlerden-ziyaret

Vali Baruş’a Öğretmenlerden Ziyaret

Vali Baruş, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla İl Milli Eğitim Müdürü Kanbay ve beraberindeki öğretmenleri kabul ederek bir süre sohbet etti.

battalgazi-belediyesinden-ogretmenler-gunune-ozel-program

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜNE ÖZEL PROGRAM

BAŞKAN GÜDER: “SİZ BİZİM İSTİKLALİMİZ VE İSTİKBALİMİZSİNİZ” Battalgazi Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen programda öğretmenlerle buluşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, öğretmenlere çiçek takdim etti ve günlerini kutladı. Öğretmenlik mesleğinin önemine dikkat çekilen programda konuşan Başkan Güder, “Sizler bizim istiklalimiz ve istikbalimizsiniz” dedi

mtuden-ogretmenlere-vefa-etkinligi

MTÜ’den Öğretmenlere Vefa Etkinliği

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde Öğretmenler Günü nedeniyle 24 Kasım Öğretmelere Vefa Günü Etkinliği Düzenlendi. Etkinlik Malatya Turgut Özal Üniversitesince yerli ve milli olarak hazırlanan uzaktan eğitim sistemi ile online olarak, Rektör Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’un ilkokul öğretmeni emekli öğretmen Özgül Durak ve emekli duayen öğretmen Meral Pepele’nin katılımları ile gerçekleşti. Program Malatya Turgut Özal Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesince hazırlanan Mini Konser ile sonlandı.

baskan-samanlidan--ogretmenler-gunu-kutlama-mesaji

Başkan Samanlı'dan Öğretmenler Günü Kutlama Mesajı

Geleceğimizin Mimarı Değerli Öğretmenler, Bilindiği üzere 24 Kasım 1928'de yayımlanan ‘Millet Mektepleri Talimatnamesi’ gereğince, Ülkemizin her köşesinde Millet Mektepleri açılarak, aziz milletimize yeni harflerle okuma yazma öğretilmiş, Mustafa Kemal Atatürk bu çalışmalara "Millet Mektepleri Başöğretmeni” sıfatıyla katılmıştır.

baskan-dagdan-ogretmenler-gunu-kutlama-mesaji

Başkan Dağ’dan Öğretmenler Günü Kutlama Mesajı

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, 24 Kasım Öğretmenler Günü Dolayısıyla Yazılı Mesaj Yayımladı.

mhp-battalgazi-ilce-baskani-ilhan-ilhanin-24-kasim-ogretmenler-gunu-mesaji---

MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan’ın 24 kasım öğretmenler günü mesajı:

Günümüzde hızla gelişen ve değişen Dünya’mızı Türk ve Müslüman olarak okumak ve anlamak yolunda, ülkemiz gençliğinin, ilim merkezinde, fikir ve ruh dünyalarını şekillendirmek gibi mühim bir vazifenin temel taşı olarak gördüğümüz öğretmenlerimizi hatırladığımız gün olan 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü idrak etmekteyiz.

selahattin-gurkandan-ogretmenler-gunu-mesaji

SELAHATTİN GÜRKAN’DAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI:

“GELECEĞİMİZİN TEMİNATI ÖĞRENCİLERİMİZ SİZLERE EMANET” Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlayan Başkan Gürkan mesajında şu ifadelere yer verdi:

milletvekili-fendoglunun-24-kasim-ogretmenler-gunu-kutlama-mesaji--

MİLLETVEKİLİ FENDOĞLU'NUN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI

Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucu Başbuğu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başöğretmenliği kabul tarihi olan 24 Kasım günü, 1981 yılından beri Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır.

rektor-karabuluttan-ogretmenler-gunu-mesaji

Rektör Karabulut’tan Öğretmenler Günü Mesajı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yayınladığı mesajda, “Kutsal olduğu kadar sorumluluğu da ağır bir mesleği icra ederek geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi bilgi ve şefkat ile yoğurarak yarınlara hazırlayan tüm öğretmenlerimizin günlerini en içten duygularımla kutluyorum.” dedi.

chpli-durmaz-ogretmenler-gelecekten-umutsuz

CHP’Lİ DURMAZ: ÖĞRETMENLER GELECEKTEN UMUTSUZ!

Büyük önder, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır.

keskin-dunyanin-en-kutsal-meslegini-ogretmenler-ustlenmistir

Keskin: “Dünyanın en kutsal mesleğini öğretmenler üstlenmiştir”

Keskin: “Dünyanın en kutsal mesleğini öğretmenler üstlenmiştir” Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, “İstikbal, istiklal ve istikrar öğretmenlerin yetiştirdiği nesiller sayesindedir.” dedi.

baskan-cinar-24-kasim-ogretmenler-gununu-tebrik-etti

BAŞKAN ÇINAR, 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ TEBRİK ETTİ

“Değerlerimizi Özümsemiş Nesillerin Yetişmesi Öğretmenlerimizin Elindedir” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Bir toplumun aydınlık geleceğini eğitimle inşa eden, nesillere bilgiyi, ahlakı, davranış biçimini saygı ve sevgiyle, sabırla nakış gibi işleyen en büyük değerlerimiz öğretmenlerimizdir. “ dedi.

baskan-sadikoglundan-24-kasim-ogretmenler-gunu-mesaji

Başkan Sadıkoğlu’ndan 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

baskan-guderden-ogretmenler-gunu-mesaji

BAŞKAN GÜDER’DEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayarak, “Gelecek nesli bir hamur misali ellerinde yoğuran, ona şekil veren ve ideal hedefler aşılayan hakları asla ödenmez öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım” dedi.