AKP
AKP
baskan-cinar-ogretmenleri-gedik-tepesindeki-oba-cadirinda-agirladi

BAŞKAN ÇINAR, ÖĞRETMENLERİ GEDİK TEPESİNDEKİ OBA ÇADIRINDA AĞIRLADI

“Emeklerinizi Ve Gayretlerinizi Takdirle Karşılıyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Yeşilyurt’un farklı bölgelerinde hizmet veren Millet Kıraathaneleri, Bilgi Evi, Yeşilkonak, Kültür ve Sanat Merkezlerinde görevli öğretmenleri, Gedik Tepesindeki Oba Çadırında ağırladı.

yesilyurt-belediyesinin-super-kahramanlari-porgada-mahsur-kalan-ogretmenleri-kurtardi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NİN ‘SÜPER KAHRAMANLARI’ PORGA’DA MAHSUR KALAN ÖĞRETMENLERİ KURTARDI

Öğretmenlerin Sağlık Durumları Yerinde, Yol Trafiğe Açıldı Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Porga mahallesinde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle oluşan çığ düşmesi sonucunda yolda mahsur kalan Şehit Şükrü Ulutaş İlköğretim Okulu Müdürü Hayrettin Öztürk ile öğretmenlerin içinde bulunduğu servisi kurtardı.

fendoglu-ogretmenlerin-sorunlarini-meclise-tasidi

Fendoğlu Öğretmenlerin sorunlarını Meclise Taşıdı

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu 2020 yılı Merkezi Yönetim Bütçe kanunun Milli Eğitim ve Dışişleri Bakanlığı bütçelerinin görüşüldüğü TBMM genel kurulunun 6. Turunda Milli Eğitim Bakanı Sayın Prof.Dr. Ziya Selçuk’a; Öğretmen atamaları ilgili olarak Şubat ayında ki öğretmen atamalarının sayısı ile engelli öğretmen ve ücretli öğretmen atama kontenjanlarının ne kadar olacağını sordu.

karanliga-isik-sacan-ogretmenlerimiz-ovgulerin-en-guzeline-layiktir

Karanlığa Işık Saçan Öğretmenlerimiz Övgülerin En Güzeline Layıktır

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ nedeniyle bir mesaj yayınladı. Öğretmenlik mesleğinden gelen biri olarak ‘Öğretmenler Günü’nün kendisi için ayrı bir önemi olduğunu belirten Başkan Gürkan, öğretmenlerin okullarda sadece bir eğitici olmadıklarını, onların aynı zamanda öğrencileri için bir anne, bir baba olduklarını söyledi.