canlı yayın
omer-yilmazin-kaleminden--evlat-sevgisi

ÖMER YILMAZIN KALEMİNDEN--EVLAT SEVGİSİ

İnsanoğlu dünyaya geldikten sonra ki süreçte bir çok acı ve sevinç burukluk, pişmanlık kaygısı gibi insanlara mahsus duygular yaşıyor ve yaşıyoruz. Bunların içerisinde bir duygu var ki bunun tarifi imkansız, mutluluk verir insana niye bu kadar mutluluk verir bilinmese de çarpıcı bir tezatlık da vardır bünyesinde. İnsanın bir çocuğunun olması birden fazla çocuğu olması hepsinden aynı duygu yaşanır.

baskan-comertoglu-tarihi-kentler-birligi-meclisi-2020-yili-olagan-2-toplantisina-katildi

BAŞKAN CÖMERTOĞLU TARİHİ KENTLER BİRLİĞİ MECLİSİ 2020 YILI OLAĞAN 2. TOPLANTISINA KATILDI

Başkan Cömertoğlu Tarihi Kentler Birliği Meclisi 2020 yılı olağan 2. Toplantısına katıldı Tarihi Kentler Birliği Meclisi 2020 yılı Olağan 2. Toplantısı gerçekleştirildi. Belediye başkanlarının katılımıyla gerçekleşen toplantıda Koruma Özendirme Yarışması ödülleri sahiplerine verildi.

ibb-mahalli-idareler-heyeti-baskan-comertoglunu-ziyaret-etti

İBB MAHALLİ İDARELER HEYETİ, BAŞKAN CÖMERTOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Mahalli İdareler Koordinatörü Bülent Akköse ve Yardımcısı Osman Cayak’ı misafir etti. Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Mahalli İdareler Koordinatörü Bülent Akköse ve Yardımcısı Osman Cayak’ı makamında ağırladı. İBB Mahalli İdareler heyetinin gerçekleştirdiği ziyarette İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak yürütülmesi planlanan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Koordinatör Bülent Akköse, Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’na,

arapgir-belediye-baskani-haluk-comertoglu-anneler-gunu-nedeniyle-bir-mesaj-yayimladi

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Arapgir Belediye Başkanı Cömertoğlu, mesajında annelerin haklarının asla ödenilemeyeceğini vurgulayarak, "Bugün Anneler Günü olması hasebiyle bizler için son derece önemlidir. Gerek ülkemizde, gerekse dinimizde annelerimiz son derece kutsal ve önemlidir. Öyle ki cennetin bile anaların ayakları altında olduğu inançlarımız arasında yer almaktadır

-ilahiyatci-omer-dongeloglu-vefat-etti

İlahiyatçı Ömer Döngeloğlu vefat etti

Ömer Döngeloğlu'nun Coronavirüs testinin pozitif çıktığı ve Başakşehir Hastanesi'nde tedavi altında olduğu açıklanmıştı. Döngeloğlu, Ramazan ayında, iftar, sahur ve özel dini günlerde paylaştığı İslami bilgiler ile Müslümanların bilgilenmesi ve faydalanması adına yaptığı programlar ile biliniyordu.