canlı yayın
-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

genclik-egitim-ve-kultur-merkezi-icin-15-milyon-tl-odenek-cikti

GENÇLİK EĞİTİM VE KÜLTÜR MERKEZİ İÇİN 1,5 MİLYON TL ÖDENEK ÇIKTI

BAŞKAN GÜDER, “BATTALGAZİ İLE ALAKALI SORUNLARIMIZI GÜNDEME GETİRECEĞİZ” Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, eski Hanımınçiftliği Belediyesi Hizmet Binası’nın Gençlik Eğitim ve Kültür Merkezi olacağını söyledi. Başkan Güder, Gençlik Eğitim ve Kültür Merkezi için Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan 1,5 milyon TL ödeneğin çıktığını belirtti.

fendoglu-karaciger-naklini-yapan-ekibe-tesekkur-edip-universitenin-odeneklerinin-bir-an-once-odenmesini-istedi

"FENDOĞLU KARACİĞER NAKLİNİ YAPAN EKİBE TEŞEKKÜR EDİP, ÜNİVERSİTENİN ÖDENEKLERİNİN BİR AN ÖNCE ÖDENMESİNİ İSTEDİ"

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu TBMM genel kurulunda söz alarak Dünya'da bir ilk olan Malatya TÖTM'de Karaciğer Nakli Enstitüsü Müdürü Prof.Dr. Sezai Yılmaz öncülüğünde gerçekleştirilmekte olan aynı anda 5 hastaya eş zamanlı karaciğer naklinde emeği olan herkese teşekkür edip, Bu başarının devamı için daha öncede mecliste Fendoğlu tarafından gündeme getirilmesinin ardından bir kısmı bakanlık tarafından gönderilen Turgut Özal tıp merkezinin yaklaşık 25 Milyon TL ye varan ödeneklerinin bir an önce verilmesini istedi.

battalgazi-devlet-hastanesine-odenek

Battalgazi Devlet Hastanesine ödenek

Battalgazi Devlet Hastanesine ödenek AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, iki yıl içerisinde tamamlanacak 300 yatak kapasiteli Battalgazi Devlet Hastanesine bu yıl için ilk etapta 10 milyon lira ödenek ayrıldığını, ancak ek ödenek konusunda da girişimlerin sürdüğünü söyledi.