canlı yayın
malatya-tsoda-ozel-egitim-sektorunun-sorunlari-masaya-yatirildi

Malatya TSO’da özel eğitim sektörünün sorunları masaya yatırıldı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde Malatya’da faaliyet yürüten özel eğitim kurumlarının ve kişisel gelişim kurslarının temsilcileri bir araya geldi.

baskan-cinar-ozel-bir-kolejin-kariyer-gunleri-programina-katildi

BAŞKAN ÇINAR, ÖZEL BİR KOLEJİN ‘KARİYER GÜNLERİ’ PROGRAMINA KATILDI

“Ülkemizin Yenilikçi Beyinlere İhtiyacı Var” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Köklü tarihinden aldığı güç ve ilham karşılığında dünyanın güçlü devletiyle rekabet edecek seviyeye doğru hızla ilerleyen Türkiye’mizin yenilikçi, pratik zekaya sahip, dünyadaki güvenlik, ekonomik, teknoloji ve sanayi hamlelerini yakından takip eden gençlere çok büyük ihtiyaç duymaktadır. “ diye konuştu.

saglik-calisanlarina-vefa-konulu-mektup-resim-ve-kisa-film-yarismalari

"Sağlık Çalışanlarına Vefa" konulu "Mektup, Resim ve Kısa Film Yarışmaları"

Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü ile Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü iş birliğinde "Sağlık Çalışanlarına Vefa" konulu "Mektup, Resim ve Kısa Film Yarışmaları" düzenleniyor.

9-ozel-ekip-sehir-merkezinde-mazgal-temizligi-yapiyor

9 ÖZEL EKİP ŞEHİR MERKEZİNDE MAZGAL TEMİZLİĞİ YAPIYOR

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte artan yağışları göz önünde bulundurarak, meydana gelebilecek su baskın ve taşkınlarına tedbir almak amacıyla Malatya genelinde mazgal (Yağmursuyu Kovaları) temizliklerini sürdürüyo

baskan-guder-ozel-gereksinimli-cocuklarla-cay-ve-kahve-icti

BAŞKAN GÜDER, ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÇOCUKLARLA ÇAY VE KAHVE İÇTİ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Covid-19 nedeniyle evde karantinada olduğu dönemde Engelsiz Yaşam Merkezi’nde tedavi ve eğitim gören özel gereksinimli çocuklara verdiği kahve ve çay sözünü tuttu. Özel gereksinimli çocuklarla sosyal mesafe kuralına uygun olarak kahve-çay içen Başkan Güder, onlarla sohbet etti.

egitim-sorunlarini-birlikte-cozelim

"Eğitim sorunlarını birlikte çözelim"

CHP Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu, Pazartesi günü pandemi nedeniyle kısıtlı başlayacak eğitim-öğretim dönemi ile ilgili açıklamada bulundu.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

gurer-ozel-orman-alanlari-da-ranta-aciliyor

Gürer: “Özel orman alanları da ranta açılıyor”

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, TBMM’de komisyodan geçip genel kurulda görüşülmesi beklenen ‘orman alanlarında yapılacak düzenlemelerin” yer aldığı tasarının, ülkemizde orman varlığını tehdit eden ve ormanların betonlaşmasına olanak sağlayacak maddeler olduğunu söyledi.

yesilyurtumuzun-turizm-potansiyelini-artiracak-ozel-bir-proje

“Yeşilyurt’umuzun Turizm Potansiyelini Artıracak Özel Bir Proje”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönem vaatlerinden olan Şahintepesi Macera Parkı ve Sosyal Tesislerinin yapım işi başladı. Başkan Çınar, “ İlçemizin turizm potansiyelini artıracak kıymetli bir eseri daha hemşerilerimizin hizmetine sunmak adına dört koldan çalışıyoruz.” diye konuştu.

is-makinalarinin-teknik-ozellikleri-anlatildi

İŞ MAKİNALARININ TEKNİK ÖZELLİKLERİ ANLATILDI

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından alımı gerçekleştirilen 47 adet iş makinalarının teknik özellikleri hakkında firma yetkilisi Makine Yüksek Mühendisi Göndür Pusat tarafından basın mensuplarına bilgiler aktarıldı.

ozel-harekat-sube-mudurlugu-ihtiyac-sahibi-ailelere-kurban-kesti

Özel Harekat Şube Müdürlüğü İhtiyaç sahibi ailelere Kurban kesti

Özel Harekat Şube Müdürlüğü İhtiyaç sahibi ailelere Kurban kesti

yesilyurt-belediyesinden-cocuklara-gunun-hediyesi-ozel-uretilen-maskeler

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN ÇOCUKLARA GÜNÜN HEDİYESİ; ÖZEL ÜRETİLEN MASKELER

“Çocuklarımızı Virüs Belasından Uzat Tutmak İçin Elimizden Geleni Yapıyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “(KOVİD-19) tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığı genelgesi ile 11.00–15.00 arası sokağa çıkma izni verilen çocuklarımıza özel ürettiğimiz maskeleri hediye ettik. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın hem mutluluklarını paylaştık hem de uyulması gereken kurallar hakkında gerekli tavsiyelerde bulunduk.” dedi.

ozel-harekt-bolge-mudurlugu-icin-ayrilan-alanda-duzenlemeler-yapildi

Özel Harekât Bölge Müdürlüğü için ayrılan alanda düzenlemeler yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Bulgurlu Mahallesinde yapımı planlanan Özel Hareket Bölge Müdürlüğü için altyapı hazırlıkları yaptı.

keskin-devletimizden-ozel-destek-paketi-bekliyoruz

Keskin: “Devletimizden özel destek paketi bekliyoruz”

Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESBO) Başkanı Şevket Keskin, “Koronavirüs konusunda alınan tüm tedbir ve uygulamaları destekliyoruz. Ancak bu süreçte esnaf ve sanatkarın ayakta kalabilmesi için özel destek paketi talep ediyoruz” dedi.

ozel-sporcularin-spor-yarismalari-renkli-mi-renkli-gecti

ÖZEL SPORCULARIN SPOR YARIŞMALARI RENKLİ Mİ RENKLİ GEÇTİ

Beykoz Kaymakamlığı, Beykoz İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Beykoz Belediye Başkanlığının ortak katkı sunduğu Atletizm Şenliği neşeli ve bir o kadar da renkli anları beraberinde getirdi.

ozel-cocuklara-battalgazi-belediyesinden-oyuncak-suprizi

ÖZEL ÇOCUKLARA BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN OYUNCAK SÜPRİZİ

BAŞKAN GÜDER, YMS-KEÇİÖRENGÜCÜ MAÇINI ÖZEL ÇOCUKLARLA BİRLİKTE İZLEDİ Ziraat Türkiye Kupası maçında engelli bireyler Yeni Malatya Stadyumunda maçı izlerken Battalgazi Belediyesi oyuncak sürprizi yaptı. BtcTürk Yeni Malatyaspor-Keçiörengücü maçının özel misafirleri vardı. 3 Aralık Dünya Engelliler günü nedeniyle, engelli çocuklar maçı tribünden izledi. Zaman zaman tezahürat yapan çocuklar, Yeni Malatyaspor’un gollerinde de büyük sevinç yaşadılar.

deliler-filmi-ozel-gosterimi-yapildi

“Deliler” Filmi Özel Gösterimi Yapıldı

Malatya Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğü'nün katkılarıyla bu yıl 9'uncusu düzenlenen 'Malatya Uluslararası Film Festivali' Deliler’ Filminin özel gösterimiyle devam etti.

yesilyurt-belediyesinin-muhtarlar-gunu-ozel-programinda-duygusal-anlar-yasandi

YEŞİLYURT BELEDİYESİNİN MUHTARLAR GÜNÜ ÖZEL PROGRAMINDA DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Muhtarlar Asker Selamı Verdi, Mehmetçik İçin Dua Etti Yeşilyurt Belediyesinin ‘19 Ekim Muhtarlık Günü’ nedeniyle düzenlediği özel programla Elazığ’a giden Yeşilyurt’un 82 mahallesinde görev yapan mahalle muhtarları, Harput’ta bulunan Fethi Baba ve Arap Baba türbesini ziyaret ederek, ellerindeki Türk Bayrağının gölgesinde ‘Barış Pınarı Harekâtı’ için Kahraman Mehmetçiğimize dua edip, asker selamı verdi.

------------------------------karkamis-sinir-kapisinda-cok-ozel-goruntuler

KARKAMIŞ SINIR KAPISINDA ÇOK ÖZEL GÖRÜNTÜLER

Kahraman ordumuzun Barış Pınarı Harekatı'nın başlamasından sonra Karkamış sınır kapısında zor şartlarda yapımış olduğum çok özel görüntüleri siz değerli takipçilerimle paylaşıyorum.

hayvan-barinagi-ozel-misafirlerini-agirladi

HAYVAN BARINAĞI ÖZEL MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde, Büyükşehir Belediyesine bağlı Hayvan Barınağı doldu taştı. Yüzlerce çocuğun ziyaret ettiği hayvan barınağı sevgi ve hoşgörüyle kalpleri ısıttı.