canlı yayın
tokatta-ozel-idare-nereye-kosuyor

Tokat'ta Özel İdare Nereye Koşuyor

Şaibeler ortadan kalkmadan Milyonlarca lira harcanıp yeni su bulma girişimi başladı.

malatya-buyuksehir-belediyesinden-yaslilara-ozel-hizmet

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN YAŞLILARA ÖZEL HİZMET

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, pandemi sürecinde sağlıklı evler oluşturmak ve elverişli yaşam alanı sağlamak için başlatılan çalışmalar kapsamında 65 yaş ve üzeri vatandaşların evlerinde dezenfektan çalışmalarının yanında tadilat ve tamir gibi hizmetler vermeye devam ediyor.

baskan-dagdan-malatya-gundem-ozel-gazetesine-hayirli-olsun-ziyareti

Başkan Dağ’dan Malatya Gündem Özel Gazetesine Hayırlı Olsun Ziyareti

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Malatya Gündem Özel Gazetesi ve www.malatyagundemözel.com Gazetesine hayırlı olsun ziyaretinden bulundu. Başkan Dağ, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi ve Anadolu Basın Birliği Genel Merkezimizin Onur Konuğu üyesi de olan Malatya Gündem Özel Gazetesi ve www.malatyagundemözel.com imtiyaz sahibi Kazım Erayabakan her zaman bizimle beraber olmuş bize yol arkadaşı olmuştur.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

battalgazi-belediyesinden-ogretmenler-gunune-ozel-program

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜNE ÖZEL PROGRAM

BAŞKAN GÜDER: “SİZ BİZİM İSTİKLALİMİZ VE İSTİKBALİMİZSİNİZ” Battalgazi Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen programda öğretmenlerle buluşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, öğretmenlere çiçek takdim etti ve günlerini kutladı. Öğretmenlik mesleğinin önemine dikkat çekilen programda konuşan Başkan Güder, “Sizler bizim istiklalimiz ve istikbalimizsiniz” dedi