canlı yayın
malatya-turgut-ozal-universitesi-ile-arapgir-belediyesi-arasinda-isbirligi-protokolu

MALATYA TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ İLE ARAPGİR BELEDİYESİ ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

ARGE ve ÜRGE İş Birliği Düzenlenen protokolde Malatya Turgut Özal Üniversitesi ile Malatya Arapgir Belediyesi arasında bölgenin gelişmesine ve yeni istihdam imkânlarının oluşturulmasına katkıda bulunmak amacıyla başta yöresel ürünler olmak üzere ARGE (Araştırma ve Geliştirme) ve ÜRGE (Ürün Geliştirme) faaliyetlerini yürütmek üzere iş birliği protokolü yapıldı.

turgut-ozal-tabiat-parkiinda-yenileme-calismalari-basladi

TURGUT ÖZAL TABİAT PARKI’INDA YENİLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI

GÜRKAN, “TABİAT PARKI GÜZELLİĞİYLE MÜSTESNA BİR MERKEZ” Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Orduzu Pınarbaşı Turgut Özal Tabiat Parkı’nda incelemelerde bulundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a inceleme gezisinde Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sığırcı, Park ve Bahçeler Daire Başkanı Berkan Samanlıoğlu, Belsos Genel Müdürü Zerrin Palancı ile birlikte ilgili şube müdürleri de eşlik etti.

yesilyurt-belediyesi-turgut-ozal-mahallesi-kentsel-donusum-projesine-basladi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, TURGUT ÖZAL MAHALLESİ KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİNE BAŞLADI

“Yeşilyurt’umuzun Geleceğine Güzel Bir Eser Daha Emanet Edeceğiz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönem vaatleri arasında yer alan ‘Turgut Özal Mahallesi Kentsel Gelişim ve Dönüşüm’ projesi kapsamında; tahliyesi tamamlanan evlerin yıkım işlemleri başladı.

milletvekili-calik-ile-belediye-baskani-cinar-ozal-mahalle-sakinleriyle-biraraya-geldi

MİLLETVEKİLİ ÇALIK İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ÖZAL MAHALLE SAKİNLERİYLE BİRARAYA GELDİ

“Özal Mahalle Sakinlerimizin Tapu Sorununu Çözdük” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Öznur Çalık ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediyesi Hizmet Binasında Özal Mahallesi sakinleriyle tapu sorunlarının çözüme kavuşması noktasında istişare toplantısı düzenlediler. Toplantıdan çıkan güzel sonuçlar, mahalle sakinlerini mutlu etti.

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

baskan-guder--turgut-ozal-universitemizde-bizim-ortak-paydamizdir

BAŞKAN GÜDER, “ TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTEMİZ’DE BİZİM ORTAK PAYDAMIZDIR”

BATTALGAZİ BELEDİYESİ TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ’NDE ASFALT SERİMİ YAPTI Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, konforlu ve güvenilir bir ulaşım için asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Yeni Eğitim-Öğretim Yılı öncesi Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin yer aldığı arazi yolunda yeni asfaltlama çalışması yapan Battalgazi Belediyesi ekipleri, 2 bin metrelik satıh kaplama asfalt çalışmasını tamamladı. Yolların yenilenmesiyle Malatya Turgut Özal Üniversitesi yeni eğitim dönemine hazır hale getirilmiş oldu.

baskan-cinar-ikizce-ve-ozal-mahallelerinde-ki-yol-yenileme-ve-acma-calismalarini-inceledi

BAŞKAN ÇINAR, İKİZCE VE ÖZAL MAHALLELERİNDE Kİ YOL YENİLEME VE AÇMA ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

“İlçemizin Her Noktasına Ulaşımı Kolaylaştırıyoruz” İkizce ve Özal Mahallelerindeki araç ve yaya trafiğini rahatlatmak adına başlayan yol yenileme ve genişletme çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Hızla gelişen ve değişen Yeşilyurt’umuzun tüm bölgelerine ulaşımı kolaylaştırmak, araç ve yaya trafiğindeki akıcılık düzeyini artırmak adına çok yoğun çalışıyoruz.” dedi.

turgut-ozala-suikast-girisiminin-perde-arkasi

TURGUT ÖZAL’A SUİKAST GİRİŞİMİNİN PERDE ARKASI

Bu kaçakçılığının daha Özal’a suikast yapılmasından on yıl önceki boyutlarını, dönemin bu işle ilgili bürokratının anılarında görmek mümkün.

anavatan-kongresinde-turgut-ozala-suikast-girisimi

ANAVATAN KONGRESİNDE TURGUT ÖZAL’A SUİKAST GİRİŞİMİ

Salona girişte polis memurları üst araması yapıyordu. Taşıma belgeli ruhsatlı silahı olanlar bile, çıkışta geri almak üzere kapıya bırakıyordu.

ozalper-ilkokulunda-degisiklik-soz-konusu-degil

Özalper İlkokulunda Değişiklik Söz Konusu Değil

Özalper İlkokulu yerine lise açılacağının gündeme gelmesi Veli ve Öğrencilerin tepkisine neden oldu Özalper Mah. Aliya sokak No23 Yeşilyurt/Malatya adresinde faaliyet gösteren Özalper ilkokulunun Lise olarak değiştirileceği hususunda duyum alan veliler büyük tepki gösterdi.

mtu-malatya-turgut-ozal-universitesi--2-yasinda

MTÜ (Malatya Turgut Özal Üniversitesi ) 2 Yaşında

-Rektör Karabulut: “MTÜ model alan değil, model olan bir üniversitedir” Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, üniversitenin 2, kuruluş yılına girdiğini belirterek, “Kısa sürede model alan değil, model olan, yeni nesil bir üniversite olma hedefiyle kuruluş, kurumsal ve akademik çalışmalar anlamında önemli gelişmeler gerçekleştirildi” dedi.

disk-genel-baskani-arzu-cerkezoglu-gozaltina-alindi

DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu gözaltına alındı

Polis DİSK Genel Başkanı Arzu Çerkezoğlu’nun da aralarında bulunduğu 13 kişiyi gözaltına aldı.

23-nisanda-ataturke-buyuk-saygisizlik-2-kisi-gozaltina-alindi

23 Nisan’da Atatürk’e büyük saygısızlık! 2 kişi gözaltına alındı.

Sosyal Medya üzerinde ATASI belli olmayan Karışık tohumlardan türemiş 2 kişi ATATÜRK'E Hakaretten gözaltına alındı,

baskan-dagdan-turgut-ozal-ve-hamit-fendoglu-icin-anma-mesaji

Başkan Dağ’dan, Turgut Özal ve Hamit Fendoğlu İçin Anma Mesajı

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, “Milletimizin Gönlünde Müstesna Bir Yere Sahip İki Devlet Adamımızı Saygıyla Yâd Ediyoruz Dedi.

baskan-cinardan-turgut-ozal-ve-hamit-fendoglu-icin-anma-mesaji

BAŞKAN ÇINAR’DAN, TURGUT ÖZAL VE HAMİT FENDOĞLU İÇİN ANMA MESAJI

“Milletimizin Gönlünde Müstesna Bir Yere Sahip İki Devlet Adamımızı Saygıyla Yâd Ediyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 8.Cumhurbaşkanı Turgut Özal ile Malatya eski Milletvekillerinden ve Belediye Başkanlarından Hamit Fendoğlu’nun milletin gönlünde müstesna bir yere sahip olduklarını ifade etti.

baskan-guderden-ozal-ve-fendoglunun-olum-yildonumu-mesaji

BAŞKAN GÜDER’DEN ÖZAL VE FENDOĞLU’NUN ÖLÜM YILDÖNÜMÜ MESAJI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye Cumhuriyeti’nin 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın vefatının 27’nci ve Malatya Belediyesi eski başkanlarından ve eski milletvekillerinden Hamit Fendoğlu’nın vefatının 42’nci yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.

turgut-ozal-ve-hamit-fendoglu-anma-mesaji

TURGUT ÖZAL ve HAMİT FENDOĞLU ANMA MESAJI

TURGUT ÖZAL ÖLÜM YILDÖNÜMÜ Engin ileri görüşü ve çözüm odaklı anlayışıyla siyasi hayatımıza değer katan, ülkemizin geleceğine ışık tutan 8. Cumhurbaşkanımız merhum Turgut Özal; Malatya’mızın bir evladı olarak, ülkemizin gelişmesi ve kalkınması için gösterdiği çabalarıyla milletimizin gönlünde taht kurmuştur.

baskan-apohandan-ozal-ve-fendoglunu-olum-yildonumu-mesaji

Başkan Apohan'dan, Özal ve Fendoğlu’nu Ölüm Yıldönümü Mesajı

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı Selim Apohan, Hamit Fendoğlu ve Turgut Özal’ın ölüm yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı

baskan-ozcan-ozal-ve-fendoglunun-olum-yil-donumu-dolayisiyla-mesaj-yayinladi

BAŞKAN ÖZCAN, ÖZAL VE FENDOĞLU’NUN ÖLÜM YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYINLADI

Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, 8. Cumhurbaşkanımız Turgut Özal ve Hamit Fendoğlu’nun ve ölüm yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.