AKP
AKP
alternatif-yasam-alanlari-projelerine-ornek-gosterilecek

“Alternatif Yaşam Alanları Projelerine Örnek Gösterilecek”

AK Parti Milletvekili Ahmet Çakır, Yeşilyurt Belediyesinin alternatif yeni yaşam alanları oluşturmak adına yapımını sürdürdüğü Çilesiz Semt Pazarı ve Yaşam Merkezi’nin inşaatında incelemelerde bulundu. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’da, Semt Pazarının yanı sıra Millet Kıraathanesi, Lokantası, Otoparkı ve Spor Alanları gibi kültürel ve sportif mekanlara sahip Çilesiz Semt Pazarı ve Yaşam Merkezi hakkında AK Parti Milletvekili Ahmet Çakır’a bilgiler aktardı.

temizligi-ile-ornek-ilce-battalgazi

TEMİZLİĞİ İLE ÖRNEK İLÇE BATTALGAZİ

Temizliği ile örnek ilçeler arasında yer alan Battalgazi’de Belediyemize bağlı ekipler sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu hafta sonunda yoğun mesai harcayarak, ilçeyi baştan aşağı temizliyor. Sokağa çıkma kısıtlaması birçok konuda dezavantaj gibi görünse de Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, bu durumu avantaja çevirerek cadde sokak temizliklerinin yanı sıra vatandaşların yoğun kullandığı park bahçe gibi alanlarda da hummalı çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürmeye devam ediyor. Battalgazi’miz tertemiz bir haftaya başlasın diye sabah erkenden araç ve ekipmanlarıyla birlikte yola koyulan ekipler, ilçenin dört bir tarafında yapılan temizlik çalışmaları ile Battalgazi’yi tertemiz bir hüviyete kavuştururken, vatandaşların yaşadıkları ilçeden mutlu olabilmeleri adına örnek bir belediyecilik anlayışını da gözler önüne seriyor. Koordineli bir şekilde gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında bir yandan rutin temizlik işleri icra edilirken diğer yandan gerçekleştirilen sterilizasyon çalışması, vatandaşlar tarafından da büyük takdir topluyor.

buyuksehir-belediyesi-enerji-uretiminde-ornek-calismalara-imza-atiyor

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ENERJİ ÜRETİMİNDE ÖRNEK ÇALIŞMALARA İMZA ATIYOR

Yaka Mahallesinde çalışmaların devam ettiği GES alanındaki inceleme gezisine Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın yanı sıra, Genel Sekreter, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları, ilgili şube müdürleri ile müellif firma yetkilileri katıldı.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ENERJİ ÜRETİMİNDE ÖRNEK ÇALIŞMALARA İMZA ATIYOR

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yaka mahallesinde Güneş Enerji Santrali (GES) çalışmalarının devam ettiği alanda incelemelerde bulundu. Başkan Gürkan, “Malatya genelinde yapılan çalışmaların yanında enerji alanında yapılan çalışmalarla da Malatya’nın geleceğine yatırımlarımız devam ediyor” dedi.

yesilyurtta-hizmete-girecek-millet-bahceleri-park-yatirimlari-icin-orneklik-teskil-edecek

YEŞİLYURT’TA HİZMETE GİRECEK MİLLET BAHÇELERİ, PARK YATIRIMLARI İÇİN ÖRNEKLİK TEŞKİL EDECEK

“Millet Bahçelerimiz; Mimari Yapıları, Tasarımları ve Görselliğiyle Bölgeye Değer Katacak” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Beylerderesi Şehir Parkının ikinci etabı ile Yeni Belediye Hizmet Binasının bulunduğu bölgede hizmete sunulacak olan Millet Bahçelerinin; mimari yapıları, tasarımları, yeşil alanları ve sosyal donatılarıyla park yatırımlarına örnek gösterilip, bölgeye yeni güzellikler katacağını söyledi.

covid--19-iyi-ornekler-uzerine-toplanti-programi-duzenlendi

Covid – 19 İyi Örnekler Üzerine Toplantı programı düzenlendi

KATİPOĞLU: TSE COVİD – 19 GÜVENLİ HİZMET BELGESİNİ ALAN İLK VE TEK BELEDİYE OLDUK Büyükşehir Belediyelerinin gerçekleştirmiş olduğu Covid – 19 İyi Örnekler Üzerine Toplantı programı 1 Eylül 2020 tarihinde saat 14.00’de video konferans olarak gerçekleştirildi.

herkese-ornek-olacak-davranis

HERKESE ÖRNEK OLACAK DAVRANIŞ

Malatyalı Kenan Durgun’dan örnek olacak davranış. Son zamanlarda hayvanlara yapılan şiddet toplumdan büyük tepki alırken, Malatya’da yaşayan 73 yaşındaki Kenan Durgun emekli olduktan sonra, hayvanlar için barınaklar yaparak ilgili kurum ve kuruşlara bağışlıyor.

battalgazi-belediyesinden-sinav-oncesi-ornek-calisma

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN SINAV ÖNCESİ ÖRNEK ÇALIŞMA

Hafta sonu Türkiye geneli yapılacak olan 2020 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi kolları sıvayan Battalgazi Belediyesi, öğrencilerin gönül rahatlığı ile sınava girmesi için ilçedeki tüm okullarda dezenfekte çalışması başlattı.

emniyet-mudurunden-engelliler-yararina-ornek-davranis

EMNİYET MÜDÜRÜ’NDEN ENGELLİLER YARARINA ÖRNEK DAVRANIŞ

Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren tarafından kaleme alınan iki adet şiir kitabı, geliri engellilere harcanmak üzere Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubuna teslim edildi.

buyuksehirden-lgs-ve-yks-icin-ornek-soru-cozumleri

BÜYÜKŞEHİR’DEN LGS VE YKS İÇİN ÖRNEK SORU ÇÖZÜMLERİ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını dolayısıyla yapılamayan yüz yüze eğitim yerine başlattığı uzaktan eğitim çalışmasını sürdürüyor. Çalışma kapsamında LGS ve YKS sınavları için örnek soru çözümleri ile rehberlik sunumları yapılıyor

gaziantep-hayirseverleri-ile-ornek-teskil-etmeye-devam-ediyor

Gaziantep Hayırseverleri ile Örnek Teşkil Etmeye Devam Ediyor…

Gaziantep, pek çok alanda yapılan kamusal yatırımların yanı sıra hayırsever destekleri ile kente kazandırılan yatırımlar noktasında da örnek teşkil ediyor.