canlı yayın
odemeler-18-aya-ulasan-esnek-vadelendirme-ile-yapilabilecek

“ÖDEMELER 18 AYA ULAŞAN ESNEK VADELENDİRME İLE YAPILABİLECEK

Ziraat Bankası ile imzalanan “Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı" protokolü programında konuşan Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Zorlu ve daha fazla dayanışma ruhuna ihtiyacımız olduğu dönemde yaptığımız bu protokol daha da anlam kazanıyor. İmzaladığımız protokol, ekonomik olarak sıkıntılı günler geçiren üyelerimize bir nebze olsun nefes aldırılacak” dedi.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

yesilyurt-belediyesi-2020-yili-emlak-cevre-ve-temizlik-vergisi-2taksit-odemeleri-basladi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ 2020 YILI EMLAK, ÇEVRE VE TEMİZLİK VERGİSİ 2.TAKSİT ÖDEMELERİ BAŞLADI

“2.Taksit Ödemeleri İçin Son Gün: 30 Kasım” Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Nogay, 2020 yılı Emlak, Çevre ve Temizlik Vergisi 2.Taksit ödemelerinin başladığını, son ödeme tarihinin ise 30 Kasım 2020 olduğunu söyledi.

ilan-ve-reklam-vergilerinin-2-taksit-odemeleri

İLAN VE REKLAM VERGİLERİNİN 2. TAKSİT ÖDEMELERİ

Ocak ayında başlayan ve 2 taksit halinde ödenen ilan ve reklam vergilerinin 2. taksit ödemeleri 2 Kasım 2020 tarihinde sona eriyor.

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

ek-odeme-yok-odeme-oluyor

“Ek ödeme”, “Yok ödeme” Oluyor….

Kamu görevlilerinin fiilen çalıştıkları dönemde bordrolarında var olan “ek ödeme”, emekli maaşı ve ikramiyesinde “yok ödeme” oluyor.

2020-yili-emlak-cevre-ve-temizlik-vergisi-1taksit-odemeleri-icin-son-gun

2020 YILI EMLAK, ÇEVRE VE TEMİZLİK VERGİSİ 1.TAKSİT ÖDEMELERİ İÇİN SON GÜN

“Veznelerimiz 30-31 Mayıs’ta Hizmet Verecek” Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Nogay, 2020 yılı Emlak, Çevre ve Temizlik Vergisi 1.Taksidinin son ödeme tarihinin 1 Haziran 2020 olduğunu açıklarken, Yeşilyurt Belediye veznelerinin 30 ile 31 Mayıs günleri arasında da hizmetlerine devam edeceğini söyledi.

bakan-zehra-zumrut-selcuk-emekli-ayligi-odemeleri-15-22-mayista-yapilacak

Bakan Zehra Zümrüt Selçuk: "Emekli aylığı ödemeleri 15-22 Mayıs'ta yapılacak"

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, emekli aylığı ödemelerinin, öne çekilerek 15-22 Mayıs'ta yapılacağını bildirdi.

tavandan-ek-odemenin-kamuoyunda-adi-var-sahada-karsiligi-yok

TAVANDAN EK ÖDEMENİN KAMUOYUNDA ADI VAR, SAHADA KARŞILIĞI YOK

Tokat Sağlıksen Şube başkanı Suat MANTAR Sağlık Bakanlığınca açıklanan, ancak uygulamada sağlık çalışanları arasında ciddi ayrım yapılan Döner Sermayelerin Tavandan ödenmesi uygulaması ile ilgili basın açıklaması yaptı.

cig-sut-ve-manda-malak-destek-odemeleri-bugun-basliyor

Çiğ Süt Ve Manda-Malak Destek’ Ödemeleri Bugün Başliyor

Tarım ve Orman Bakanımız Sn. Dr. Bekir Pakdemirli, "Çiğ Süt ve Manda-Malak Destek Ödemeleri" ne ait açıklamalarda bulunmuştur.

12-milyon-emekli-icin-bin-tllik-bayram-ikramiyesi-odemeleri-yarin-basliyor

12 milyon emekli için bin TL'lik bayram ikramiyesi ödemeleri yarın başlıyor

Koronavirüs salgınına yönelik alınan tedbirler uyarınca, 2 milyon 111 bin haneye 1000’er liralık yardım yapıldı. PTT şubeleri önünde sosyal mesafe kurallarına aykırı şekilde yığılmalar yaşanması üzerine, dağıtım görevlilerce evde gerçekleştirildi.

yesilyurt-belediyesi-esnaflara-erken-odeme-yaparak-destekte-bulundu

YEŞİLYURT BELEDİYESİ ESNAFLARA ERKEN ÖDEME YAPARAK DESTEKTE BULUNDU

“110 Esnafımıza 4 Milyon 700 Bin TL. Ödeme Yaptık” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yeni tip Koronavirüs (COVİD-19) salgının etkilerini azaltmak amacıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan “Ekonomik İstikrar Kalkanı’ tedbir paketine destek vermek amacıyla Yeşilyurt’ta faaliyetlerini sürdüren 110 esnafa ödeme günü gelmeden 4 milyon 700 bin TL. ödeme yaparak, bir nebze de olsa destek verdiklerini söyledi.

malatya-valiliginden-duyurulur-yardim-odemeleri

Malatya Valiliğinden Duyurulur (Yardım Ödemeleri)

Hak sahibi olan vatandaşlarımızın, 1.000 Türk Lirası olan ödemelerini almak üzere PTT Şubelerine gitmemeleri önemle rica olunur.

bankalar-harekete-gecti-kredi-odemelerini-erteledi

Bankalar harekete geçti! Kredi ödemelerini erteledi

Koronavirüs salgının Türkiye gelmesinden sonra ve alınan önlemlerin ardından vatandaşlar yaşanacak ekonomik sıkıntıları da düşünmeye başladı. Çoğu vatandaş "krediler ertelenecek mi?" sorusunun cevabını merak ediyordu. Devlet bir dizi önlem alırken bankalarda ekonomik önlem paketlerini duyurmaya başladı.

yeni-ek-odeme-yonetmeligi-saha-gercekliginden-uzaktir

YENİ EK ÖDEME YÖNETMELİĞİ SAHA GERÇEKLİĞİNDEN UZAKTIR!

Sağlık-Sen Tokat Şube Başkanı Suat MANTAR 1 Nisan'da yürürlüğe girecek olan sağlıkta ek ödeme yönetmeliğinin sağlık çalışanlarının beklentilerini karşılamaktan uzak olduğunu söyledi.