canlı yayın
tarim-fuarinda-sac-ekimi-

TARIM FUARINDA SAÇ EKİMİ !

TSO Başkanı Ali Çelik, Ekim işi olunca Kuaförün açtığı Saç EKİM işini tarım arazisi sınıfına mı aldı?

yalan-makinasi-da-sasirdi-

YALAN MAKİNASI DA ŞAŞIRDI !

Yapmış olduğu açıklamalar ile kendisinin yalan söylemediğini Bakan ve Genel Müdürlerin YALAN cı olduğunu ima etti Kop.Bşk. Altan ÇELİK yalan makinasını da şaşırttı.

kim-bu-namussuz--serefsizler-

Kim Bu Namussuz , Şerefsizler !

Yapmış olduğu açıklamalarla gündem yaratan yemek bedelini TSO tarafından ödeten Başkan Ali Çelik’in Rantla, Yolsuzlukla, Usulsüzlükle, Kurumlarda çalışan Cemaat üyeleri ile, Din alıp satanlarla, Namussuz ve şerefsizlerin kim olduğunu belgeleri ile KAMUYONA Açıklamasını bekliyoruz.

yesilyurtun-sagligini-korumak-oncelikli-gorevimiz

“Yeşilyurt’un Sağlığını Korumak Öncelikli Görevimiz”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Koronavirüs salgınından hemşerilerimizi muhafaza etmek adına hijyen ve temizlik uygulamalarımızı yoğunlaştırdık. Yeşilyurt’un sağlığını korumak öncelikli görevimizdir.” diye konuştu.

koop-baskani-celik-yine-ara-gazi-verdi

Koop Başkanı Çelik Yine ARA GAZI verdi..

2016 yılında kurulan 2020 yılında taşınılmış olacak denilen S.S. Tokat Yeşil Küçük Sanayi Sitesi Yapı kooperatifinde YALAN üstüne YALAN

celik-pembe-panjurlu-sanayi-sitesi-hayali-kuruyor

ÇELİK, PEMBE PANJURLU SANAYİ SİTESİ HAYALİ KURUYOR

2016-2017-2018 tarihli açıklamalarında, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu; Bazı dedikodular duyuyoruz sanki biz hiç araştırma yapmadık hemen karar vermişiz gibi. Kömeç köyü sınırlarında bulunan arazinin tarım arazisi midir değil midir araştırmasının yaptık. GOP Üniversitesi ve Ziraat Mühendisleri tarafından rapor aldık diyor oysa ki?

unlu-is-adami-tso-baskani-celik

Ünlü İş Adamı TSO Başkanı Çelik

Açıklayamazsan, bir başka kuruluşu zan altına alarak servis yaptığın o belgenin altında kalıp EZİLİRSEN ve BAKIŞ GAZETESİ olarak belgeleriyle açıklama yaparsam sen ne yapacaksın Saygın, İtibarlı, Ünlü İş Adamı TSO Başkanı Dr. Ali Çelik.

-tso-baskani-bocalamaya-basladi

TSO BAŞKANI BOCALAMAYA BAŞLADI

TSO Başkanı itibarlı işadamı Saygın Doktor Ali Çelik'e Bakış gazetesi olarak diyoruz ki, HER KES KAPISININ ÖNÜNÜ TEMİZLESİN.

celikhandan-battalgaziye-kardes-belediye-ziyareti

ÇELİKHAN’DAN BATTALGAZİ’YE 'KARDEŞ BELEDİYE' ZİYARETİ

Adıyaman Çelikhan Belediye Başkanı Mustafa Bulut, beraberindeki heyet ile birlikte Kardeş Belediyeleri olan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e nezaket ziyaretinde bulundu.

tokat-yesil-kucuk-sanayi-sitesinde-neler-oluyor

Tokat Yeşil Küçük Sanayi Sitesi’nde Neler Oluyor?

Tokat ili, Kömeç ve Büyükyıldız Köyleri arasında kalan alanda yapılacağı söylenen Tokat Yeşil Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili gelişmeler sanayi esnafından saklanıyor mu?

-tso-baskani-celik-kendine-koruma-kalkani-buldu

TSO BAŞKANI ÇELİK KENDİNE KORUMA KALKANI BULDU

Geçtiğimiz günlerde Tokat TSO Başkanı Ali Çelik ile ilgili haber sitemiz ve haber sitemizin sosyal medya hesabından haber nitelikli bilgi edinme ve cevap bekleyen sorular sordum.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

yesilyurt-belediyespor-kulup-baskanligina-muzaffer-celik-secildi

YEŞİLYURT BELEDİYESPOR KULÜP BAŞKANLIĞINA MUZAFFER ÇELİK SEÇİLDİ

“3.Ligde Malatya’yı En İyi Şekilde Temsil Edeceğiz” 2020-2021 Futbol Sezonunda T.F.F. 3.Lig 1.Grupta mücadele edecek olan Yeşilyurt Belediyespor Kulübünün Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu yapılırken, seçime tek liste halinde katılan Muzaffer Çelik Kulüp Başkanlığına seçildi.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

buyuksehirden-yaya-oncelikli-zemin-uygulamasi

BÜYÜKŞEHİRDEN YAYA ÖNCELİKLİ ZEMİN UYGULAMASI

X- Malatya Büyükşehir Belediyesi, İçişleri Bakanlığı tarafından 2019 yılının "Yaya Öncelikli Trafik Yılı" ilan edilmesinin ardından sürücülerde trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması için birçok noktada yatay, düşey levhalama, yol çizgi ve kasis çalışmaları gerçekleştirdi.

trafik-haftasi-etkinliginde-oncelik-hayatin-oncelik-yayanin-vurgusu-yapildi

TRAFİK HAFTASI ETKİNLİĞİNDE ‘ÖNCELİK HAYATIN, ÖNCELİK YAYANIN’ VURGUSU YAPILDI

Battalgazi Belediyesi tarafından Trafik Haftası dolayısıyla bir etkinlik gerçekleştirildi. Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, trafik kurallarına herkesin uyması gerektiğini belirterek, bu yıl ‘Öncelik İnsanın, Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın’ sloganıyla önceliğin yayalar olduğu vurgusunun yapılacağını söyledi.

REKTÖR ÇELİK, ŞAHİN'E CEVAP VERDİ

Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Çelik haklarında ki iddiaya yazılı cevap veri. "Üniversitemizin son günlerde basında yer alan birtakım asılsız iddialarla yıpratılmak istenmesi üzerine aşağıdaki açıklamanın yapılması zarureti hâsıl olmuştur ifadesini kullanan Rektör Çelik, İnönü Üniversitesi, 40 yıllık köklü geçmişinin yanı sıra, sağlık başta olmak üzere birçok alanda, özellikle son yıllarda ortaya koyduğu başarılarıyla gerek Türkiye'de gerekse dünyada saygın bir konum elde etmiştir.