canlı yayın
buyuksehir-belediyesi-temizlik-calismalarina-araliksiz-devam-ediyor

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TEMİZLİK ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Malatya Büyükşehir Belediyesi hafta sonları sokağa çıkma kısıtlamalarının olduğu günlerde cadde ve sokakları köpüklü su ve solüsyonla dezenfekte ediyor. Korona virüs salgınına karşı çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi Cadde ve Sokakların temizliğine de büyük önem veriyor.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

malatya-buyuksehir-belediyesi-yol-cizgi-calismalarina-devam-ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi yol çizgi çalışmalarına devam ediyor

YOL ÇİZGİ ÇALIŞMALARIYLA TRAFİK KAZALARININ ÖNÜNE GEÇİLİYOR Malatya Büyükşehir Belediyesi kent genelinde can ve mal kayıplarının yaşanmaması, yaya ve araç trafik akışının daha düzenli olabilmesi için yol çizgi çalışmalarına devam ediyor.

parklarda-yesillendirme-cevre-duzenleme-bakim-ve-onarim-calismalarina-devam-ediyo

PARKLARDA YEŞİLLENDİRME, ÇEVRE DÜZENLEME, BAKIM VE ONARIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYO

Arapgir Belediyesi, ilçede bulunan parklarda yeşillendirme, çevre düzenleme, bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.

battalgazi-belediyesi-calismalarina-hiz-verdi

BATTALGAZİ BELEDİYESİ ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

BAŞKAN GÜDER: “2020 YILINDA KIRSAL MAHALLELERDE ÜST YAPI ÇALIŞMALARINI BİTİRMEYİ PLANLIYORUZ” Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarına ara vermeden devam eden Battalgazi Belediyesi, Beydağı mahallesindeki ara sokaklarda sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi. Çalışmaları yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçe genelinde ayak basmadık yer bırakmayacaklarını belirtti.

battalgazi-belediyesi-sicak-asfalt-calismalarina-araliksiz-devam-ediyo

BATTALGAZİ BELEDİYESİ SICAK ASFALT ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYO

Battalgazi Belediyesi tarafından İskender Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması yapıldı. İskender Mahallesi Muhtarı İsmet Kaplan ve mahalle sakinleri, yapılan sıcak asfalt çalışmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

yesilyurt-belediye-meclisi-haziran-ayi-calismalarina-basladi

Yeşilyurt Belediye Meclisi Haziran Ayı Çalışmalarına Başladı

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Haziran Ayı Olağan Toplantıları 1.Oturumunda gündemdeki komisyon raporları ve teklifleri görüşerek karara bağladı.

ekinci-calismalarina-tam-hiz-devam-ediyor

Ekinci çalışmalarına tam hız devam ediyor

İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci, Sağlık Caddesi, Zafer Mahallesi ve Çöşnük Mahallesinde seçim çalışmalarına devam ediyor. Ekinci, Sizlerin oyunu isterken Cumhurbaşkanımız diyorlar ama sizlerin sıkıntıları ortaya çıkınca “beka” diyorlar. Vatandaşımız sıkıntı çekiyor ama siz niye bir gün olsun sıkıntı çekmiyorsunuz, dedi.