AKP
AKP
cevre-yolu-karanlikta-kaldi

Çevre Yolu Karanlıkta Kaldı

Tokatlıyı Tokatlayanlarla ilgili araştırma yapılabilmesi için Tokat’ta çevre yolu konusunda konunda kamuoyunu aydınlatıcı kamuyu bilgilendirme amaçlı açıklamalarda ve girişimde bulunacaklar mı?

gurkan-cevre-yolunun-alti-soylemini-hafizalardan-silecegiz

GÜRKAN: ‘ÇEVRE YOLUNUN ALTI’ SÖYLEMİNİ HAFIZALARDAN SİLECEĞİZ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 2021 yılının sonuna kadar tamamlanması planlanan Kuzey Kuşak yolunda yaptığı yol açma ve yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Gürkan, yıllardan bu yana söylenen ve sorun haline gelen Kuzey Kuşak Yolu’nu önümüzdeki sene sonunda tamamen açmayı planladıklarını söyledi.

goruntu-ve-cevre-kirliligi-olusturan-hurda-araclar-kaldirildi

“Görüntü ve Çevre Kirliliği Oluşturan Hurda Araçlar Kaldırıldı”

Sahipleri tarafından bulundukları yerde unutulan veya terk edilerek çevre kirliliği ve güvenlik sorunları oluşturan araçlar Yeşilyurt Belediyesi zabıta ekipleri tarafından kaldırıldı. Çalışmaları yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar; “Sahipleri tarafından terk edilen araçlar, hem yer işgal etmekte hem de çevre kirliliği oluşturmaktadır. Emniyet teşkilatımızla koordineli şekilde çalışma sonucu gerekli işlemler yapılarak, sorun teşkil eden hurda ve sahipsiz araçlar ekiplerimiz tarafından kaldırılıyor.” şeklinde konuştu.

sahnahan-deresi-ve-cevresini-ferah-ve-temiz-bir-goruntuye-ulastiracagiz

“Şahnahan Deresi ve Çevresini Ferah ve Temiz Bir Görüntüye Ulaştıracağız”

“Şahnahan Deresi ve Çevresini Ferah ve Temiz Bir Görüntüye Ulaştıracağız” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Şahnahan Deresini Organize Sanayi Bölgesinden akan atık suyun oluşturduğu kirlilik ve kötü kokudan arındırıyoruz. Yeşil alanları ve ağaçlık bölgeleriyle eşsiz bir manzaraya sahip bu alanı ‘temiz bir çevre, sağlıklı hayat’ anlayışından yola çıkarak daha güzel ve daha ferah bir görüntüye kavuşturacağız.” diye konuştu.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

yesilyurt-belediyesi-2020-yili-emlak-cevre-ve-temizlik-vergisi-2taksit-odemeleri-basladi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ 2020 YILI EMLAK, ÇEVRE VE TEMİZLİK VERGİSİ 2.TAKSİT ÖDEMELERİ BAŞLADI

“2.Taksit Ödemeleri İçin Son Gün: 30 Kasım” Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Nogay, 2020 yılı Emlak, Çevre ve Temizlik Vergisi 2.Taksit ödemelerinin başladığını, son ödeme tarihinin ise 30 Kasım 2020 olduğunu söyledi.

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.