canlı yayın
battalgazi-belediyesi-hayir-carsisi-40-bin-ailenin-yuzunu-guldurdu

BATTALGAZİ BELEDİYESİ HAYIR ÇARŞISI, 40 BİN AİLENİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Veren elin alan eli görmediği Battalgazi Belediyesi Hayır Çarşısı, 1.5 yıllık zaman zarfı içinde ilçedeki 40 bin ailenin yüzünü güldürdü. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazi Belediyesi Hayır Çarşımız sayesinde vatandaşlarımız arasında toplumsal dayanışmaya katkı sağlıyoruz” dedi.

vahap-kucuk-hayir-carsisi-kuruldu

VAHAP KÜÇÜK HAYIR ÇARŞISI KURULDU

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan yeni açılacak olan hayır çarşısına Vahap Küçük adının verilmesi talimatında bulundu. Kernek Külliyesi içerisinde yer alan hayır çarşısının kurulum çalışmaları tamamlandı.

baskan-guder-sahaflar-carsisini-gezdi

BAŞKAN GÜDER SAHAFLAR ÇARŞISI’NI GEZDİ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Sahaflar Çarşısı’nda ki esnafları ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. Gençlere kitap okuma önerisinde de bulunan Başkan Güder, okumak için kitaplarda satın aldı.

malatya-buyuksehir-belediyesi-ekipleri-emanet-carsisi-dogal-urunler-pazarini-inceledi

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EKİPLERİ, EMANET ÇARŞISI-DOĞAL ÜRÜNLER PAZARINI İNCELEDİ

“Kentimize Değer Yatırımların Artması İçin Her Türlü Desteğe Hazırız”

baskan-guder-hayir-carsisi-veren-el-ile-alan-el-arasinda-kopru-oluyor

BAŞKAN GÜDER, HAYIR ÇARŞISI VEREN EL İLE ALAN EL ARASINDA KÖPRÜ OLUYOR

“Hayır Çarşısı ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürüyor” Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ihtiyaç sahibi vatandaşların ihtiyaçlarının karşılandığı Battalgazi Belediyesi Hayır Çarşısı’nda incelemelerde bulundu. Başkan Güder, “Battalgazi Belediyesi olarak soğuk kış günlerinde ne kadar çok ihtiyaç sahibi insanımıza ulaşırsak, bu bizi o kadar mutlu eder” dedi.

ak-parti-milletvekili-ahmet-cakir-dogal-urunler-pazari-emanet-carsisini-gezdi

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AHMET ÇAKIR, DOĞAL ÜRÜNLER PAZARI-EMANET ÇARŞISINI GEZDİ

“Yeşilyurt Belediyemiz Takdir Ettiğimiz Hizmetler Sunuyor” Yeşilyurt Belediyesi Doğal Ürünler Pazarı ve Emanet Çarşısında incelemelerde bulunan AK Parti Milletvekili Ahmet Çakır, “ Malatya ve bölgemize yakışan, her yönüyle nezih ve modern alanlara sahip, vatandaşlarımızın ihtiyaç duyduğu değerli bir eseri Malatya’ya kazandıran Belediye Başkanımızı ve ekibini tebrik ederim.” diye konuştu.