AKP
AKP
beylerderesi-sehir-parki--millet-bahcesi-projesinde-yol-freze-calismasi-yapildi

BEYLERDERESİ ŞEHİR PARKI “ MİLLET BAHÇESİ” PROJESİNDE YOL FREZE ÇALIŞMASI YAPILDI

“Beylerderesi Şehir Parkı Şehre Nefes Aldıracak” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Millet Bahçeleri’ projesini ‘Beylerderesi Şehir Parkı’ projemizin ikinci etap bölümünde Yeşilyurt’umuza kazandırıyoruz. Eşsiz manzarası ve doğal güzellikleriyle özel bir konumda olan Beylerderesi, ‘Millet Bahçesi’ projemizle daha güzel ve daha cazip bir görüntüye ulaşacaktır.” dedi.

baskan-cengiz--hasar-goren-yollarimizin-bakim-ve-onarim-calismasini-tamamladik

Başkan CENGİZ ” Hasar gören yollarımızın bakım ve onarım çalışmasını tamamladık.

aşkan CENGİZ ” Hasar gören yollarımızın bakım ve onarım çalışmasını tamamladık. Hemşehrilerimize daha iyi ulaşım imkanı sunabilmek için yeni yollar yapılıyoruz.

balabanda-icme-suyu-ve-alt-yapi-calismasi-temel-atma-toreni-yapildi

BALABAN’DA İÇME SUYU VE ALT YAPI ÇALIŞMASI TEMEL ATMA TÖRENİ YAPILDI

Başkan Gürkan, “Büyükşehir Belediyemizde toplu ulaşım ve iş makinelerimizle birlikte bütün araçlarımızın yüzde ellisi yenilendi. Malatya’nın 40-50 yıllık söylem olarak dile getirilen ama bir adım atılmayan sorunların hepsi tek tek çözülüyor” dedi.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

asfalt-calismasi-ile-tenzile-sokak-piril-piril

ASFALT ÇALIŞMASI İLE TENZİLE SOKAK PIRIL PIRIL

Battalgazi Belediyesi, deforme olmuş Tenzile Sokak’ta sıcak asfalt serim çalışması yaptı. Esnafların mağdur olmaması için çalışmalarını gece yürüten ekiplerin çalışmalarını yerinde inceleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “MASKİ ile yaptığımız görüşmeler neticesinde çarşı merkezinin alt yapı çalışmalarının tamamlanması için 130 milyon liralık bütçe ayrıldı” dedi.

battalgazi-belediyesi-ibadete-acilacak-camilerde-dezenfekte-calismasi-baslatti

BATTALGAZİ BELEDİYESİ İBADETE AÇILACAK CAMİLERDE DEZENFEKTE ÇALIŞMASI BAŞLATTI

Battalgazi ilçe sınırlarında bulunan ve yakın zamanda ibadete açılması beklenen camiler ve taksi duraklarında dezenfekte işlemi yapılıyor. 29 Mayıs Cuma günü kurallar çerçevesinde öğle, ikindi ve cuma namazlarının cemaatle kılınabileceği camiler ile taksi duraklarında Battalgazi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontol Müdürlüğü ekiplerince temizlik ve dezenfekte çalışması gerçekleştiriliyor.

yesilyurt-belediyesi-berber-kuafor-ve-guzellik-salonlarinda-dezenfektan-calismasi-yapti

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, BERBER, KUAFÖR VE GÜZELLİK SALONLARINDA DEZENFEKTAN ÇALIŞMASI YAPTI

“Hizmetlerin Hijyenik Ortamlarda Sunulması İçin Gereken Desteği Veriyoruz” Yeşilyurt Belediyesi Temizlik Müdürlüğü ekipleri, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle kapatıldıktan sonra ‘Kontrollü Sosyal Hayat’ uygulamaları çerçevesinde 11 Mayıs 2020 tarihinden itibaren tekrardan hizmet vermeye başlayacak olan berber, kuaför ve güzellik salonlarında dezenfektan çalışması yapıp, işyeri sahiplerine el dezenfektanı hediye etti.

soykan-meydaninda-dezenfekte-calismasi

SOYKAN MEYDANI’NDA DEZENFEKTE ÇALIŞMASI

BAŞKAN GÜDER: “VATANDAŞIMIZ MECBURİ OLMADIĞI SÜRECE EVDE KALMALI” Battalgazi Belediyesi tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı başlattığı dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Battalgazi Belediyesi tarafından titizlikle yürütülen çalışmalar kapsamında halkın en yoğun olduğu noktalardan olan Soykan Meydanı, dezenfekte edildi.

battalgazi-belediyesinde-dezenfekte-calismasi

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDE DEZENFEKTE ÇALIŞMASI

GÜDER: “KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA BİNALARDA İLAÇLAMA YAPTIRDIK” Covid-19 (korona virüs) ile mücadele çalışmaların kapsamında tedbirler alan Battalgazi Belediyesi bunun yanında Belediye Hizmet Binasında dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. Çin’de başlayan ve tüm dünyayı tehdit eden geçtiğimiz günlerde de Türkiye’de görülen koronavirüse karşı Battalgazi Belediyesi önlemlerini sıklaştırdı. Millet Kıraathanesi, Kütüphaneler ve kursların kapatılmasıyla ilk tedbirleri alan Battalgazi Belediyesi, hafta sonunda belediye hizmet binasında dezenfekte çalışması yaptı.

mtu-bitkisel-uretim-hastaliklarina-karsi-milli-ilac-calismasini-yurutecek

MTÜ, bitkisel üretim hastalıklarına karşı milli ilaç çalışmasını yürütecek

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Yükseköğretim Kurulu (YÖK) arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında bitkisel üretimdeki bazı hastalıklara karşı milli ve yerli ilaç üretiminin deneme ve ARGE çalışması Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) tarafından yürütülecek.

battalgazi-belediyesinden-karla-mucadele-calismasi

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN KARLA MÜCADELE ÇALIŞMASI

BAŞKAN GÜDER: İLÇEDE YAŞANABİLECEK OLUMSUZLUKLARA KARŞI EKİPLERİMİZ TEYAKKUZ HALİNDE Battalgazi Belediyesi’ne bağlı ekipler bugün başlayan kar yağışıyla birlikte karla mücadele çalışmalarına başladı. Sabah saatlerinde başlayan kar yağışı sonrası sabah erken saatlerden itibaren gelen şikayetler başta olmak üzere Battalgazi bölgesindeki cadde ve sokaklarda kar temizliği yapıldı ve kapalı yolların açılmasına yönelik çalışmalar gerçekleştirildi.

buyuksehir-2019-yilinda-403-km-asfalt-calismasi-yapti

Büyükşehir 2019 Yılında 403 Km Asfalt Çalışması Yaptı

Malatya Büyükşehir Belediyesi 2019 yılında 253 kilometre sıcak asfalt, 150 kilometre de sathi kaplama asfalt çalışması yaptı. Kent içi yollar başta olmak üzere ilçelerde ve kırsal bölgelerde ulaşımın daha konforlu ve güvenli olabilmesi için çalışan Büyükşehir Belediyesi, 2019 yılında yol çalışmaları noktasında önemli işlere imza attı.

puturge-geneline-16-milyon-tl-maliyetinde-altyapi-yatirimi

PÜTÜRGE GENELİNE 16 MİLYON TL MALİYETİNDE ALTYAPI YATIRIMI

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Pütürge ilçe genelinde 16 milyon TL değerinde, 191,7 kilometre uzunluğunda altyapı yatırım gerçekleştirdi.

cevre-duzenlemesi

ÇEVRE DÜZENLEMESİ

ŞEHİR MERKEZİNDEKİ YIKILAN BİNA EMEKLİLER PARKINA DAHİL EDİLİYOR