canlı yayın
calik-uyesi-oldugu-odanin-ilk-kadin-baskanini-tebrik-etti

Çalık, üyesi olduğu Odanın ilk kadın başkanını tebrik etti

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, kendisinin de üyesi olduğu Malatya Eczacı Odası Başkanlığına seçilen ilk kadın başkan olan Ebru Sönmez ile Malatya’dan ilk defa Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti’ne seçilen Tahir Özelçi’yi ziyaret ederek tebrik etti.

milletvekili-calik-asgari-ucret-gorusmelerinde-sona-gelindi

Milletvekili Çalık, “Asgari Ücret Görüşmelerinde Sona Gelindi.”

şçilerin ve iş verenlerin merakla beklediği asgari ücret için bir açıklama yapan AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık; “Aile çalışma ve sosyal hizmetler bakanımızın koordinasyonda ve işveren sendikalarımızın beraberce yürütmüş oldukları bir süreç. Sona doğru yaklaşıldı. İnşallah hem işçilerimizin, hem işverenlerimizin ortak mutabakatıyla bir karar verilecek” dedi.

calik-gelisen-ve-dik-duran-bir-turkiyeyi-insa-ediyoruz

Çalık, “Gelişen ve dik duran bir Türkiye’yi inşa ediyoruz”

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Büyüyen, gelişen ve dik duran bir Türkiye’yi inşa ediyoruz” dedi. Milletvekili Çalık, beraberinde AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan ve partili yöneticilerle birlikte Malatya Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Ümit Emre’yi ziyaret etti.

calik-doganyola-yapilacak-projeleri-anlatti

Çalık, Doğanyol’a yapılacak projeleri anlattı

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, muhtarlar ile bir araya geldiği toplantıda Doğanyol ilçesinde Gençlik Merkezi kurulacağını, tarımsal sulama amaçlı Güneş Enerji Santrali’nin 5 ay sonra hizmete gireceğini, Entegre Devlet Hastanesi’nin ise 2020 yılı yatırım programına alınacağını kaydetti.

calik-puturgeye-kucuk-sanayi-sitesi-kurulmasi-calismalari-baslatildi

Çalık, 'Pütürge’ye Küçük Sanayi Sitesi kurulması çalışmaları başlatıldı'

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, Pütürge’yi Organize Sanayi Bölgesi’ne dahil etmek için çalışmaların başlatılması talimatının verildiğini belirterek, Pütürge’ye ayrıca Küçük Sanayi Sitesi’nin kurulması çalışmalarının başlatıldığını da kaydetti.

calik-teror-orgutlerinin-hepsi-ile-tek-tek-mucadele-ettik

Çalık, “Terör örgütlerinin hepsi ile tek tek mücadele ettik”

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Türkiye’de çok önemli yatırımlar yapıldı, bu yatırımlar yapılırken de AK Parti hükümetlerinin önüne çok ciddi engeller çıkartıldı. Bu engellerin hepsi ile mücadele ettik. Terör örgütlerinin hepsi ile tek tek mücadele ettik.” dedi. Akçadağ İlçe merkezinde esnafları ziyaret eden Çalık’a esnaflar teşekkür ettiler. Çalık, ayda en az 1 ‘kez Akçadağ ilçe teşkilatı ile birlikte olacağını belirtti.

calikin-mevlid-kandili-mesaji

Çalık'ın Mevlid Kandili Mesajı

Mübarek Mevlit Kandili. Yani alemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimizin dünyaya teşrifinin 1448. yıl dönümü. Bugün rahmet Peygamberi Efendimiz Hz. Muhammed’in(SAV) yeryüzünü şereflendirişini idrak ediyoruz.

calik-genc-girisimcilerimiz-malatya-ekonomisini-canlandiracak

Çalık, “Genç girişimcilerimiz Malatya ekonomisini canlandıracak”

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’i ziyaret ederek, görevinde başarılar dilerken, İnönü Üniversitesi bünyesindeki teknopark ve Genç Girişimciler Merkezini de ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında incelemelerde bulundu. Çalık, “Genç girişimcilerimiz, Malatya ekonomisinin, sanayisinin canlanmasına vesile olacak.” dedi.

calik-malatyasporumuza-bugun-de-sonuna-kadar-destek-veriyoruz-yarin-da-verecegiz

Çalık: “Malatyaspor’umuza bugün de sonuna kadar destek veriyoruz, yarın da vereceğiz”

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, Yeni Malatyaspor’a yönelik oyunları bozacaklarını ifade ederek, “Malatyaspor’umuza bugün de sonuna kadar destek veriyoruz, yarın da vereceğiz.” dedi.

calik-chp-milletvekilleri-pkkya-destek-verenin-allah-belasi-versin-diyemiyorlar

Çalık, “CHP milletvekilleri ‘PKK’ya destek verenin Allah belası versin’ diyemiyorlar”

K Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Mecliste konuşma yapan özellikle CHP’nin milletvekilleri, ‘Terörist ağzıyla konuşma yapanların Allah belasını versin’ diyorlar. Madem bela okuyorsun, çık belanı açıkça oku ve deki ‘PKK’ya destek verenin, Allah belasını versin’ diyeceksin, o zaman bütün belaları okuyacaksın” şeklinde konuştu.

calik-baris-pinari-harekati-ile-dunya-turkiyeyi-bir-kez-daha-tanidi

Çalık, “Barış Pınarı Harekatı ile dünya Türkiye’yi bir kez daha tanıdı”

Çalık, “Barış Pınarı Harekatı ile dünya Türkiye’yi bir kez daha tanıdı” AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Başkomutanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde başlayan operasyon çalışmalarını ilk günden itibaren tüm dünya yakından takip etti, herkes Türkiye’yi bir kez daha tanıdı” dedi. Çalık, Battalgazi Belediyesi tarafından Merkez TOKİ Bölgesinde düzenlenen park açılışında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

milletvekili-calik-malatyamiz-icin-ciddi-bir-stratejik-plana-ihtiyaci-var

Milletvekili Çalık; “Malatya’mız için ciddi bir stratejik plana ihtiyacı var”

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Malatya’nın stratejik bir plana ihtiyacı var. Sayın Valimiz ile birlikte yapmış olduğumuz görüşme ile birlikte Fırat Kalkınma Ajansı’mız Malatya’nın stratejik planını çalışıyor.” dedi. Milletvekili Çalık, beraberindeki heyet ile Fırat Kalkınma Ajansını ziyaret ederek, burada Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu’dan yürütülen ve proje aşamasındaki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

calik-suriyeye-giremezsiniz-dediler-girdik-zaferle-cikacagiz

Çalık; “Suriye’ye Giremezsiniz dediler, girdik zaferle çıkacağız”

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Biz Fırat Kalkanı Operasyonunu yaparken de, Zeytin Dalı Operasyonunu yaparken de, bölgeye girerken de, ‘Giremezsiniz’ dediler, ‘Girerseniz de çıkamazsınız’ dediler, binlerce kez şükürler olsun, hem Fırat Kalkan’ın da, hem de Zeytin Dalı Harekatından zaferle, anlımızın akıyla çıktık. Yüce Rabbimize şükürler olsun. Şimdi Suriye’nin bütünlüğünü koruyarak terör örgütlerinin hepsiyle ayrı ayrı mücadele ederek, üst üste toplayarak toplu olarak mücadele ederek İnşallah Suriye’de bütün terör örgütlerini def ederek orada güvenli bir bölge oluşturacağız” dedi.

calik-malatyada-gunluk-uretilen-bin-ton-sutu-il-ekonomisine-kazandirmaya-calisiyoruz

Çalık, “Malatya’da günlük üretilen bin ton sütü il ekonomisine kazandırmaya çalışıyoruz”

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, Malatya Tarım ve Hayvancılık Platformu ile bir araya gelerek, Malatya’nın tarım ve hayvancılıkla ilgili yatırımlarını ve taleplerini istişare etti. Milletvekili Çalık, Gündüzbey’de düzenlenen istişare toplantısında Malatya Tarım ve Hayvancılık Platformu ve Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanlığı Başkanı İhsan Akın ve Üretici Birlik Başkanları ile bir araya geldi.

calik-anneleri-evlatsiz-birakan-teror-orgutlerine-lanet-olsun

Çalık: “Anneleri evlatsız bırakan terör örgütlerine lanet olsun”

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Terör örgütünün adı FETÖ, PKK, DHKP-C olabilir, hiç birine fırsat vermedik, vermeyeceğiz. Analarımızı evlatsız, evlatlarımızı anasız bırakan bütün terör örgütlerine lanet olsun” dedi,

calik-yaptigimiz-barajin-suladigi-alanlari-gormek-isteyenler-yazihan-ovasina-gitsin

Çalık: “Yaptığımız barajın suladığı alanları görmek isteyenler Yazıhan Ovasına gitsin”

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “AK Partinin yaptığı barajların suladığı arazileri görmek istiyorlarsa gelsinler Yazıhan’daki Recai Kutan Barajı’nın suladığı alanları görsünler. Yazıhan’da 200 bin ton şeker pancarının üretildiğini ve Malatya Şeker Fabrikası’nın da yaklaşık yüzde 40 şeker pancarı ihtiyacının karşılandığını görsünler.” dedi.

calik-kayisi-birlik-icin-bakan-yardimcisi-ozel-bir-calisma-yurutuyor

Çalık: “Kayısı Birlik için bakan yardımcısı özel bir çalışma yürütüyor

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Kayısı Birliğin yeniden kurulması ile ilgili olarak da Tarım Bakanımız Bekir Pakdemirli ile de konuştuk. Bakan Yardımcımız Hadi Tunç bu konuda özel olarak Malatya’nın Kayısı Birliği için bir çalışma yapıyor. Ekim ayında Ankara’mızda olacağız, bizde konuları bir kez daha masaya yatırıp neler yapacağımızı konuşacağız” dedi.

calik-malatyalilar-reisin-yanindayiz-diyece

Çalık; “Malatyalılar, ‘Reisin yanındayız’ diyece

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, aynı gün Battalgazi ilçesine bağlı kırsaldaki 7 mahalleyi ziyaret ederek, vatandaşlarla ev toplantıları yaptı. Çalık, vatandaşları 8 Eylül Pazar günü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılacağı açılış törenine davet ederek, “Malatyalılar 8 Eylül Pazar günü tüm dünyaya güçlü bir mesaj verecek ve diyecek ki, ‘Reis yalnız değildir, Recep Tayyip Erdoğan yalnız değildir, milleti her zaman O’nun yanındadır’.” dedi.

caliktan-kurban-bayrami-ziyaretleri

Çalık’tan Kurban Bayramı Ziyaretleri

-ŞEHİTLİK ZİYARETİ Çalık, Yeşiltepe şehir Mezarlığında Şehitliği ziyaret ederek, burada vatan ve bayrak uğruna kanlarını seve seve veren şehitlerin mezarları başında dua edip, karanfil bıraktı. Çalık, bayramlar gibi manevi duyguların ön planda olduğu günlerde şehitlerin ve şehit yakanlarının, gazilerin unutulmaması gerektiğini ifade ederek, “Vatan, millet ve bayrak uğruna canlarını seve seve veren şehit ve gazilerimizi unuttuğumuz gün, ihmal ettiğimiz gün, aslında kaybettiğimiz gün olur. O nedenle şehitlerimizi, şehitlerimizin emanetlerini ve gazilerimizi hiçbir zaman unutmayacağız, unutturmayacağız, anılarını her zaman yaşatacağız. Tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi şükranla anıyorum.” dedi.

calik-her-sey-bir-cayla-basladi

Çalık, “Her şey bir çayla başladı”

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın kentteki gençleri Twitter üzerinden çaya davet etmesiyle başlayan etkinliğe son başbakan Binali Yıldırım ile birlikte 7 bölgeden katılım olacak.