AKP
AKP
oznur-calik-videokonferans-ile-canli-yayinda-gundemi-degerlendirdi

ÖZNUR ÇALIK VİDEOKONFERANS İLE CANLI YAYINDA GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

K Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, video konferans ile Er TV'de katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu

calik-tbmm-genel-kurulunda-konustu

Çalık TBMM Genel Kurulunda konuştu

“2002 Türkiye’si ve onun öncesindeki Türkiye ile bugünkü Türkiye'de sağlıkta katetmiş olduğumuz yol bütün dünya devletlerinin takdir ettiği bir süreçtir. On sekiz yıllık sağlık politikalarında en önemli yapmış olduğumuz işlem, özellikle 83 milyon insanımıza eşit sağlık hizmetini sunmak oldu. Özellikle sosyal güvenlik sisteminde yapmış olduğumuz reformla biz, 2002 yılında sağlıktan yararlanan vatandaşlarımızın oranını yüzde 67'den bugün yüzde 100'e çıkarmış vaziyetteyiz. Yani genel sağlık sigortasıyla birlikte vatandaşlarımız, isteyen istediği hastanede tedavisini oluyor, eşit sağlık hizmetine kesinlikle kavuşuyor.

calik-artik-gercekten-buyuk-ve-guclu-bir-turkiye-var

Çalık: “Artık gerçekten büyük ve güçlü bir Türkiye var”

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Savaş olduğunda da Türkiye görevini yerine getiriyor, deprem olduğunda da gereğini yerine getiriyor, virüs hastalık olduğunda da gereğini yerine getiriyor. Artık gerçekten büyük ve güçlü bir Türkiye var.” dedi. Kuluncak ilçesinde incelemelerde bulunan Milletvekili Çalık, AK Parti İlçe Teşkilatını da ziyaret ederek, burada İlçe Başkanı Ahmet Boyraz ve partililerle bir araya geldi. Çalık. “Bizim davamız milletin davası, Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davası. Hepimiz bu davaya sahip çıkacağız. Ülkemiz ve milletimiz için elimizden geleni yapacağız” dedi.

calik-dunyada-depremden-45-gun-sonra-yeni-konut-ihale-surecini-baslatma-ornegi-azdir-bunu-turkiye-basardi

Çalık, “Dünyada depremden 45 gün sonra yeni konut ihale sürecini başlatma örneği azdır, bunu Türkiye başardı”

Çalık, “Dünyada depremden 45 gün sonra yeni konut ihale sürecini başlatma örneği azdır, bunu Türkiye başardı” AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, gelerek 24 Ocak’ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki Sivrice depremi sonrasında Doğanyol ve Pütüre ilçelerinde yapılan ve yapılacak çalışmaların mahalle muhtarları ile istişare etti. Çalık, “Depremden 45 gün sonra yeni konut yapımı için sürecin başlatılmış olma örneği dünyada azdır. Bu durumu büyüyen Türkiye gerçekleştiriyor.” dedi.

calik-doganyol-ve-puturge-ilce-ziyaretleri

Çalık, Doğanyol ve Pütürge ilçe ziyaretleri

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, gelerek 24 Ocak’ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki Sivrice depremi sonrasında Doğanyol ve Pütüre ilçelerinde yapılan ve yapılacak çalışmaların mahalle muhtarları ile istişare etti. Çalık, “Depremden 45 gün sonra yeni konut yapımı için sürecin başlatılmış olma örneği dünyada azdır. Bu durumu büyüyen Türkiye gerçekleştiriyor.” dedi.

calik-dun-canakkalede-ne-isimiz-varsa-bugunde-idlibte-ayni-isimiz-var

Çalık, “Dün Çanakkale’de ne işimiz varsa, bugünde İdlib’te aynı işimiz var”

Çalık, “Dün Çanakkale’de ne işimiz varsa, bugünde İdlib’te aynı işimiz var” AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Aslanlar gibi görevimizin başındayız, çakallara fırsat vermeyeceğiz. Dün Çanakkale’de ne işimiz varsa, bugünde İdlib’te aynı işimiz var. Mücadelemiz devam ediyor. Türkiye’nin Suriye’deki varlığını sorgulayanlar, Amerika’yı, Rusya’yı, Almanya’yı, Fransa’yı, İngiltere’yi, İran’ı neden sorgulamıyor? CHP, Türkiye’nin bütünlüğünü ve istikbalini değil, katil Esed’in iktidarını düşünüyor.” dedi.

caliktan-uc-aylar-ve-regaip-kandili-mesaji

Çalık'tan Üç Aylar ve Regaip Kandili Mesajı

Rahmet, bereket ve mağfiret iklimi mübarek üç aylara girmiş bulunuyoruz. Perşembe gününü Cuma’ya bağlayan gece, bu manevi mevsime girişimizin habercisi olan Regaib Gecesini idrak edeceğiz.

caliktan-malatya-osb-yatirimlari-aciklamasi

Çalık’tan Malatya OSB yatırımları açıklaması

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, Malatya 1. Organize Sanayi Bölgesi arıtma tesisi için ihale sürecinin hızlandırıldığını bildirirken, OSB’deki kamulaştırma çalışmaları içinde şuanda 27 milyon TL ödeneğin Malatya’ya geldiğini kaydetti. Milletvekili Öznur Çalık, Malatya TSO Başkan Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve yatırımcı kurum müdürleri ile KOSGEB Malatya Merkez Müdürlüğünde bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

calikbattalgazi-ilcesi-mahalle-muhtarlari-ile-bir-araya-geldi

Çalık,Battalgazi ilçesi mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, Battalgazi ilçesi mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Battalgazi Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkanı, yönetimi ve muhtarlar katıldı.

calik-depremzede-esnafimiza-faizsiz-kredi-uygulamasini-baslatiyoruz

Çalık: “Depremzede esnafımıza faizsiz kredi uygulamasını başlatıyoruz”

24 Ocak’ta meydana gelen 6,8 şiddetindeki depremin ardından aralıksız olarak deprem bölgesinde çalışmalarını sürdüren Malatya Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Öznur Çalık depremde hasar gören işletmeler için esnaflara verilecek acil destek kredisi hakkında bilgiler verdi. Depremde işyeri hasar gören esnaflara 100.000 liraya kadar faizsiz kredi imkanı sağlanacağını söyleyen Çalık, depremin yaralarını her alanda sarmak için gece gündüz demeden çalıştıklarını, bu kapsamda depremzede esnaflar için de acil eyleme geçtiklerini ifade etti.

calik-depremden-1-saat-sonra-deprem-bolgesindeydik

Çalık, 'Depremden 1 saat sonra deprem bölgesindeydik'

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Depremden sonra Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde devlet kurumlarımız bütün bakanlarımız, her biri kendi alanlarında çalışmalarını yaptılar.” dedi.

calik-hemsehrilerime-yakin-olmaya-ozen-gosteriyorum

Çalık: 'Hemşehrilerime yakın olmaya özen gösteriyorum'

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, İnönü Caddesi ve Alacakapı mahallesinde esnafları ziyaret ederek mahalle sakinleri ile sohbet etti. İnönü caddesi ve Alacakapı mahallesinde bulunan esnafları ziyaret eden Çalık, iş yerlerine uğrayarak esnafların görüşlerini, taleplerini dinledi.

calik-oyun-kurucu-olan-yeni-turkiyeye-alisacaklar

Çalık: 'Oyun kurucu olan Yeni Türkiye’ye alışacaklar'

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ve partili yöneticilerle birlikte Battalgazi ilçesinin Tandoğan Mahallesinde çat kapı ziyaretlerde bulundu.

milletvekili-calik-ile-baskan-cinar-2020-yilinin-ilk-bebegi-azra-bebegi-ve-ailesini-ziyaret-etti

MİLLETVEKİLİ ÇALIK İLE BAŞKAN ÇINAR, 2020 YILININ İLK BEBEĞİ ‘AZRA’ BEBEĞİ VE AİLESİNİ ZİYARET ETTİ

Başkan Çınar, Azra Bebeğin Kulağına İsmini Okudu, Dua Etti AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Öznur Çalık ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya’da 2020 yılının ilk dakikalarında Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde dünyaya gelen ‘Azra’ bebeği ziyaret ederek, Karakaya Ailesinin sevincine ortak oldu. Başkan Çınar, Azra bebeğin ismini kulağına okuyup dua etti.

calik-seker-fabrikasinin-isledigi-pancarin-yuzde-50si-yazihanda-uretildi

Çalık, 'Şeker Fabrikasının işlediği pancarın yüzde 50’si Yazıhan’da üretildi'

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Malatya Şeker Fabrikası tüm Türkiye’ye örnek bir başarı gösteriyor. Yazıhan Boztepe Recai Kutan Barajı’nın bitirilmesi ile birlikte sulanan Yazıhan Ovası’nda yaklaşık 200 bin ton pancar üretildi. Fabrikada işlenen pancarın yaklaşık 50’si Yazıhan’da üretildi.” Dedi.

caliktan-afad-il-mudurlugune-ziyaret

Çalık’tan AFAD İl Müdürlüğüne ziyaret

Milletvekili Çalık, ziyarette AFAD İl Müdürü Mustafa Türker’den yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alarak, kurumla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

calik-darbe-girisimleri-kisi-basina-milli-geliri-dusurdu

Çalık: “Darbe girişimleri kişi başına milli geliri düşürdü”

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Darbe süreçleri olmamış olsaydı bugün kat etiğimiz yol çok daha iyi olacaktı, kişi başına düşen milli gelirimiz çok daha yüksek olacaktı.” Dedi. Milletvekili Çalık, AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen Halk Gününe katılarak vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

calik-mujdeyi-verdi-toprak-mahsulleri-ofisi-kayisi-alimi-yapmaya-baslayacak

Çalık Müjdeyi Verdi: “Toprak Mahsulleri Ofisi kayısı alımı yapmaya başlayacak”

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla, lisanslı depoculuk tesisleri tamamlandığı andan itibaren Toprak Mahsulleri Ofisi kayısı alımı yapmaya başlayacak” dedi. Milletvekili Çalık, Malatya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarılı Kadın Girişimcilere Plaket Törenine katıldı.

calik-yarim-milyon-insanimiz-evde-bakim-hizmeti-aliyor

Çalık, “Yarım milyon insanımız evde bakım hizmeti alıyor

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “2002'de 5 bin olan Kamuda engelli istihdamını ise bugün 51 bine çıkardık” dedi. Milletvekili Çalık, Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’müz tarafından düzenlenen Özel Gereksinimli Bireylerin İş İstihdamı ve Sosyal Haklar Çalıştayına katıldı.

calik-arguvan-doganyol-ve-puturgedeki-depremzedeler-icin-yasal-duzenleme-gerceklesti

Çalık; “Arguvan, Doğanyol ve Pütürge’deki depremzedeler için yasal düzenleme gerçekleşti”

Çalık; “Arguvan, Doğanyol ve Pütürge’deki depremzedeler için yasal düzenleme gerçekleşti” - “Devrim otomobilini engelleyenler yerli otomobili de engellemek istiyor” AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Arguvan İlçesinde 21 Mart 2019 tarihinde, Doğanyol ve Pütürge İlçelerinde 4 Nisan 2019 tarihinde yaşanan depremlerden dolayı bölge vatandaşlarımızın mağduriyeti yasa düzenlemesi ile getirildi” dedi. Çalık, ayrıca yerli otomobili de değerlendirerek, “Devrim otomobilinin üretilememesi için önüne konan engeller bugünde yerli otomobilin üretilmemesi için yapılıyor” dedi.