canlı yayın
ak-partili-calik-derslik-sayisi-18-yilda-2-katina-cikti

AK Partili Çalık: Derslik sayısı 18 yılda 2 katına çıktı

AK Partili Çalık: Derslik sayısı 18 yılda 2 katına çıktı AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Eğitime ayrılan kaynakla eğitim alanında bir çok yatırım gerçekleştirildi. Ülke genelinde 18 yılda 336 bin, Malatya’da ise 5 bini aşkın yeni derslik yapıldı” dedi.

ak-partili-calik-malatyada-6-bin-depremzede-aileye-yeni-konutlar-insa-ediliyor

AK Partili Çalık: Malatya’da 6 bin depremzede aileye yeni konutlar inşa ediliyor

AK Partili Çalık: Malatya’da 6 bin depremzede aileye yeni konutlar inşa ediliyor AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 24 Ocak Malatya depreminin yol açtığı yıkımın izlerini silmek için her türlü gayreti gösterdiklerini belirterek, kentte 6 bin yeni konutun tüm sosyal altyapısıyla birlikte inşasının sürdüğünü ve Haziran ayına kadar etaplar halinde tamamının hak sahiplerine teslim edilmiş olacağını söyledi.

ak-parti-mkyk-uyesi-ve-milletvekili-oznur-calik-yesilyurt-kadin-girisimi-uretim-ve-isletme-kooperatifini-ziyaret-etti

AK PARTİ MKYK ÜYESİ VE MİLLETVEKİLİ ÖZNUR ÇALIK, YEŞİLYURT KADIN GİRİŞİMİ ÜRETİM VE İŞLETME KOOPERATİFİNİ ZİYARET ETTİ

“Sürdürülebilir Kalkınmanın En Önemli Ayağı, Kadın Kooperatifleridir” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Öznur Çalık, 21 Aralık Dünya Kooperatifçilik günü vesilesiyle Yeşilyurt Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifini ziyaret ederek, yöresel eşyalar ve lezzetlerin tanıtım faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

ak-partili-calik-puturgeyi-yeniden-insa-ediyoruz

AK Partili Çalık: Pütürge’yi yeniden inşa ediyoruz

AK Partili Çalık: Pütürge’yi yeniden inşa ediyoruz AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla 24 Ocak’ta meydana gelen depremde ağır hasar gören Pütürge ilçesini yeniden inşa ettiklerini söyledi.

ak-partili-calik-malatyada-18-yilda-8-baraj-hizmete-alindi

AK Partili Çalık: Malatya’da 18 yılda 8 baraj hizmete alındı

AK Partili Çalık: Malatya’da 18 yılda 8 baraj hizmete alındı AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya'da son 18 yılda 8 baraj inşa edildiğini, 10 sulama tesisinin tamamlandığını ve toplamda 400 bin dekar arazinin sulamaya açıldığını söyledi.

milletvekili-calik-ile-belediye-baskani-cinar-ozal-mahalle-sakinleriyle-biraraya-geldi

MİLLETVEKİLİ ÇALIK İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ÖZAL MAHALLE SAKİNLERİYLE BİRARAYA GELDİ

“Özal Mahalle Sakinlerimizin Tapu Sorununu Çözdük” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Öznur Çalık ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediyesi Hizmet Binasında Özal Mahallesi sakinleriyle tapu sorunlarının çözüme kavuşması noktasında istişare toplantısı düzenlediler. Toplantıdan çıkan güzel sonuçlar, mahalle sakinlerini mutlu etti.

calik-malatyada-kooperatifler-araciligiyla-3-bin-275-esnafa-1587-milyon-lira-faizsiz-kredi-verildi

Çalık: “Malatya’da kooperatifler aracılığıyla 3 bin 275 esnafa 158,7 milyon lira faizsiz kredi verildi.”

Çalık: “Malatya’da kooperatifler aracılığıyla 3 bin 275 esnafa 158,7 milyon lira faizsiz kredi verildi.” AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatiflerimiz kanalıyla 24 Ocak’tan itibaren Malatya’daki 3 bin 275 esnafa 158 milyon 700 bin lira tutarında 50 bin liralık faizsiz kredi verildi.” dedi.

calik-ve-guder-battalgazi-bolgesindeki-yatirimlari-inceledi

ÇALIK VE GÜDER, BATTALGAZİ BÖLGESİNDEKİ YATIRIMLARI İNCELEDİ

MİLLETVEKİLİ ÇALIK: “OSMAN BAŞKANIMIZ GÜZEL HİZMETLERE İMZA ATIYOR” AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan yatırımlar ve devam eden projeleri yerinde inceledi. Milletvekili Çalık’a çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Güder, “Hizmet bilincini bizler ibadet bilinci olarak kabul ettik” dedi.

calik-doganyol-ilcemizi-yeniden-insa-ediyoruz

Çalık: “Doğanyol ilçemizi yeniden inşa ediyoruz”

alık: “Doğanyol ilçemizi yeniden inşa ediyoruz” AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 24 Ocak’ta Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde ağır hasar alan Doğanyol ilçesinin yeniden inşa edildiğini söyledi.

milletvekili-calik-ve-baskan-guder-millet-bahcesindeki-calismalari-inceledi

MİLLETVEKİLİ ÇALIK VE BAŞKAN GÜDER, MİLLET BAHÇESİ’NDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Battalgazi Belediyesi hizmet binasının yan kısmında yapım çalışmaları devam eden ‘Millet Bahçesi’ndeki çalışmaları AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte inceleyerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler alan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Millet Bahçeleri o şehrin yansımalarıdır. İnşallah Malatya’mızın yansımasını da bu alanda oluşturacağız” dedi.

milletvekili-calik-deprem-bolgesinde

Milletvekili Çalık deprem bölgesinde

Milletvekili Çalık deprem bölgesinde Çalık: Pütürge depreminde can kaybı ve yaralanma yok AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, depremin merkez üstü Malatya’nın Pütürge ilçesine bağlı Taşmış Mahallesini ziyaret etti.

caliktan-malatyalilara-mujde-ustune-mujde

Çalık’tan Malatyalılara müjde üstüne müjde

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Malatya büyümeye, gelişmeye devam ediyor, Malatya yatırımlarını alıyor. Bu vesileyle gelen giden misafirlerimiz, yurt içi ve yurt dışı turistlerimiz dahil olmak üzere havalimanı terminal binamız yeterli gelmiyor. Malatya’ya yeni bir havaalanı terminal binası kazandırıyoruz. Yeni havaalanı terminal binası 30 bin metrekare kapalı alana sahip olacak ve yaklaşık 300 milyonluk bir maliyetle yapılacak. Çok büyük bir yatırım olacak” dedi.

calik-malatya-yeni-adliye-binasina-kavusuyor

Çalık: Malatya yeni adliye binasına kavuşuyor

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’ya yeni adliye binasının yapılması için sürecin hızlandırıldığını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla eski Askeri Hastane’nin yerinin adalet sarayı yapılmak üzere Adalet Bakanlığı’na tahsisinin gerçekleştirildiğini ifade etti.

caliktan-15-temmuz-mesaji

Çalık'tan 15 Temmuz mesajı

5 Temmuz kurtuluş ve yeniden kuruluş sürecidir ve bütün dünyaya örnek bir demokrasi zaferidir

calikin-turkiye-buyuk-millet-meclisi-genel-kurulunda-yaptigi-konusmasi

Çalık’ın, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda yaptığı konuşması

Sayın Başkan, Sayın Milletvekilleri İYİ Parti grubunun vermiş olduğu Meclis Araştırması önergesi hakkında söz almış bulunuyorum. Öncelikle Koronavirüs sebebiyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, hastalarımıza acil şifalar diliyorum.

caliktan-eczacilar-gunu-mesaji

ÇALIKTAN: ECZACILAR GÜNÜ MESAJI

Eczacılarımız; halkımıza sağlık dağıttığı gibi kalplere de dokunur. Eczacılar, derdimize derman olan, sevinçlerimizi paylaşandır. Acıyı dindiren, mutluluğa vesile olandır. İnsana hizmet, insanlığa hizmet düsturuyla eczacılar, aynı zamanda sağlıklı nesillerin oluşmasında müessir ve kutlu mesleğin birer temsilcileridirler. Onlar bu bilinç doğrultusunda kaliteli hizmeti vermenin gayreti içinde olmuşlardır, olmaya da devam edeceklerdir.

calik-koronavirus-surecinde-turkiye-gucunu-ve-buyuklugunu-gosterdi

Çalık: “Koronavirüs sürecinde Türkiye, gücünü ve büyüklüğünü gösterdi”

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Türkiye’nin salgınla mücadelede en etkili tedbirleri ivedilikle hayata geçirdiğini ifade ederek, “Türkiye bu konuda kendi gücünü ispat etti, büyüklüğünü gösterdi. 18 yıllık süreçte sağlıkta yapmış olduğumuz değişim, dönüşüm ve reformlarla birlikte fiziksel altyapımızla biz sağlıkta inanılmaz güzel işlere imza attık. Koronavirüs sürecini de bu vesileyle tüm dünya devletlerine oranla çok daha emin adımlarla atlatıyoruz” dedi.

calik-karayollari-harcamalari-6-milyar-498-milyon-tlye-ulasti

Çalık: “Karayolları harcamaları 6 milyar 498 milyon TL’ye ulaştı”

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “İlimize karayolları çalışmaları için 1993-2002 yılları arasında 325 milyon TL harcama yapılırken, 2003-2020 yılları arasında bu tutar yüzde bin 999 artışla 6 milyar 498 milyon TL’ye ulaşmıştır. Malatya’mızda bugün itibari ile devam eden projelerin toplam tutarı 2,7 milyar TL olup, bu projeler için şimdiye kadar yapılan toplam harcama tutarı 1,2 milyar TL'dir” dedi.

milletvekili-calik-minik-tugcenin-istegini-yerine-getirdi

Milletvekili Çalık, minik Tuğçe’nin isteğini yerine getirdi

7,5 yaşındaki Tuğçe Altundaş, “Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum, selamımı söyleyin”.. AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 23 Nisan dolayısıyla bayrak ve oyuncak isteyen 7,5 yaşındaki Tuğçe Altundaş’ı ziyaret ederek, isteğini yerine getirdi.

calik-saglikta-cok-onemli-adimlar-attik

Çalık: “Sağlıkta çok önemli adımlar attık”

K Parti MKYK Üyesi ve Malatya milletvekili Öznur Çalık, “18 yılda sağlığa yaptığımız yatırım, bu salgın sürecinde bize katkısını sundu. Sağlıktaki değişimin dönüşümün en güzel örneğini dünyada Türkiye olarak biz yaşadık. Şimdi oluşturmuş olduğumuz altyapıyla, sağlık sistemimizle biz dünyaya örnek olacak, Dünya Sağlık Örgütü’nün de parmakla gösterdiği bir ülke haline gelmiş vaziyetteyiz. Bunda başta Cumhurbaşkanımızın, bakanlarımız ve siz teşkilatlarımızın emeği çok” dedi.