canlı yayın

Belediye Başkanından Milletvekili Olur mu?

02 Şubat 2023 Perşembe 11:20
belediye-baskanindan-milletvekili-olur-mu

Milletvekili ise şehirden uzak kalması nedeni ile sorunları duyduğu ile yapılanları gördüğü ile yapılacakları ise not kâğıdı ile takip ederek tecrübe kazanmıştır.

Belediye Başkanı bulunduğu şehrin sorunlarını, yapılması gerekenleri ve yapılacakları görev yaptığı süreç içerisinde tecrübe kazanmıştır.

Milletvekili ise şehirden uzak kalması nedeni ile sorunları duyduğu ile yapılanları gördüğü ile yapılacakları ise not kâğıdı ile takip ederek tecrübe kazanmıştır.

Gelelim sorumuza; Belediye Başkanından Milletvekili olur mu?

O şehir için yaptıkları göz önüne alınmalı, o şehir için sorunları tespit edip etmediği göz önüne alınmalı ve yapılacakları etüt edip yapılması için yapmış olduğu ön çalışmalar göz önüne alınmalı.

Bunları yerine getirmiş ise o şehir için Milletvekili olması daha da katkı sağlar. Milletvekili olduğunda Yapılacakların yapılması için mücadele eder, sorunları bildiği için sorunların giderilmesine katkıda bulunur ve o şehir kazanır.

O şehirde kaldığından Belediye Başkanı o şehrin halkı ve her ferdi ile yüz yüze, bire bir ilgilendiğinden milletvekilliğine seçildiğinde halk ile her ferdi ile daha samimi ve sıcak tavırlar ile birlikte çözüm arar.

Bu nedenle belediye Başkanından milletvekili olmalı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan son zamanlarda kendisini milletvekilliğe hazırlıklarını yapmış olduğu çalışmalar ile belli ediyor.

Şehre yapmış olduğu katkıları halk biliyor, görüyor ise, Aday gösterildiğinde daha iyi hizmet edeceğini halk benimsemiş ise seçilmesi için sandıkta oyunu kullanır ve meclise yollar.

Belediye Başkanından Milletvekili neden olmasın ki..

 

 

 

Haber Kaynağı: YHA

Haberin etiketleri:

Başkan, Vekil, Meclis, Çaalışma


Haber okunma sayısı: 1908

htmlPaginator

YORUM EKLE

Yorum Başlığı

Yorum

Misafir olarak yorum yapıyorsunuz. Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.

YORUMLAR

  • Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun.

DİĞER HABERLER