canlı yayın
milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

buyuksehirden-pazar-yerleri-yangin-guvenligi-toplantisi

BÜYÜKŞEHİR’DEN PAZAR YERLERİ YANGIN GÜVENLİĞİ TOPLANTISI

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Pazar Yerleri Yangın Güvenliği Toplantısı düzenlendi. Toplantıya Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanının yanısıra Zabıta Daire Başkanı, Battalgazi ve Yeşilyurt belediyeleri zabıta yetkilileri ile Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı katıldı. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığında, Pazar yerlerinde yangın güvenliğinin sağlanması ile ilgili bir toplantı yapıldı. Toplantı, Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanı Hanifi Acar, Büyükşehir Zabıta Daire Başkanı Hüseyin Hanbay, Yeşilyurt Belediyesi Zabıta Müdürü Emin Gölgeli, Battalgazi Belediyesi Zabıta Memuru Mehmet Çağrı Güler ile Malatya Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Ümit Emre ve İtfaiye Dairesi Şube Müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

diyanet-isleri-baskanligi-kurban-pazarligi-temassiz-yapilacak-kesim-yerlerinde-randevu-sistemi-uygulanacak--9-saat-once

Diyanet İşleri Başkanlığı: Kurban pazarlığı temassız yapılacak, kesim yerlerinde randevu sistemi uygulanacak 9 saat önce

Diyanet İşleri Başkanlığı, Kurban Bayramı’nda kurban kesmek isteyen kişilerin, dini hükümler, sağlık şartları ve çevre temizliğine uygun şekilde kurbanlarını kesmeleri için gerekli tedbirleri içeren tebliğ yayımladı.

asker-sevk-yerleri-ve-tarihleri-belirlendi

Asker sevk yerleri ve tarihleri belirlendi

Milli Savunma Bakanlığı, er ve erbaşların, bedellilerin, yedek subay ve astsubay adaylarının askerlik yerlerinin ve sevk tarihlerinin 28 Mayıs, sevk tarihlerinin de 5 Haziran olacağını duyurdu.

pazar-yerlerinde-tedbirler-ust-seviyede

PAZAR YERLERİNDE TEDBİRLER ÜST SEVİYEDE

Tokat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Karşıyaka Mahallesi’nde kurulan Çarşamba Pazarına girişlerde termal kamera ile yüksek ateş kontrolü yapıyorlar.

vali-barus-pazar-yerlerini-denetledi

Vali Baruş, Pazar Yerlerini Denetledi

Vali Aydın Baruş, ilimiz Zafer Mahallesi, Başharık Mahallesi ve Özalper Mahallelerinde kurulan Semt Pazarlarını ziyaret ederek dünyayı ve ülkemizi derinden etkileyen koronavirüs (covid-19) salgınına karşı alınan önlemleri yerinde inceledi.

yesilyurtta-ki-pazar-yerlerinin-giris-ve-cikislarina-el-dezenfektan-kutulari-yerlestirildi

YEŞİLYURT’TA Kİ PAZAR YERLERİNİN GİRİŞ VE ÇIKIŞLARINA EL DEZENFEKTAN KUTULARI YERLEŞTİRİLDİ

“Toplum ve İnsan Sağlığı İçin Tüm Tedbirleri Alıyoruz” Koronavirüsle mücadele kapsamında tedbirlerini sıklaştırıp, toplum ve insan sağlığı konusunda son derece duyarlı ve hassas bir hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Yeşilyurt Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında kurulan pazar yerlerinin giriş ve çıkışlarına el dezenfektan aparatı yerleştirirken, esnaf ve vatandaşın önlem almasına yardımcı oluyor.

yesilyurtta-ki-pazar-yerlerinden-3-ay-boyunca-isgaliye-parasi-alinmayacak

YEŞİLYURT’TA Kİ PAZAR YERLERİNDEN 3 AY BOYUNCA İŞGALİYE PARASI ALINMAYACAK

“Esnaflarımızı Desteklemek İçin Ek Tedbirler Aldık” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, yeni tip koronavirüs (KOVİD-19) salgını önlemleri kapsamında: ilçe genelinde kurulan pazar yerlerinden üç ay boyunca işgaliye parası almayacaklarını, ruhsat ödemelerini ise kredi kartı üzerinden taksitlendirdiklerini söyledi.

istanbulda-cocuklar-market-ve-pazar-yerlerine-alinmayacak

İstanbul'da çocuklar market ve pazar yerlerine alınmayacak

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle çocukların market ve pazar yerlerine alınmamasının kararlaştırıldığını bildirdi.

battalgazi-belediyesinden-pazar-yerlerine-dezenfekte-calismalari

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN PAZAR YERLERİNE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI

Battalgazi Belediyesi ekipleri, koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler, ilçede günlük olarak kurulan Pazar yerlerini dezenfekte ederek, pazarcı esnaflarını bilgilendirmeye devam ediyor.

vali-barus-ve-baskan-gurkan-depremde-hasar-goren-yerleri-gezdiler

Vali Baruş ve Başkan Gürkan depremde hasar gören yerleri gezdiler

YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA EN ÜST SEVİYEDE Elazığ’ın Sivrice İlçesi’nde yaşanan ve Malatya’da hissedilen 6.8 şiddetindeki depremin etkilerini ortadan kaldırmak için tüm imkânlar seferber ediliyor.