canlı yayın
-erhan-cengiz-19-ekim-muhtarlar-gunu-dolayisiyla-bir-mesaj-yayimladi

Erhan CENGİZ, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında muhtarların halkın sorunlarının çözümünde önemli bir rol üstlendiğini vurgulayan Başkan CENGİZ, “Muhtarlarımız, demokrasimizin en önemli unsurlarından biri olduğu gibi vatandaşlarımız ile devlet arasında önemli bir köprü görevi üstlenirler. Halkımızın iyi ve kötü gününde her zaman yanında olan muhtarlarımız, bir yandan da istek, şikayet ve önerileri yetkili makamlara ileterek çözüme kavuşması noktasında kilit bir rol oynarlar.

milliyetci-hareket-partisi-malatya-milletvekili-mehmet-fendoglu-hakkaride-teror-saldirisi-sonucu-sehit-olan-kahraman-askerlerimiz-icin-taziye-mesaji-yayimladi

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Hakkari’de terör saldırısı sonucu Şehit olan Kahraman askerlerimiz için taziye mesajı yayımladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Hakkari’de terör saldırısı sonucu Şehit olan Kahraman askerlerimiz için taziye mesajı yayımladı.

arapgir-belediye-baskani-haluk-comertoglu-anneler-gunu-nedeniyle-bir-mesaj-yayimladi

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Anneler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Arapgir Belediye Başkanı Cömertoğlu, mesajında annelerin haklarının asla ödenilemeyeceğini vurgulayarak, "Bugün Anneler Günü olması hasebiyle bizler için son derece önemlidir. Gerek ülkemizde, gerekse dinimizde annelerimiz son derece kutsal ve önemlidir. Öyle ki cennetin bile anaların ayakları altında olduğu inançlarımız arasında yer almaktadır

mim-der-baskani-mustafa-duyar-10-ocak-calisan-gazeteciler-gunu-dolayisiyla-bir-mesaj-yayimladi

Mim-Der Başkanı Mustafa DUYAR 10 Ocak "Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Duyar mesajında; Milletimizin ortak sesi olmanın ötesinde, kamuoyunun vicdanını temsil eden ve özellikle kamuoyunda doğru ve zamanında bilgilendirilmesinde basın mensuplarına çok büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir.

mhp-malatya-milletvekili-mehmet-celal-fendoglumubarek-kurban-bayrami-dolayisiyla-bir-kutlama-mesaji-yayimladi

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu,mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Bugün birbirimizi daha iyi anlama, ahlaki erdemlerimizi geliştirme ve başkalarının dertleriyle dertlenme zamanıdır. Paylaşmanın fazileti, yardımlaşmanın güzelliği, zorda ve darda kalanlara el uzatmanın ahlaki değeri bayramın gerçek anlamında saklıdır.

fendoglu-24-temmuz-gazeteciler-ve-basin-bayrami-dolayisi-ile-bir-mesaj-yayimladi

Fendoğlu “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Basın, sadece toplumun haber alma hürriyetinin karşılığı olarak kalmamakta, kişisel hak ve özgürlüklerin korunmasında da etkin rol üstlenmektedi

buyuksehir-belediye-temmuz-ayi-meclis-toplantisi-sona-erdi

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI SONA ERDİ

Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz Ayı II. Birleşimi 12 Temmuz Cuma günü, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında, Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Mazeret belirterek toplantıya katılamayan meclis üyelerinin mazeretlerinin oylanarak kabul edilmesinden sonra, gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

i-oguzhan-ata-sadikoglu-ramazan-bayrami-nedeniyle-bir-mesaj-yayimladi

ı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

-battalgazi-merkez-ilce-baskani-samanli-27-mayis-ulkucu-sehitleri-anma-gunu-vesilesiyle-bir-mesaj-yayimladi-

Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Samanlı, 27 Mayıs Ülkücü Şehitleri Anma Günü vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Anma g27 Mayıs Ülkücü Şehitleriünü nedeniyle bir mesaj yayımlayan Milliyetçi Hareket Partisi Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Mesut Samanlı , " Millet, devlet ve bayrak uğruna hayatlarını kaybetmiş kutlu dava yolcusu ülkü şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" dedi.

ilce-baskani-samanli-polis-haftasi-dolayisiyla-bir-mesaj-yayimladi

İlçe başkanı Samanlı, Polis Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı, Türk Polis Teşkilatı’nın 174. Kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.