canlı yayın
maski-su-borcu-yapilandirmasini-evlerde-yapiyor

MASKİ SU BORCU YAPILANDIRMASINI EVLERDE YAPIYOR

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü bir ilke imza attı. Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair 7256 Sayılı Kanun kapsamında su borcunu yapılandırmak isteyen 65 yaş üstü, engelli ve kimsesiz abonelerin evlerine giderek yapılandırma işlemlerini gerçekleştiriyor.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

9-ozel-ekip-sehir-merkezinde-mazgal-temizligi-yapiyor

9 ÖZEL EKİP ŞEHİR MERKEZİNDE MAZGAL TEMİZLİĞİ YAPIYOR

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte artan yağışları göz önünde bulundurarak, meydana gelebilecek su baskın ve taşkınlarına tedbir almak amacıyla Malatya genelinde mazgal (Yağmursuyu Kovaları) temizliklerini sürdürüyo

gurkan-sehri-imar-ederken-kamu-yatirimlari-da-yapiyoruz

GÜRKAN: ŞEHRİ İMAR EDERKEN KAMU YATIRIMLARI DA YAPIYORUZ

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Milli Savunma Bakanlığı arasında yapılan protokol çerçevesinde Altay Kışlası içerisine Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan kışla, yatakhane, misafirhane, kafeterya gibi sosyal tesislerin temel atma töreni düzenlendi.

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

beylerderesinin-dogal-kimligine-deger-katan-yatirimlar-yapiyoruz

“Beylerderesi’nin Doğal Kimliğine Değer Katan Yatırımlar Yapıyoruz”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Millet Bahçesi başta olmak üzere spor sahaları, yeşil alanları, oturma alanları, otoparkı, kafeteryası ve çocuk oyun parklarıyla donatacağımız Beylerderesi Şehir Parkımız, Beylerderesinin sosyal ve doğal kimliğine yeni güzellikler katacaktır.” dedi.

yesilyurtun-tarihi-konaklari-ve-dogal-zenginlikleri-zalo-filmine-ev-sahipligi-yapiyor

YEŞİLYURT’UN TARİHİ KONAKLARI VE DOĞAL ZENGİNLİKLERİ ‘ZALO’ FİLMİNE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

“Yeşilyurt’un Tarihsel Ruhu, Doğal Güzellikleri ve Misafirperverliğine Hayran Kaldık” Yeşilyurt Belediyesi tarafından başlatılan restorasyon projeleriyle tarihsel ruhu yeniden canlanan Tarihi Yeşilyurt Konakları ile Kadim Çırmıhtı’nın yeşil alanları ve doğal zenginlikleri, ünlü sanatçı Sermiyan Midyat’ın başrolünü üstlendiği ‘Zalo’ filmine ev sahipliği yapıyor.

buyuksehir-porga-grup-yollarini-yapiyor---haber-bulteni

BÜYÜKŞEHİR, PORGA GRUP YOLLARINI YAPIYOR - Haber Bülteni

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeşilyurt İlçesi Porga Bölgesindeki Grup Yolları asfaltlanıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, inceleme gezisinde yol asfalt işçilerine de maaş ikramiyesi müjdesi verdi.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

motas-dezenfekte-calismalarini-araliksiz-yapiyor

MOTAŞ, DEZENFEKTE ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ YAPIYOR

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri A.Ş (MOTAŞ) tarafından toplu taşıma araçlarında salgın önlemleri sıkı sıkıya uygulanıyor. Toplu taşıma araçlarının yanı sıra duraklar ve bilet satış gişelerinde de dezenfektan çalışmaları gerçekleştiriliyor.

yesilyurt-belediyesinden-fide-destegi-alan-ciftciler-urun-hasadi-yapiyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİNDEN FİDE DESTEĞİ ALAN ÇİFTÇİLER ÜRÜN HASADI YAPIYOR

“Verimli Topraklarımızdan Bereketli Ürünler Topluyoruz” Yeşilyurt Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı ekipler, fide desteği verilen Dilek ve Sütlüce mahallelerinde ikamet eden çiftçileri tarlalarında ziyaret ederek, doğal ve organik ürünlerin hasad işlemlerini yerinde takip ettiler.

buyuksehir-ilce-ve-kirsal-mahallelerde-mezarlik-taramasi-yapiyor

Büyükşehir İlçe Ve Kırsal Mahallelerde Mezarlık Taraması Yapıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, ilçe ve kırsal mahallelerde mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait alanlarda mezarlık yeri tespit çalışmalarına başladı.

baskan-dag-baskan-ayse-alpaslan-cok-onemli-isler-yapiyor

Başkan Dağ, Başkan Ayşe Alpaslan, Çok Önemli İşler Yapıyor

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve Dernek Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte 15 Temmuz Milli İrade Ocakları Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Alpaslan’ı, Makamında ziyaret ettiler.

baskan-gurkan-malatya-trafigini-rahatlatacak-duzenlemeler-yapiyoruz

Başkan Gürkan: Malatya trafiğini rahatlatacak düzenlemeler yapıyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan; “Bizler göreve geldikten hemen sonra özellikle çevre yolunun hemen altında ve mevcut tek arterli yola alternatif yolların yapılıp Malatya trafiğinin rahatlaması noktasında gerekli planlama ve düzenlemeler yaptık.

buyuksehir-yapiyor--dogansehir-meydanina-kavusuyor

BÜYÜKŞEHİR YAPIYOR DOĞANŞEHİR MEYDANINA KAVUŞUYOR

- Doğanşehirliler, “İlçemizin daha önceden bir meydanı yoktu. Doğanşehir tarihinde bu çalışma bir ilk. İlçe halkı olarak yapılan hizmetlerle gurur duyuyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a teşekkür ediyoruz.”