canlı yayın
adil-gevrekyaptigimiz-guzel-calismalarin-yaninda-yanlis-islerde-yaptik-

ADİL GEVREK,YAPTIĞIMIZ GÜZEL ÇALIŞMALARIN YANINDA YANLIŞ İŞLERDE YAPTIK

Malatyaspor tv,ye konuşan gevrek iyi yaptığımız icraatların yanı sıra yanlış işlerde yaptık

mhp-malatya-il-baskani-mesut-samanlinin-ramazan-bayrami-dolayisiyla-yaptigi-basin-aciklamasidir

MHP MALATYA İL BAŞKANI MESUT SAMANLI’NIN RAMAZAN BAYRAMI DOLAYISIYLA YAPTIĞI BASIN AÇIKLAMASIDIR;

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan Ayını geride bırakarak bayram günlerine ulaşmış, bulunmaktayız.

yesilyurt-belediyesi-berber-kuafor-ve-guzellik-salonlarinda-dezenfektan-calismasi-yapti

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, BERBER, KUAFÖR VE GÜZELLİK SALONLARINDA DEZENFEKTAN ÇALIŞMASI YAPTI

“Hizmetlerin Hijyenik Ortamlarda Sunulması İçin Gereken Desteği Veriyoruz” Yeşilyurt Belediyesi Temizlik Müdürlüğü ekipleri, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle kapatıldıktan sonra ‘Kontrollü Sosyal Hayat’ uygulamaları çerçevesinde 11 Mayıs 2020 tarihinden itibaren tekrardan hizmet vermeye başlayacak olan berber, kuaför ve güzellik salonlarında dezenfektan çalışması yapıp, işyeri sahiplerine el dezenfektanı hediye etti.

yesilyurt-belediye-meclisi-nisan-ayi-olaganustu-toplantisini-yapti

YEŞİLYURT BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI OLAĞANÜSTÜ TOPLANTISINI YAPTI

Başkan Çınar ve Meclis Üyeleri, Kahraman Sağlıkçılarımızı Ayakta Alkışladı Yeşilyurt Belediye Meclisi, Yeşilyurt Belediyesindeki iş ve işlemlerin aksatılmaması amacıyla Malatya Valiliği İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı neticesinde olağanüstü toplanarak, gündemdeki komisyon raporları ve teklifleri görüşerek karar bağladı. Toplantının başında, yeni tip Koronavirüs ( KOVİD-19) salgınıyla mücadele anlamında gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışan sağlık personelleri, Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve Meclis Üyeleri tarafından ayakta alkışlandı.

il-milli-egitim-muduru-ali-tatli-okul-mudurleri-ve-ogretmenler-ile-telekonferans-toplantisi-yapti

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Okul Müdürleri ve Öğretmenler İle Telekonferans Toplantısı Yaptı

Koronavirüs (COVID-19) salgınının yayılmasının önlenmesi amacıyla tedbirlerin en etkili şekilde uygulanması kapsamında İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Okul Müdürleri ve Öğretmenler ile yapılan değerlendirme toplantılarını telekonferans üzerinden gerçekleştirdi.

mhp-genel-baskani-sayin-devlet-bahceli-koronavirusle-ilgili-aciklamalar-yapti-aciklamalari-soyle

MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli, koronavirüsle ilgili açıklamalar yaptı. Açıklamaları şöyle:

Beşeriyet olağanüstü bir sürecin bütün yönlerini ağır bir şekilde yaşamaktadır. Ölümcül bir virüs insanlığa adeta savaş açmış durumdadır. Ülkeler, milletler, medeniyetler diken üstünde, bıçak sırtında, tahammül sınırındadır. KOVİD-19 musibetiyle mücadele de üst noktadadır.

dsi-malatyada-8-baraj-1-golet-yapti

DSİ Malatya’da 8 Baraj, 1 Gölet Yaptı

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü Malatya’ya yaptığı yatırımlarla mümbit topraklarını su ile buluşturmaya, vatandaşlarımıza içme ve kullanma suyu temin etmeye ve derelerdeki taşkın riskini azaltmaya devam ediyor. Malatya ilimizde son dönemde yapılan su yapılarının artması bölgedeki tarımsal faaliyetlerin gelişmesinde de önemli rol oynamaktadır.

kiraz-ilk-toplantisini-yapti

Kiraz ilk toplantısını yaptı

8 Şubat tarihinde yapılan 37. Olağan Kongre ile yeniden Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığına seçilen Enver Kiraz bugün yeni yönetim kuruluyla ilk toplantısını yaptı. Kiraz’ın başkanlık yaptığı toplantıda yönetim kurulu üyeleri tam kadro yer aldı. Kongre değerlendirmesinden hemen sonra yönetim kurulu üyelerinin görev dağılımı belirlendi. Alınan karara göre CHP Malatya Teşkilatı;

kiraz-ilk-toplantisini-yapti

Kiraz ilk toplantısını yaptı

8 Şubat tarihinde yapılan 37. Olağan Kongre ile yeniden Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığına seçilen Enver Kiraz bugün yeni yönetim kuruluyla ilk toplantısını yaptı. Kiraz’ın başkanlık yaptığı toplantıda yönetim kurulu üyeleri tam kadro yer aldı. Kongre değerlendirmesinden hemen sonra yönetim kurulu üyelerinin görev dağılımı belirlendi. Alınan karara göre CHP Malatya Teşkilatı;

ak-partinin-onerisine-mhpli-baskandan-sert-yanit-bana-kanunsuz-is-yaptiramazsiniz

AK Parti'nin önerisine MHP'li Başkan'dan sert yanıt: Bana kanunsuz iş yaptıramazsınız

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi'nde AK Parti Grup Başkanvekili Dilşat Ulaş'ın imar kanununa destek istemesine kızan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Bana kanunsuz iş yaptıramazsınız" diyerek çıkıştı.

kizilay-baskani-soylu-deprem-sonrasi-yapilan-calismalar-hakkinda-bilgilendirme-toplantisi-yapti

Kızılay Başkanı soylu deprem sonrası yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme toplantısı yaptı.

Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu bugün düzenlediği basın toplantısında -, Kızılay Genel Merkez Denetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Yalçın ile yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

buyuksehir-2019-yilinda-403-km-asfalt-calismasi-yapti

Büyükşehir 2019 Yılında 403 Km Asfalt Çalışması Yaptı

Malatya Büyükşehir Belediyesi 2019 yılında 253 kilometre sıcak asfalt, 150 kilometre de sathi kaplama asfalt çalışması yaptı. Kent içi yollar başta olmak üzere ilçelerde ve kırsal bölgelerde ulaşımın daha konforlu ve güvenli olabilmesi için çalışan Büyükşehir Belediyesi, 2019 yılında yol çalışmaları noktasında önemli işlere imza attı.

yesilyurt-belediyesi-gencciftciler-projesiodul-torenine--ev--sahipligi-yapti

Yeşilyurt, belediyesi genç,çiftçiler projesi,ödül törenine ev sahipliği yaptı

“Kadınlarımızın Tarıma İlgisi ve Desteği Takdire Şayan” Yeşilyurt Belediyesi, Malatya Tarım İl ve İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Genç Çiftçiler Projesi’ ödül törenine ev sahipliği yaptı. Gedik Kültür Merkezinde düzenlenen törende genç çiftçilere ödülleri takdim edildi.

maski-cezmi-kartayda-kacak-su-taramasi-yapti

MASKİ CEZMİ KARTAY’DA KAÇAK SU TARAMASI YAPTI

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü şehir genelinde kaçak su taraması çalışmaları yapıyor

yeniden-refah-partisi-malatya-il-baskani-bilal-yildirim-gundeme--dair--onemli-aciklamalarda-bulundu

YENİDEN REFAH PARTİSİ MALATYA İL BAŞKANI BİLAL YILDIRIM GÜNDEME DAİR ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Yeniden Refah Partisi İl başkanı Bilal Yıldırım hedeflerinin yaşanabilir bir Türkiye ve adil bir düzen olduğunu söyledi Haber sitemize özel açıklamalarda bulunan İl başkanı Yıldırım hedeflerinin yaşanabilir bir Türkiye ve adil bir düzen olduğunu söyledi

yesilyurt-belediye-meclisi-kasim-ayi-toplantisini-yapti

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Kasım Ayı Toplantısını Yaptı

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın Başkanlığında gerçekleşen Kasım Ayı Olağan Toplantısında komisyon raporları ve teklifleri görüşerek karara bağladı. Yeşilyurt Belediyesi Gedik Kültür Merkezi Meclis Salonunda gerçekleşen Kasım Ayı Olağan Toplantısı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Açılış ve yoklamanın ardından 18 Ekim 2019 tarihli Ekim Ayı 2.Oturum Toplantısına ait meclis karar özeti oy birliğiyle kabul edildi. Gündem ilanından sonra gündeme intikal eden iki madde oylandıktan sonra gündeme dâhil edildi.

calik-yaptigimiz-barajin-suladigi-alanlari-gormek-isteyenler-yazihan-ovasina-gitsin

Çalık: “Yaptığımız barajın suladığı alanları görmek isteyenler Yazıhan Ovasına gitsin”

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “AK Partinin yaptığı barajların suladığı arazileri görmek istiyorlarsa gelsinler Yazıhan’daki Recai Kutan Barajı’nın suladığı alanları görsünler. Yazıhan’da 200 bin ton şeker pancarının üretildiğini ve Malatya Şeker Fabrikası’nın da yaklaşık yüzde 40 şeker pancarı ihtiyacının karşılandığını görsünler.” dedi.

battalgazi-belediye-meclisi-haziran-ayi-olagan-toplantisini-yapti

BATTALGAZİ BELEDİYE MECLİSİ, HAZİRAN AYI OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Battalgazi Belediye Meclisi, Haziran ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Başkan Vekili Zafer Kırçuval başkanlığında yapılan toplantıda, imar ağırlıklı gündem maddeleri görüşüldü.

sozde-ermeni-soykirimini-kinayan-abdnin-kizilderililere-yaptigi--vahset

""SÖZDE ERMENİ SOYKIRIMINI KINAYAN ABD'NİN KIZILDERİLİLERE YAPTIĞI VAHŞET"

ABD, Kızılderililerle savaşırken Kızılderilileri açlıktan öldürmek için, hayvanlarının hepsini öldürdüler ve onlar açlıktan öldüler..

baskan-guder-ozel-gereksinimli-ogrenciler-ve-aileleri-ile-iftar-yapti

BAŞKAN GÜDER, ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÖĞRENCİLER VE AİLELERİ İLE İFTAR YAPTI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, özel gereksinimli öğrenciler ve aileleri ile iftarda bir araya geldi. Başkan Güder, 2 yıl önce hizmete sunulan Battalgazi Belediyesi Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi’nin önemli bir ihtiyacı karşıladığını belirterek, “Bizler, sosyal belediyeciliğin gereği olarak bu sorumluluğu yerine getirmek için azami gayret sarf ediyoruz” dedi.