canlı yayın
ak-partili-calik-biz-akcadagimiza-yaptigimiz-icraatlarimizla-konusuyoruz

AK Partili Çalık: “Biz Akçadağ’ımıza yaptığımız icraatlarımızla konuşuyoruz”

Partili Çalık: “Biz Akçadağ’ımıza yaptığımız icraatlarımızla konuşuyoruz” AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Biz rakamlarla konuşuyoruz, biz eserlerle konuşuyoruz, biz Akçadağ’ımıza yaptığımız icraatlarımızla konuşuyoruz. Biz 18 yıldır bu ülkede hem milli bütçeyi güçlendirdik hem kaynakları çeşitlendirdik. Bütün yatırımlar böyle oldu” dedi. Milletvekili Çalık beraberindeki partililerle birlikte Malatya’nın Akçadağ ilçesini ziyaret etti. İlk olarak partisinin Akçadağ ilçe binasını ziyaret eden Çalık, AK Parti’nin çeşitli engellemelere rağmen reformlar, icraatlar ve seçim başarılarıyla dolu 18 yılı geride bıraktığını ifade etti. Çalık, “Biz rakamlarla konuşuyoruz, biz eserlerle konuşuyoruz, biz Akçadağ’ımıza yaptığımız icraatlarımızla konuşuyoruz. Biz 18 yıldır bu ülkede hem milli bütçeyi güçlendirdik hem kaynakları çeşitlendirdik. Bütün yatırımlar böyle oldu” dedi.

bakan-yardimcisi-demircan-covid-19-gunlerinde-yasam-sergisinin-acilisini-yapti

BAKAN YARDIMCISI DEMİRCAN, ‘COVİD-19 GÜNLERİNDE YAŞAM’ SERGİSİNİN AÇILIŞINI YAPTI

“Covid-19’un Etkilerini Sanatın Etkileyici Yönüyle Ön Plana Çıkarttık” Malatya Park AVM’de Etkin Kütüphanesinin açılışını yapan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, kent protokolüyle birlikte Yeşilyurt Belediyesi tarafından düzenlenen ‘COVİD-19 Günlerinde Yaşam’ konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserlerin yer aldığı sergininde açılışını yaptı.

sadikoglu-tobb-orman-urunleri-meclis-toplantisina-baskanlik-yapti

Sadıkoğlu, TOBB Orman Ürünleri Meclis toplantısına başkanlık yaptı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Türkiye Orman Ürünleri Meclisi toplantısı video konferans yöntemiyle gerçekleştirildi.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

baskan-guder-hanimeli-pazarini-gezerek-alisveris-yapti

BAŞKAN GÜDER, HANIMELİ PAZARI’NI GEZEREK ALIŞVERİŞ YAPTI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi’nin Malatya’ya kazandırdığı ‘Hanımeli Pazarı’nı ziyaret etti. ‘Üretimi güçlendiren kadınlarımızı her zaman destekliyoruz’ diyen Başkan Güder, pazardaki vatandaşlarla sohbet ederek, alışveriş yaptı

malatyadan-15-proje-derece-yapti

Malatya’dan 15 proje derece yaptı

TÜBİTAK-Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığınca ortaokul öğrenimine devam etmekte olan öğrencileri Biyoloji, Coğrafya, Değerler Eğitimi, Fizik, Kimya, Matematik, Tarih, Teknolojik Tasarım, Türkçe ve Yazılım alanlarında bilimsel çalışmalarının gelişimine katkı sağlamak amacıyla 14’üncü Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması yapılmaktadır.

cumhurbaskani-erdogan-30-ildeki-deneyap-teknoloji-atolyelerinin-acilisini-yapti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 ildeki "Deneyap Teknoloji Atölyeleri"nin açılışını yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te düzenlenen "Teknofest 2020" etkinliğinde, içerisinde Malatya’nın da bulunduğu 30 ildeki Deneyap Atölyelerinin açılışını yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Üretmek isteyen herkese aradığı fırsatı sunduk." derken "Teknolojinin hızına yetişmek artık bir tercih değil, mecburiyet halini almıştır. Geleceğin ürünlerinin Türk Malı damgası ile üretileceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

vali-barus-kale-ve-battalgazi-ilcesinde-yapilan-konut-projelerinde-inceleme-yapti

Vali Baruş, Kale ve Battalgazi İlçesinde Yapılan Konut Projelerinde İnceleme Yaptı

Vali Aydın Baruş, 24 Ocak’ta yaşanan 6,8 şiddetindeki depremden dolayı evleri ağır hasar gören hak sahibi vatandaşlar için Kale ve Battalgazi ilçesinde yapılan konut projelerini yerinde inceledi.

battalgazi-belediyesi-personeli-covid-19-testi-yaptirdi

BATTALGAZİ BELEDİYESİ PERSONELİ COVİD-19 TESTİ YAPTIRDI

Koronavirüs salgını karşısında tedbirlerini en üst sevide tutan Battalgazi Belediyesi, risk altında bulunan personellerine tedbir amaçlı koronavirüs testi yaptırd

agbaba-karahan-tunelinin-acilisina-3-bakan-katilmisti-kapanisini-ilce-kaymakami-yapti

Ağbaba: Karahan Tüneli'nin açılışına 3 bakan katılmıştı, kapanışını ilçe kaymakamı yaptı.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın basın toplantısında Malatya ile ilgili değerlendirmeleri

malatyadan-3-proje-turkiye-derecesi-yapti

Malatya’dan 3 Proje Türkiye Derecesi Yaptı

Lise öğrenimine devam etmekte olan öğrencileri temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve bilimsel gelişmelerine katkıda bulunmak amacıyla TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı'nca Biyoloji, Coğrafya, Değerler Eğitimi, Fizik, Kimya, Matematik, Psikoloji, Sosyoloji, Tarih, Teknolojik Tasarım, Türk Dili ve Edebiyatı ile Yazılım alanlarında Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması düzenlenmektedir.

mhp-malatya-milletvekili-mehmet-fendoglu-ulastirma-ve-alt-yapi-bakani-adil-kaaraismailoglu-ile-bakanlikta-yaptigi-ikili-gorusmede-

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Kaaraismailoğlu ile bakanlıkta yaptığı ikili görüşmede ;

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu ziyaretinde, Malatya’da şehir merkezi, ilçeler, mahalleler (köy) ve çevre iller ile olan bağlantıyı sağlayan ana arterlerde yıllardır devam eden, çözüme ulaşaması için vatandaşlarımızın yoğun talepleri ve beklentilri içerisinde yer alan ulaşım ve alt yapı sorunlarını iletti.

2002-yilindan-2020-yilina-kadar-her-alanda-reformlar-yaptik

“2002 yılından 2020 yılına kadar her alanda reformlar yaptık”

2002 yılından 2020 yılına kadar her alanda reformlar yaptık” AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Sağlıkta, sosyal güvenlikte, eğitimde, ulaşımda yapmış olduğumuz reformlar gibi ekonomi alanında yapmış olduğumuz çalışmalarda takdire şayandır” dedi. Milletvekili Çalık, Malatya’daki temasları kapsamında Malatya İnşaat ve Müteahhitler Derneği’ni ziyaret etti.

2002-yilindan-2020-yilina-kadar-her-alanda-reformlar-yaptik

“2002 yılından 2020 yılına kadar her alanda reformlar yaptık”

2002 yılından 2020 yılına kadar her alanda reformlar yaptık” AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Sağlıkta, sosyal güvenlikte, eğitimde, ulaşımda yapmış olduğumuz reformlar gibi ekonomi alanında yapmış olduğumuz çalışmalarda takdire şayandır” dedi. Milletvekili Çalık, Malatya’daki temasları kapsamında Malatya İnşaat ve Müteahhitler Derneği’ni ziyaret etti.

calikin-turkiye-buyuk-millet-meclisi-genel-kurulunda-yaptigi-konusmasi

Çalık’ın, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda yaptığı konuşması

Sayın Başkan, Sayın Milletvekilleri İYİ Parti grubunun vermiş olduğu Meclis Araştırması önergesi hakkında söz almış bulunuyorum. Öncelikle Koronavirüs sebebiyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, hastalarımıza acil şifalar diliyorum.