AKP
AKP
milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

baskan-cinar-yakinca-mahallesinde-yol-yenileme-ve-kilit-tasi-doseme-calismalarini-inceledi

BAŞKAN ÇINAR, YAKINCA MAHALLESİNDE YOL YENİLEME VE KİLİT TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

“Yakınca’yı Prestijli Yatırımlarımızla Güzelleştiriyoruz” Yakınca mahallesi Oğuz Kağan caddesindeki yol yenileme, kaldırım düzenleme ve kilit taşı döşeme çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Yakınca mahallemizi prestij seviyesi yüksek, kent estetiğine değer katan yatırımlarımızla daha güzel ve değerli hale getiriyoruz.” dedi.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

tubitaktan-asi-aciklamasi-insan-deneyleri-yakinda-baslayacak

TÜBİTAK'tan 'aşı' açıklaması: İnsan deneyleri yakında başlayacak

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Muğla'nın Köyceğiz ilçesine geldi.

yesilyurtta-yollar-yenilendikce-uzaklarda-yakin-olmaya-basladi

YEŞİLYURT’TA YOLLAR YENİLENDİKÇE UZAKLARDA YAKIN OLMAYA BAŞLADI

“Yalınkaya, Yeni Yatırımlarımızla Daha Fazla Tercih Edilecek” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ İlçemizin en uzak yerleşim yerlerinden olan Yalınkaya mahallemizin ulaşım ağını nitelikli yatırımlarla modern hale getirip, merkezle olan bağlantısını daha akıcı hale getirmekteyiz. Yeni yatırımlarımızla Yalınkaya daha fazla tercih edilip, gelişip büyüyecek.”diye konuştu.

calik-hemsehrilerime-yakin-olmaya-ozen-gosteriyorum

Çalık: 'Hemşehrilerime yakın olmaya özen gösteriyorum'

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, İnönü Caddesi ve Alacakapı mahallesinde esnafları ziyaret ederek mahalle sakinleri ile sohbet etti. İnönü caddesi ve Alacakapı mahallesinde bulunan esnafları ziyaret eden Çalık, iş yerlerine uğrayarak esnafların görüşlerini, taleplerini dinledi.

baskan-cinar-yakinca-ile-ikizce-mahalleleri-arasinda-acilacak-yeni-yollari-inceledi

BAŞKAN ÇINAR, YAKINCA İLE İKİZCE MAHALLELERİ ARASINDA AÇILACAK YENİ YOLLARI İNCELEDİ

“Yeşilyurt, Kaliteli Ulaşım Ağıyla Büyüyor” Yakınca ile İkizce mahalleleri arasında açılacak yeni alternatif yol güzergâhlarının bulunduğu bölgede incelemelerde bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Yeşilyurt’umuzun gelişim sürecine yakışan yollar yaparak, ulaşım ağındaki konfor seviyesini yükseltmeye devam ediyoruz.” dedi.

kmaras-buyuksehir-belediyesi-yesilyurt-belediyesinin-cevre-yatirimlarini-yakin-takibe-aldi

K.MARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YEŞİLYURT BELEDİYESİNİN ÇEVRE YATIRIMLARINI YAKIN TAKİBE ALDI

“Yatırımlarımızın Örnek Alınması Gurur Verici” Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ‘1.Sınıf Atık Getirme Merkezi’ ile ‘Mobil Geri Dönüşüm’ projesinden dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ‘Sıfır Atık’ Yerel Yönetim Başarı Ödülüne layık görülüp 1.359 belediye arasında ilk 5’e girme başarısına ulaşan Yeşilyurt Belediyesinin çevre hizmetlerini yakın takibe aldı.

alt-yapi-ve-tesislesmeye-yakinca-spor-adasi-projesi-ile-dev-katki

ALT YAPI VE TESİSLEŞMEYE ‘YAKINCA SPOR ADASI’ PROJESİ İLE DEV KATKI

“Bölgede Örneği Olmayan Eşsiz Bir Eseri Yeşilyurt’a Kazandıracağız” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Sportif faaliyetlerde kalıcı ve güzel sonuçlar alt ve tesisleşmeyle mümkündür. Bölgemizde örneği olmayan, modern sahaları ve mekânlarıyla yetenekleri sporcularımızın yetişmesine katkı sunacak farklı fonksiyonel alanlara sahip ‘Yakınca Spor Adası’ projemizi Yeşilyurt’umuza kazandırmak adına çok yoğun çalışıyoruz.” diye konuştu.

baskan-cinar-ilce-genelindeki-egitim-merkezlerindeki-hizmetleri-yakindan-takip-ediyor

BAŞKAN ÇINAR, İLÇE GENELİNDEKİ EĞİTİM MERKEZLERİNDEKİ HİZMETLERİ YAKINDAN TAKİP EDİYOR

“Fethi Gemuhluoğlu Bilgi Evimiz, Bilgiye Ulaşımı Kolaylaştırıyor” Fethi Gemuhluoğlu Bilgi Evini ziyaret ederek kitap okuyan ve ders çalışan gençlerle sohbet eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin bilgili, okuyan ve araştıran bir zihin dünyasına sahip olması için eğitim hizmetlerine öncelik tanıyoruz.” dedi.

darendede-sehit-yakinlari-gaziler-yetim-ve-oksuzler-ile-iftar

Darende’de Şehit Yakınları, Gaziler, Yetim ve Öksüzler ile İftar

Darende Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemek öncesi İl Müftüsü Veysel Işıldar tarafından Kur'an-ı Kerim ve yemek duası okundu.

ambalaj-atigi-toplama-ayirma-tesisimiz-cok-yakinda-hizmete-girecek

“Ambalaj Atığı Toplama Ayırma Tesisimiz Çok Yakında Hizmete Girecek”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Sayın Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan hanımefendinin öncülüğünde başlatılan ‘Sıfır Atık’ projelerini desteklemek adına Yeşilyurt’umuza kazandıracağımız ‘Ambalaj Atığı Toplama ve Ayırma Tesisi’ projemizle ‘Doğa Dostu Belediyecilik’ alanında örnek bir yatırımı hizmete sunacağız” dedi.

hasta-kabulune-basliyor

HASTA KABULÜNE BAŞLIYOR

İSPENDERE İÇMELERİ GELENEKSEL VE TAMAMLAYICI TIP MERKEZİ YAKINDA HASTA KABULÜNE BAŞLIYO

baskan-adayi-mehmet-cinar-yakinca-galericiler-sitesi-yonetimiyle-biraraya-geldi

BAŞKAN ADAYI MEHMET ÇINAR, YAKINCA GALERİCİLER SİTESİ YÖNETİMİYLE BİRARAYA GELDİ

Yeşilyurt Belediye Başkanı, AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, “Gerek istişare toplantılarımız olsun gerekse baş başa görüşmelerimizde esnaflarımızın taleplerini önemsedik ve sorunları el birliği ile çözüme kavuşturduk. Ticaret yapan, üretim yapan insanlarımız ne kadar güçlü olursa, gelişirse ve büyürse ülke ekonomisine ciddi katkı sağlayacaktır” dedi.