AKP
AKP
turkiye-buyukler-tenis-turnuvasi-malatyada-yapildi

Türkiye büyükler tenis turnuvası Malatya'da yapıldı

Türkiye Tenis Federasyonunun Ulusal faaliyet programında yer alan, Büyükler Hafta Sonu Turnuvası 15- 18 Kasım 2020 tarihleri arasında Malatya’da yapıldı. Turnuvaya Adıyaman, Ağrı, Diyarbakır, Erzincan, İzmir, Kahramanmaraş, Malatya ve Siirt illerinden toplam 41 sporcu katıldı.

ayak-tenisi-turnuvasi-1etabinin-final-maclari-nefesleri-kesti

AYAK TENİSİ TURNUVASI 1.ETABININ FİNAL MAÇLARI NEFESLERİ KESTİ

1966 Malatya Gençlik, Şampiyonluk İpini Göğüsledi Yeşilyurt Belediyesi ile A.S.K.F.Malatya Şubesi tarafından ortaklaşa düzenlenen Ayak Tenisi Turnuvası Amatör Spor Kulüpleri Müsabakalarında şampiyonluk ipini 1966 Malatya Gençlikspor göğüsledi.

malatyada-ilk-kez-duzenlenen-ayak-tenisi-turnuvasi-heyecanli-maclara-sahne-oluyor

MALATYA’DA İLK KEZ DÜZENLENEN AYAK TENİSİ TURNUVASI HEYECANLI MAÇLARA SAHNE OLUYOR

“Gençlerimizin Farklı Yeteneklerini Ön Plana Çıkartıyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın başlama vuruşunu yapmasıyla start alan Ayak Tenisi Turnuvası Amatör Spor Kulüpleri karşılaşmaları birbirinden çekişmeli ve heyecanlı maçlara sahne oluyor. Başkan Çınar, Malatya’da ilk kez düzenlenen alan Ayak Tenisi Turnuvasıyla gençlerin farklı yeteneklerini ön plana çıkardıklarını söyledi.

yesilyurt-belediyesi-ayak-tenisi-turnuvasiyla-sporseverlerle-bulusacak

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, AYAK TENİSİ TURNUVASIYLA SPORSEVERLERLE BULUŞACAK

“Eğlenceli ve Keyif Dolu Bir Turnuva Düzenleyeceğiz” Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan pandemi salgını nedeniyle faaliyetlerine geçici süreliğine askıya alan Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Malatya Şubesiyle ortaklaşa düzenleyeceği Ayak Tenisi Turnuvası ile sporseverlerle buluşacak. Sosyal mesafe kurallarına uygun olarak düzenlenecek yarışmada sporcular hünerlerini sergileyecekler

yesilyurt-belediyesi-liseler-arasi-voleybol-turnuvasinda-heyecan-yuksek

YEŞİLYURT BELEDİYESİ LİSELER ARASI VOLEYBOL TURNUVASINDA HEYECAN YÜKSEK

“Öğrencilerimizin Çabası ve Azmi, Takdire Şayan” Yeşilyurt Kaymakamı Turgay Gülenç ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organizasyonu yapılan Liselerarası Voleybol Turnuvasını ziyaret ederek, öğrencilere başarı dileklerini paylaştılar.

kurumlar-arasi-voleybol-turnuvasi-sona-erdi

KURUMLAR ARASI VOLEYBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Oğuzeli Belediyesi'nin kurumlar arası ilişkileri güçlendirmek ve pekiştirmek için düzenlediği voleybol turnuvası sona erdi.

yesilyurt-belediyesi-birimler-arasi-voleybol-turnuvasi-cekismeli-maclara-sahne-oluyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ ‘BİRİMLER ARASI VOLEYBOL TURNUVASI’ ÇEKİŞMELİ MAÇLARA SAHNE OLUYOR

“Amacımız; Personeller Arasındaki Birlik ve Beraberliği Güçlendirmek” Yeşilyurt Belediyesi, personellerin birbiriyle kaynaşması, iş stresinden uzaklaşmaları, rekabet içerisinde spor yapmalarını sağlayarak dinç ve zinde olmalarını sağlamak için ‘Birimler arası Voleybol Turnuvası’ düzenledi.

gaziantep-uluslararasi-naim-suleymanoglu-halter-turnuvasina-ev-sahipligi-yapiyor

Gaziantep Uluslararası Naim Süleymanoğlu Halter Turnuvasına ev sahipliği yapıyor

Gaziantep Valiliği koordinasyonunda, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Halter Federasyonu işbirliğinde birincisi düzenlenen Uluslararası Naim Süleymanoğlu Halter Turnuvası başladı. Şahinbey Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvanın ilk gününde derece yapan sporculara madalyaları, Gaziantep Valisi Davut Gül ile Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin tarafından verildi.

yesilkonak-ve-genclik-merkezleri-arasinda-ki-futbol-turnuvasinda-heyecan-yuksek

YEŞİLKONAK VE GENÇLİK MERKEZLERİ ARASINDA Kİ FUTBOL TURNUVASINDA HEYECAN YÜKSEK

“Gençlerimizi Sporun Güzellikleri İle Buluşturmaktan Mutluyuz” Yeşilyurt Belediyesi tarafından ilçenin farklı bölgelerinde hizmete sunulan Yeşilkonak ve Gençlik Merkezleri arasında düzenlenen futbol turnuvası kıyasıya mücadeleye sahne oluyor.

bursanin-en-genis-katilimli-sokak-basketbolu-turnuvasi

Bursa’nın en geniş katılımlı sokak basketbolu turnuvası

BURSA – Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin organizasyonunda Eski Milli Basketbolcu Mustafa Güçyetmez’in katkılarıyla Bursa’nın en geniş katılımlı sokak basketbolu turnuvası düzenlendi.

huseyin-akbas-gures-turnuvasinda-sampiyon-turkiye

HÜSEYİN AKBAŞ GÜREŞ TURNUVASINDA ŞAMPİYON TÜRKİYE

Tokat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Güreş Federasyonu’ nun ortaklaşa düzenlediği 5. Uluslararası Hüseyin Akbaş Büyükler Serbest Güreş Turnuvası’nda 78 puan toplayan Türkiye, şampiyonluk ipini göğüsledi.