canlı yayın
milliyetci-hareket-partisi-malatya-milletvekili-mehmet-fendoglu-hakkaride-teror-saldirisi-sonucu-sehit-olan-kahraman-askerlerimiz-icin-taziye-mesaji-yayimladi

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Hakkari’de terör saldırısı sonucu Şehit olan Kahraman askerlerimiz için taziye mesajı yayımladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu Hakkari’de terör saldırısı sonucu Şehit olan Kahraman askerlerimiz için taziye mesajı yayımladı.

msbden-son-dakika-aciklama-10-terorist-etkisiz-hale-getirildi

MSB'den son dakika açıklama: 10 terörist etkisiz hale getirildi

MSB'den son dakika açıklama: 10 terörist etkisiz hale getirildi

calik-teror-orgutlerinin-hepsi-ile-tek-tek-mucadele-ettik

Çalık, “Terör örgütlerinin hepsi ile tek tek mücadele ettik”

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Türkiye’de çok önemli yatırımlar yapıldı, bu yatırımlar yapılırken de AK Parti hükümetlerinin önüne çok ciddi engeller çıkartıldı. Bu engellerin hepsi ile mücadele ettik. Terör örgütlerinin hepsi ile tek tek mücadele ettik.” dedi. Akçadağ İlçe merkezinde esnafları ziyaret eden Çalık’a esnaflar teşekkür ettiler. Çalık, ayda en az 1 ‘kez Akçadağ ilçe teşkilatı ile birlikte olacağını belirtti.

yaylada-yasam-malzemesi-birakma-bilmeden-terore-destek-olma

Yaylada Yaşam Malzemesi Bırakma Bilmeden Teröre Destek Olma

Gaziantep Valisi Davut Gül, yayla ve meralardaki güvenlik tedbirleri konusunda vatandaşları uyardı. Yayla ve meralardan dönüş mevsiminin başlamasıyla birlikte terör örgütünün ihtiyaçlarını yaylalardaki evler başta olmak üzere yazlık ve/veya kışlık evler ile diğer barınma alanlarında bırakılan malzemelerden karşılayabileceği göz önünde bulundurularak vatandaşların teröre karşı ülke genelinde yürütülen mücadeleye olan etkin desteğini arttırmak amacıyla “Yaylada Yaşam Malzemesi Bırakma Bilmeden Teröre Destek Olma” sloganıyla İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan seferberlik konusunda bilgi veren Gül, vatandaşlardan konuya hassasiyet göstererek daha dikkatli olmalarını istedi.

calik-anneleri-evlatsiz-birakan-teror-orgutlerine-lanet-olsun

Çalık: “Anneleri evlatsız bırakan terör örgütlerine lanet olsun”

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Terör örgütünün adı FETÖ, PKK, DHKP-C olabilir, hiç birine fırsat vermedik, vermeyeceğiz. Analarımızı evlatsız, evlatlarımızı anasız bırakan bütün terör örgütlerine lanet olsun” dedi,

teror-estiren-ozel-halk-otobus-soforlerine-kim-dur-diyecek

TERÖR ESTİREN ÖZEL HALK OTOBÜS ŞOFÖRLERİNE KİM DUR DİYECEK

Belediye otobüslerinin şahıslara devredilmesinden sora vatandaş daha kaliteli bir hizmet beklerken hiç ummadık bir şekilde otobüs şoförlerinin bağırtı çağırtı kaba kuvvete varacak bir şekilde hakaretlere maruz kaldığını bununla ilgili birçok şikayetin olduğunu biliyoruz

muslumanlar-terorist-degildir

MÜSLÜMANLAR TERÖRİST DEĞİLDİR

Yeni Zellanda vatandaşı 14 yaşındaki Will Connolly yapılan katliama rağmen Müslümanlar teröristtir diyen senatöre sert tepki gösterdi

-adi-denetim

Adı Denetim

Teröristin her sıktığı kurşundan sizde sorumlusunuz..

-bir-baska-bahara-mi

Bir Başka Bahara mı?

Tokat'ta FETÖ/PDY üyeleri hakkında açılması beklenen davaların açılmaz iken Müştekilerin ticari mal varlıklarını da bir başka şahıslara devretmesi sonucu elde edilen haksız kazançları aklama girişimine yol açıyor.

terorle-mucadale-bu-sekilde-olmaz

TERÖRLE MÜCADALE BU ŞEKİLDE OLMAZ

Tokat MHP İl Başkanı Murt Polat; Terörle mücadele sadece dağda olmamış, şehirde de değişik oluşumlarla mücadele edilmiştir.

akpnin-terorle-mucale-gucu-kalmamistir

AKP’NİN TERÖRLE MÜCALE GÜCÜ KALMAMIŞTIR

MHP Genel Başkan yardımcısı tokat Milletvekili Reşat Doğru Yapmış olduğu açıklamada, Terör ülkemizin her yanına yayılıyor vurgusunu yaptı.