AKP
AKP
yaz-tatili-belirsizligi

Yaz Tatili Belirsizliği

Öğretmenlerin izin ve tatillerini yeniden şekillendiren yasal düzenleme sadece bu yılı mı kapsıyor yoksa genel bir düzenleme mi?

okullar-bir-gun-daha-tatil-edildi

Okullar bir gün daha tatil edildi

Malatya İli genelinde, devam eden olumsuz hava koşullarının devam etmesine bağlı olarak kara yollarında oluşan buzlanma dolayısıyla ulaşımda yaşanan sorunlar nedeniyle, öğrencilerimizin ve personelin güvenliğinin sağlanması bakımından, İlimize bağlı tüm ilçelerde bulunan Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı her tür ve derecedeki resmi - özel örgün ve yaygın eğitim kurumları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri, özel eğitim kursları ile diğer kamu, kurum kuruluşlarına ait kreş ve okul öncesi eğitim kurumlarının, 14 Şubat 2020 Cuma günü (1) bir gün süre ile tatil edilmesine karar verilmiştir.

tatil-zili-caldi

Tatil Zili Çaldı

Bakan Selçuk, okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde okuyan yaklaşık 18 milyon öğrencinin yarıyıl tatiline girmesi dolayısıyla Mamak Zeki Tartaç İlkokulu'ndaki karne dağıtım törenine katıldı. Tören sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Selçuk, öğrencilere tek tek karnelerini dağıtırken gözlerindeki gülümsemeyi gördüğünü ifade etti.

haydi-topyekun-tatile

Haydi Topyekün Tatile…!

Bizim takımın futbolcuları sanırım Beşiktaş maçından sonra tatile çıkmışlar. Sonra bir baktık Rize bize kendi sahamızda demli bir çay içiriverdi. Başımız döndü. Akabinde Antep. Ve puan kayıpları ardı ardına geldi. Sergen hocanın 90 dakika katlandığı futbolcular, oyuncu değişikliklerinde saç baş yoldurtan değişikler de ardı ardına gelince puan kayıpları da kaçınılmaz oldu.