canlı yayın
mhp-malatya-milletvekili-mehmet-fendoglu--fendoglu-esnaflarin-taleplerini-bakan-elvana-iletti-

MHP MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU *“FENDOĞLU ESNAFLARIN TALEPLERİNİ, BAKAN ELVAN'A İLETTİ”*

*“FENDOĞLU ESNAFLARIN TALEPLERİNİ, BAKAN ELVAN’A İLETTİ”* Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu 2021 Yılı Merkezi Bütçe Kanunu Teklifi ile 2019 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanun Teklifinin Hazine ve Maliye Bakanlığı bütçesinin görüşmelerinde söz alarak salgınla mücadele kapsamında alınan tedbirlerle çoğu iş yeri ve esnafımız devletimizin almış olduğu kararlara uyarak çalışma sistemlerini ve saatlerini kurallara uyacak şekilde düzenlediğini belirterek Hazine Maliye Bakanı Lütfi Elvan’a “Esnaflarımızın bu mücadele süresi içinde Bakanlığımızdan ilave talepleri vardır; kredilerinin, vergi ve SSK ile BAĞKUR primlerinin, kredi kartları ödemesinin en az üç ay ertelenmesi, icra ve haciz işlemlerinin salgın sonuna kadar ertelenmesi, sicil affının getirilmesini istemektedirler. Bu kapsamda bakanlığımız bir çalışma planlamakta mıdır?” diyerek sordu.

baskan-cinar-sahnahan-yesil-konakda-genclerin-taleplerini-dinledi

BAŞKAN ÇINAR, ŞAHNAHAN YEŞİL KONAK’DA GENÇLERİN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

“Milli Ve Manevi Değerlere Sahip Bir Nesil İçin Çalışıyoruz” Şahnahan Yeşil Konak’ta ki eğitim faaliyetlerine katılan gençlerle sohbet eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Devletimizi ve milletimizi daha güçlü ve daha müreffeh bir seviyeye ulaştırmak için omuzlarımızda ki yükün ağırlığını bilerek çalışmalı ve her alanda daha üretken olmalıyız.” dedi.

baskan-sadikoglu-is-dunyasinin-sorun-ve-taleplerini-hisarcikliogluna-iletti

Başkan Sadıkoğlu, iş dünyasının sorun ve taleplerini Hisarcıklıoğlu’na iletti

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile bir araya gelerek Malatya iş dünyası üzerine görüşme yaptı.

baskan-cinar-kaynarca-mahallesinde-vatandaslarin-taleplerini-dinledi

BAŞKAN ÇINAR, KAYNARCA MAHALLESİNDE, VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

“Hizmetlerimizle İlçemizin Her Noktasını Daha Değerli Hale Getiriyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Kaynarca mahallesini ziyaret ederek, Kaynarca ve Melekbaba Muhtarlarının yanı sıra mahalle sakinlerinin talep ve isteklerini dinledi.

baskan-cinar-dilek-mahallesindeki-yatirimlari-inceledi-vatandaslarin-taleplerini-dinledi

BAŞKAN ÇINAR, DİLEK MAHALLESİNDEKİ YATIRIMLARI İNCELEDİ, VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

“Dilek Mahallemizin Doğal ve Tarihi Kimliğine Yeni Güzellikler Kazandırıyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Doğal ve tarihi zenginliklere sahip Dilek Mahallemizde yaşayan hemşerilerimizin huzur ve refah seviyesini artıracak, bölgemize yeni güzellikler kazandıracak yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.”diye konuştu.

buyuksehir-belediyesi-suruculerin-taleplerini-karsiliksiz-birakmadi

Büyükşehir Belediyesi sürücülerin taleplerini karşılıksız bırakmadı

PARKMETRE UYGULAMASINDA YENİ TARİFEYE GEÇİLİYOR X - Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada sürücülerin talepleri sonucunda parkmetre uygulamasında süre uzatmaları ve fiyat indiriminin yapıldığı vurgulandı.